عطیعه عباسی، فرمانده پایگاه بسیج خواهران الزهرا(سلام الله عليها) مسجد امام حسین (عليه السلام) شهرستان بهشهر و مسئول نمایشگاه حيات طيبه امروز(12مهر)در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در بهشهر با اشاره به اهميت پرداختن به سبك زندگي ديني، عنوان داشت: نمايشگاه حيات طبيه با موضوع معرفي زندگي اهل بيت(عليهم السلام) و شهدا بصورت تجسمی با 20غرفه در پارک ملت اين شهرستان برپا شد.
وی بیان کرد: نام این نمایشگاه با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری(مدظله العالي) انتخاب شده که طبق فرمایشات ایشان زندگی با حیات طیبه یعنی زندگی با همه عواملی که بشر برای بهزیستی و سعادت خود به آنها نیاز دارد.
عباسي در ادامه ضمن معرفي غرفه های این نمایشگاه، خاطرنشان کرد: اين نمایشگاه در ابتدا با غرفه شبیه سازی پیامبر اسلام (صلي الله عليه وآله وسلم) آغاز شده و بیان گر این است که خداوند توسط ایشان راه درست زندگی کردن را به ما آموختند؛در مقابل این غرفه شبیه سازی شیطان قرار داده شده و اینکه شیطان بعد از سجده نکردن بر انسان از درگاه خداوند رانده شده و قسم یاد کرد تا انسانها را گمراه کند که در اینجا به مفهوم شیطان بزرگ یعنی آمریکا هم اشاره شده که بوسیله ابزارهایی نظير ماهواره و شبکه های مجازی سعی در گمراهی انسانها دارد.
وی افزود: در يكي از غرفه ها به نقش مادران اشاره شده و با نشان دادن یک مادر و فرزندش که در کنار هم در حال اقامه نماز هستند بیانگر این است مادران ما با عمل به دستورات الهی الگوی عملی برای فرزندان خود باشند، و در غرفه مقابل آن هم عدم توجه در عمل به دستورات الهی توسط خانواده نشان داده شده که باعث نفوذ شیطان در محیط خانه و فرزندشان مي شود.
عباسی تصريح كرد: نتیجه تربیت درست خانواده ها و مادران ما دختری محجبه و اهل درس و کمالات می شود و نقطه مقابل آن هم با بی توجهی خانواده و مخصوصا مادران ما در امر تربیت صحیح، دختری به نمایش در آمده که اهل موسیقی، شرکت در مجالس گناه و ابتذال شده است.
وي گفت: غرفه اي هم به نقش ارتباط درون خانه و خانواده از نظر دین پرداخته و در یک طرف خانواده در کنار هم بر سر سفره غذا نشان داده شده که باعث ایجاد مهر و محبت بین اعضای خانواده می شود و در طرف دیگر یعنی نقطه مقابل آن الگوی زندگی غربی نشان داده شده که در یک خانواده هر یک از اعضا خودش را به چیزهایی مثل ماهواره، اینترنت و موبایل بصورت شخصی سرگرم کرده اند و غذا هم جداگانه صرف می شود که این باعث گسست پیوند عاطفی وخانوادگی می شود.
عباسی ادامه داد: بخشي از نمایشگاه به محل قرار گیری رایانه و ابزارهای ارتباط جمعی اشاره دارد که در خانواده های مطلوب این وسایل می بایست در مکان های عمومی خانه قرار گیرند و نه مثل مدل زندگی غربی مثلا در اتاق شخصی و خواب فرزندان تا بدین وسیله بتوان بر عملکرد مجازی فرزندان نظارت و همیاری داشت.
وي گفت: پس از طی این مراحل تربیتی در خانواده، در ادامه نمایشگاه شیوه تشکیل زندگی مشترک نشان داده شده بدين ترتيب كه در يك سو با توجه به سبک زندگی اسلامی و ایده آل مراسمی سنتی و سالم و بدون گناه نشان داده شده به نام ازدواج خدا پسندانه و در غرفه روبرو مدل مراسم مدرن و امروزی غربی همراه با اختلاط و گناه نشان داده شده به نام ازدواج شیطان پسندانه که در آینده زندگی مشترک زوج های جوان تاثیر بدی را خواهد گذاشت.
عباسي ابراز داشت: یکی از مولفه های سبک زندگی اسلامی و دینی داشتن چند فرزند است که در ادامه نمایشگاه به آن پرداخته شده است، در یک طرف زندگی شیرین و سالم با الگوگیری از دین به همراه چند فرزند و در سوی دیگر زندگی تک فرزندی که با تفکر مادی و غربی به جدایی و مشکلات روحی و روانی و نگه داری حیوانات خانگی ختم مي شود، معرفي شده است.
وي بیان کرد: در غرفه اي از اين نمايشگاه، ماهوراه به عنوان یکی از عوامل اصلی تغییر سبک زندگی خانواده ها نشان داده شده که با الگو دادن غلط به خانواده و زنان ما باعث رواج برهنگی و افکارغلط در جامعه اسلامی می شود.
عباسي با اشاره به غرفه اي كه به بهشت و جهنم پرداخته، اضافه كرد: در آخرین بخش این نمایشگاه به باب توبه و بازگشت اشاره شده و اینکه در اسلام همیشه راه برای اصلاح زندگی و بازگشت باز وجود دارد.
نظر شما