به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمان، محمدرضا علیزاده بعد از ظهر امروز در آئین اختتامیه جشنواره استانی اسوه حسنه که در امامزاده سلطان سید احمد کبیر در روستای سرآسیاب شش بخش چترود استان کرمان برگزار شد؛ با قدردانی از همه کسانی در برگزاری این جشنواره همکاری کردند؛ اظهار کرد: برنامههایی که در حوزه دبیرخانه کانونهای مساجد استان انجام شده نتیجه فکر و خلاقیت مرحوم حجتالاسلام رضایی بوده است.
وی با اشاره به روز ملی روستا؛ گفت: نسبت جمعیت شهری و روستایی تغییر پیدا کرده جمعیت روستایی که در عرصه مسائل اقتصادی فعال و پویا هستند و جایگاه ویژه ای در تولید کشور دارند که باید نگاه ویژهای به آنها شود.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمان افزود: روستاییان در کنار فعالیتهای اقتصادی باید فعالیت فرهنگی و قرآنی هم انجام دهند و توسعه روستاها از این طریق قابل حمایت است.
علیزاده با گرامیداشت روز مباهله؛ تصریح کرد: این روز، روز حقانیت دین مبین اسلام توسط نبی مکرم و روز تکریم اهل بیت(علیهم السلام ) است.
وی با اشاره به روز تجلیل از خانوادهها و پیشکسوتها؛ افزود: احترام و تکریم به پیشکسوتان لازم است که جامعه امروز ما نتیجه تلاش آنها است که سبب شدند فرهنگ دینی و عاشورایی ما نسل به نسل ترویج داده شود.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمان با اشاره به ویژگی جشنوارههای سرود؛ بیان کرد: مضامین بسیار خوبی که در جشنوارههای سرود استفاده و انتخاب میشود، بسیار در جامعه موثر خواهد بود و هیچ کس موسیقیهای دوران دفاع مقدس را فراموش نکرده زیرا بسیار در جامعه آن روز و امروز تأثیرگذار بوده است.
علیزاده با بیان اینکه هنر باید در جامعه تأثیرگذاری خوبی داشته باشد، گفت: تعامل و هماهنگی یکی دیگر از ویژگیهای سرود است که سبب تعامل و صمیمیت بیشتر جوانان در گروه های سرود میشود.
وی با اشاره به خاستگاه جشنواره سرود اسوه حسنه، خاطرنشان کرد: جشنواره سرود اسوه حسنه سبب ایجاد پیوند بین جوانان مساجد با هنر میشود.
نظر شما