به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از ماسال، حجتالاسلام ابراهیم اسلامینژاد، رئیس دفتر نمایندگی شورای سیاست گذاری ائمه جمعه گیلان امروز(۸ مهر) در دومین همایش استانی ائمه جمعه گیلان در حسینیه مسجد جامع ماسال اظهار کرد: بخش عمده از اجرای امر به معروف و نهی از منکر بر عهده ائمه جمعه است.
وی با بیان اینکه اصل و اساس همه خوبیها مدیون امر به معروف و نهی از منکر است، افزود: همه بدیها و ناهنجاریها زمانی روی میآورد که این دو فریضه نباشد.
رئیس دفتر نمایندگی شورای سیاست گذاری ائمه جمعه گیلان با بیان اینکه حیات طیبه در سایه این دو فریضه به وجود آمده است، گفت: امر به معروف و نهی از منکر تمام شئون زندگی را شامل میشود و دایره این دو فریضه وسیع است.
حجتالاسلام اسلامینژاد تصریح کرد: اقامه واجبات، امنیت اجتماعی، مسائل اقتصادی، اجرای عدالت، سرجا نشاندن متجاوزان و سامان بخشیدن امور در سایه امر به معروف و نهی از منکر است.
وی با بیان اینکه حضرت امام راحل میفرماید شما خودتان را درست کنید کشور و جامعهمان درست میشود، خاطرنشان کرد: دو فریضه الهی به وسیله کسانی که پرچمدار فرهنگ دین و انقلاب را بردوش دارند باید اجرا شود.
طرح تذکر لسانی برای نخستین بار در استان گیلان کلید خورد
در ادامه حجتالاسلام غلامرضا شفیعزاده، دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر گیلان با بیان اینکه از سال 82 تلاش وسیعی شد تا امر به معروف و نهی از منکر در مجلس تصویب شد، اظهار کرد: در طول 36 سال این فریضه مهم مغفول مانده بود تا اینکه به تصویب مجلس درآمد.
وی با بیان اینکه هر قانونی در مجلس تصویب میشود باید دولت آن را اجرا کند، افزود: به دلایلی دولت این مصوبه را اجرا نکرد و به دستگاههای دولتی ابلاغ ننمود.
دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر گیلان با بیان اینکه وقتی مصوبهای که در مجلس تصویب شده باشد و دولت آن را تمکین نکند خود رئیس مجلس میتواند یک طرفه ابلاغ کند، گفت: ریاست ستاد امر به معروف و نهی از منکر در استانها بر عهده نماینده ولی فقیه و در شهرستانها بر عهده ائمه جمعه است.
حجتالاسلام شفیعزاده با بیان اینکه استاندار و فرماندار جانشین رئیس ستاد امر به معروف و نهی از منکر است، تصریح کرد: دبیران این ستاد توسط ائمه جمعه انتخاب میشوند.
وی با بیان اینکه ائمه جمعه باید قانون 24 مادهای امر به معروف و نهی از منکر را اجرا کنند، خاطرنشان کرد: از 10 سال پیش این ستاد در استان گیلان تشکیل شده و دو سال متوالی حائز رتبه نخست کشوری شده است.
دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر گیلان با بیان اینکه قانون وظایف دستگاههای دولتی را در امر به معروف و نهی ازمنکر مشخص کرده است، اظهار کرد: تا به کنون دستگاهها به لحاظ شرعی با این ستاد همکاری میکردند اما از امروز همکاری آنها یک وظیفه الزامی است.
حجتالاسلام شفیعزاده با بیان اینکه برنامههای این ستاد از 23 تا 29 مهر ماه مصادف با یکم تا هفتم ماه محرم در استان اجرایی میشود، افزود: سه ویژه برنامه در این هفته برگزار میشود که روز بدون منکر، مراسم نکوداشت فعالان عرصه امر به معروف و نهی از منکر جزیی از آن است.
وی گفت: طرح تذکر لسانی برای نخستین بار در استان گیلان کلید خورد و الگویی برای همه استانهای دیگر شد تا از این طرح استقبال کنند.
احداث مصلی نماز جمعه در ماسال
در ادامه حجتالاسلام سیدهادی موسوی، امام جمعه ماسال با بیان اینکه ائمه جمعه پرچمداران استان گیلان هستند، تصریح کرد: شهرستان ماسال در سال 76 از بخش به شهرستان ارتقا پیدا کرد.
وی با بیان اینکه ماسال محدودیتهایی دارد که از جمله آن میتوان به عدم وجود اداره تبلیغات اسلامی اشاره کرد، خاطرنشان کرد: این شهرستان علی رغم محدودیتها دارای نیروهای فعال قرآنی است.
امام جمعه ماسال با بیان اینکه از بعداز انقلاب تا کنون هیچ مسجدی در شهر ماسال ساخته نشده است، اظهار کرد: اولویت اولیه این شهرستان احداث یک مصلی است.
حجتالاسلام موسوی با بیان اینکه مردم این شهرستان با ذوق و شوق فراوان در نماز جمعه و جماعات حضور دارند اما با محدودیت مکانی مواجه هستیم، افزود: چهار هزار متر مربع زمینی خریداری شده تا در آنجا مصلی احداث شود و استاندار 150 میلیون تومان برای ساخت آن مساعدت کرده که تا کنون یکصد میلیون تومان اختصاد داده شده است.
وی گفت: از استاندار و دیگر مسئولان مربوطه خواستاریم تا با اختصاص به موقع اعتبارات به این شهرستان در تسریع احداث مصلی یاری کنند.
نظر شما