روایت موعود از  دلایل فراموشی غدیر

خبرگزاری شبستان: یکصد و شصت و چهارمین شماره ماهنامه موعود به سردبیری اسماعیل شفیعی سروستانی همراه با نیم نگاهی به شیوه مدیریتی امیرمومنان (ع) در برخورد با کارگزاران دولت خود منتشر شد.

به گزارش خبرنگار حوزه مهدویت خبرگزاری شبستان؛ صد و شصت و چهارمین شماره ماهنامه «موعود» همراه با ویژه نامه عید غدیر به دلایل فراموشی غدیر پرداخته و نیم نگاهی به شیوه مدیریتی امام علی (ع) در برخورد با کارگزاران دولت خود کرده است.

صورت و حقیقت قبله، برای صاحبان امضا، اگر حالم خوب شود تو را آدم می کنم، ابزار اقامه عدالت، لطفا مراقب باشید، تلویزیون ها را خاموش کنید، با مردم فروتن باش، گام اول توسعه هنر قدسی است، عالم ذر، دوست شیعیان، درسی برای زندگی، معاویه از من زیرک تر نیست، در سفر معراج، دست رحمت، رقص هیپ هاپ، معاد امانیستی هالیوود؛ حس ششم، مناصب امانتند نه فرصت و دلایل فراموشی غدیر نیز از جمله مطالب این نشریه است.

اسماعیل شفیعی سروستانی، سردبیر این نشریه در سرمقاله آن با عنوان "صورت و حقیقت قبله" متذکر شده است: "شاید این گمان حادث شود که منظور از قبله و پشتیبان ساختن قبله در وقت سخن گفتن و نوشتن، همین ساختمان مکعبی سنگی مستقرّ در صحن «مسجدالحرام» است.

بر همگان آشکار است که این مکعب برکشیده شده از سنگ و ساروج با روپوش و جامه مشکین زیبایی که در میانه مسجد چشم زائر را می‌آراید، حقیقت قبله نیست. کعبه، مَثَل، صورت و نماد قبله است و نه حقیقت قبله. کعبه، صورت عینی و آشکار قبله است و نه حقیقت آن؛ نشان و نمادی است که برکشیده شده. حقیقت قبله، حضرت ولیّ‌الله الاعظم(عج)، امام مبین و حجّت حیّ خداوند است.

حقیقت قبله، کتاب مبین، امام زمان(ع) است. از این‌روست که گفته می‌شود، آنگاه که خطیب و سخنران با تکیه بر قبله و پشت به قبله با حاضران در صحن سخن می‌راند، در واقع همه تکیه‌گاه خودش را امام مبین قرار می‌دهد. حجّت، قول خود را از حقیقت قبله اخذ می‌کند؛ چنانچه همگان در وقت گفتن و فرمان راندن، تکیه‌گاه، حجّت عمل و قول خود را حقیقت «قبله» قرار می‌دادند."

 

این گزارش می افزاید:‌ در بخش "معاویه از من زیرک تر نیست" آمده است: "به اعتقاد امام علی(ع)، ملاک حکمرانی، عدالت است. عدالت محکم‌ترین بنیانی است که در هر نظام اجتماعی باید وجود داشته باشد. حضرت علی(ع) بهترین نوع سیاست و حکومت را مبتنی بر عدل می‌دانند و می‌فرمایند: سیاست درست سه سیاست است: نرمی همراه با احتیاط، کنجکاوی همراه با عدالت و بخشش همراه با میانه‌روی."

 

گفتنی است، علاقه مندان برای اطلاعات بیشتر می‌توانند به سایت موعود به آدرس mouood.org مراجعه کنند.

کد خبر 491242

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha