به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از قم، حجتالاسلام محمودرضا جمشیدی ظهر امروز در مراسم افتتاحیه نخستین و بزرگترین مرکز داده علوم اسلامی که در سالن همایش مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران سراسر کشور برگزار شد، گفت: با توجه به اینکه ملت ایران از واقعه منا داغدار می باشد اما نباید فراموش کرد که غدیر سند هویت شیعه است و اکمال دین و اتمام نعمت است و با توجه به اهمیت واقعه غدیر مسلمانان نباید درگرامیداشت این عید بزرگ مسلمانان غفلت کنند.
وی افزود: غدیر تلاش می کند تا در جهت ابلاغ پیام آن که پیامبر (ص) در روز غدیر به عهده آحاد امت اسلامی گذاشته است و کوتاهی در گرامیداشت آن کوتاهی در ابلاغ رسالت پیام بزرگ غدیر است.
حجت الاسلام جمشیدی ادامه داد: قبل از انقلاب اسلامی تلاش علمی خواهران در مدارس علمیه بسیار محدود بود که در حال حاضر 470 مدرسه علمیه خواهران در سراسر کشور ایجاد شده که 420 مدرسه از این مدارس زیر نظر مرکز مدیریت حوزههای عملیه خواهران مدیریت می شوند.
مدیر حوزههای علمیه خواهران تصریح کرد: در همین راستا 75 هزار طلبه خواهر در حوزه های علمیه تحصیل می کنند و 90 هزارنفر نیز فارغالتحصیل شده اند که 28 شورای علمی و پژوهشی، 41 انجمن علمی، 370 هسته علمی، 2 هزار و 500 پژوهشگر و برگزاری بیش از 530 کرسی آزاد اندیشی نتایج فعالیتهای طلاب و اساتید در مرکز مدیریت حوزه های علمیه خوهران می باشند.
وی در ادامه اظهار داشت: کسب رتبه برتر در جشنوارههای حوزوی و خلق دهها هزار کتاب و مقاله و کسب جایگاه برتر در جشنواره و المپیادهای مختلف از دیگر دستاوردهای حوزه های علمیه خواهران می باشد که توانسته است با علم و دانش خود انحصار تولید علم در نقاط دور افتاده کشور را از بین ببرند.
حجت الاسلام جمشیدی خاطر نشان ساخت: مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران با تاسیس مرکز مطالعات زن و خانواده به مرجعیت رسمی علمی در زمینه پاسخگویی به مسائل زنان و خانواده تبدیل شده است که نشان می دهد طلاب خواهر حضور پرشوری در در فعالیتهای تبلیغی دارند.
مدیر حوزههای علمیه خواهران با اشاره به سخن رهبر انقلاب اسلامی مبنی بر اینکه زنان نیمی از جامعه اسلامی را تشکیل میدهند ابراز داشت: در حال حاضر 350 مدرسه علمیه در دست احداث می باشد که تاکنون 170 مدرسه از این تعداد به بهره برداری رسیده اند.
ایجاد اولین شبکه ماهوارهای خواهران در حوزه علیمه خواهران
وی با اشاره به اینکه طی 10 سال اخیر بستر خدمات الکترونیک برای حوزههای عملیه خواهران در سراسر کشور فراهم شده است عنوان کرد: ما به دنبال فعال سازی خواهران به عنوان عنصر سازنده در فضای مجازی و نشر معارف دینی و اسلامی هستیم تا بتوانیم با با تکیه بر طلاب و اساتید حرکتهای گستردهای در فضای مجازی انجام داده تا بتوانیم اقشار مختلف را به سمت معارف دینی گرایش دهیم.
حجت الاسلام جمشیدی اظهار داشت: مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران همواره به دنبال تاسیس مرکز آموزش فضای مجازی در مدارس حوزههای عملیه برای خواهران بوده که امیدواریم بتوانیم اولین شبکه ماهوارهای خواهران را با مشارکت مسئولان کشوری برای حوزه های علمیه فراهم سازیم.
مدیر حوزه های علمیه خواهران افزود: راه اندازی شبکههای اجتماعی کوثر بلاگ، کوثر نت و رشد 65 برابری آمار بازدیدکنندگان وبلاگها نسبت به پنج سال گذشته بخش دیگری از دستاوردهای حوزههای علمیه خواهران است که در جایگاه خود بسیار ارزشمند می باشد .
وی یاد آور شد: افزایش اعتماد به نفس خواهران و تاثیر گذاری آنها در شبکه های مجازی از دیگر ظرفیت های عظیم حوز ه های علمیه خواهران است و باید این پدیده مبارک را قدر دانست و در راستای نشر و توسعه معارف دینی و اسلامی حداکثر بهره و استفاده را ببریم.
نظر شما