ظرفیت جامعه، داروی بی‌بدیلی در خیر جمعی است/ خیر جمعی را در پول ندانیم

خبرگزاری شبستان:محسنی بندپی گفت: متاسفانه ما تاکنون نتوانستیم از ظرفیت‌های جامعه در خیر جمعی در توسعه رفاه اجتماعی به درستی استفاده کنیم، در حالی که ظرفیت‌های جامعه داروی بی بدیلی است که می‌تواند بسیاری مشکلات جامعه را مرتفع کند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، انوشیروان محسنی بندپی، رئیس سازمان بهزیستی کشور امروز (16 مهر) در نخستین همایش خیر جمعی و مشارکت در توسعه رفاه اجتماعی که در سالن همایش‌های مدرسه امام موسی کاظم (ع) برگزار شد، عنوان کرد: یکی از محوری ترین و اساسی ترین اهداف انقلاب برقراری عدالت بوده است که تا به امروز خدمات ارزنده ای به محرومین و نیازمندان ارائه شده است.

 

رئیس سازمان بهزیستی کشور اظهار داشت: سازمان بهزیستی سازمانی است که هم خدماتی است و هم در کاهش آسیب‌های اجتماعی و معلولیت‌ها تلاش و فعالیت می‌کند.

 

محسنی بندپی تصریح کرد: سازمان بهزیستی، سازمان مردم نهادی است که تمام تلاش خود را در جهت ایفای وظیفه کیفی و کمی برای کسانی که نیازمند خدمات است، ارائه می‌دهد.

 

وی با بیان این که استراتژی سازمان بهزیستی سه راهبرد را برای خدمات به نیازمندان ارائه می‌دهد، گفت: پیشگیری از بروز و شیوع معلولیت‌ها در جامعه یکی از راهبردهای استراتژی سازمان بهزیستی است، به طوری که اگر بتوانیم با ابراز علم و تخصص و نقطه نظرات کارشناسی و بهره گیری از علم، از زاد و ولد معلولیت‌ها بکاهیم، بسیاری از آسیب‌های این بخش کاهش می‌یابد.

 

رئیس سازمان بهزیستی کشور ادامه داد: ارائه خدمات تخصصی  وکارشناسی و استانداردسازی خدمات با استفاده از آخرین تکنولوژی دنیا یکی دیگر از راهبردهای سازمان بهزیستی است، همچنین سومین راهبرد، ترویج و تشویق برای خیر جمعی و مشارکت‌های مردمی است.

 

محسنی بندپی تصریح کرد: متاسفانه ما تاکنون نتوانستیم از ظرفیت‌های جامعه در خیر جمعی در توسعه رفاه اجتماعی به درستی استفاده کنیم، در حالی که ظرفیت‌های جامعه داروی بی بدیلی است که می‌تواند بسیاری مشکلات بهزیستی جامعه را مرتفع کند.

 

وی با اشاره به اقدامات سازمان بهزیستی در مسیر استفاده از ظرفیت‌های جامعه در خیر جمعی و مشارکت در توسعه رفاه اجتماعی گفت: سازمان بهزیستی تلاش می‌کند تا اعتماد سازی را افزایش دهد، ما باید اعتماد را در جامعه افزیش دهیم.

 

رئیس سازمان بهزیستی کشور افزود: دومین اقدام در ترویج توسعه خیر جمعی این است که مردم را در این مسیر، رقیب خود ندانیم بلکه یاری دههنده و مددکار خود بدانیم و در این راستا بوروکراسی را در فرآیند همکاری مردم کاهش دهیم.

 

محسنی بندپی یادآور شد: تا کنون بیش از 90 درصد فعالیت‌های سازمان بهزیستی برون سپاری شده است و تصمیم بر این است که 10 درصد باقی مانده نیز  برون سپاری شود.

 

وی عنوان کرد: رویکرد سوم سازمان بهزیستی در ترویج خیر جمعی این است که مردم همواره دولت‌ها را  نماینده خود بدانند که عهده دار مسئولیت شدند و با آنها همکاری داشته باشند.

 

رئیس سازمان بهزیستی کشور با بیان این که خیر جمعی را در پول ندانیم، تصریح کرد: هر کسی که توانمندی دارد، سازمان بهزیستی دست همکاری به سوی این عزیزان دراز می‌کند و از مددکاری اقشار مختلف جامعه استفاده می‌کند.

 

محسنی بندپی یادآور شد: سازمان بهزیستی نیاز به گفتگو دارد، ما در مسائل روانشناسی معلولین نیاز به کمک داریم و به طور کلی افق کمک به سازمان بهزیستی، افقی وسیع و چند بعدی است که هر فردی می‌تواند به این سازمان کمک کند.

 

وی اظهار داشت: دامنه برنامه‌های بهزیستی در حوزه‌های مختلف از جمله ، نگهداری بچه‌های بی سرپرست، نگهداری و حمایت از کودکان رها شده و زنان بی سرپرست گسترده است.

 

رئیس سازمان بهزیستی کشور بیان داشت: امید است که در ارائه خدمات پیشگیری و کاهش آسیب‌ها و معلولیت‌ها و جامعیت بخشیدن به هدف‌های سازمان بتوانیم همه نیازمندان جامعه را تحت پوشش بهزیستی قرار دهیم.

 

محسنی بندپی با بیان این که مردم سرمایه‌های کشور هستند، گفت: همکاری مردم می‌تواند برای ارتقا بخشیدن خدمات بهزیستی مددرسان باشند.

کد خبر 492206

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha