اهدای کارت محیط‌ یار و همراه طبیعت به کودکان و نوجوانان خراسان جنوبی

خبرگزاری شبستان: مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خراسان جنوبی گفت: ۱۵ همیار طبیعت و ۶ محیط‌یار از کودکان و نوجوانان عضو کانون که فعالیت بیشتری در این عرصه داشته اند، تجلیل شدند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از بیرجند و به نقل از روابط عمومی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خراسان جنوبی، عبدالرضا صمدی در مراسم روز کودک، محیط زیست و منابع طبیعی، اظهار داشت: خداوند منابع متعددی را برای بهره‌مندی انسان‌ها بر روی زمین قرار داده که برای حفظ آنها باید شیوه‌های مختلفی را به کار برد.

 

وی افزود: منابع انسانی نیز یکی از سرمایه‌های هر کشور است بنابراین باید پرورش‌ها و تعلیمات لازم به نیروی انسانی را از سنین کودکی آغاز کرد.

 

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خراسان جنوبی بیان داشت: پنجمین روز از هفته ملی کودک، با درک مفاهیمی از حفظ محیط زیست و منابع طبیعی گره خورده که در این روز از اعضای فعال کانون تقدیر می شود.

 

صمدی اذعان داشت: تمامی کودکان حافظ محیط زیست و منابع طبیعی هستند اما در این روز از 15 همیار طبیعت و شش محیط‌یار که فعالیت بیشتری در این عرصه داشته‌اند، تجلیل می‌شود.

 

در این مراسم تابلو آثار نقاشی اعضای کانون که در مسابقه بین‌المللی نقاشی هیکاری ژاپن شرکت کرده‌اند نیز رونمایی شد.

 

همچنین ضمن تقدیم کارت محیط‌یار و همراه طبیعت به اعضای فعال کانون، از همکاران و مربیان کانون پرورش فکری نیز تجلیل به عمل آمد.

 

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خراسان جنوبی نیز به یادگار نهالی را در محوطه مرکز فرهنگی هنری شماره دو بیرجند به زمین نشاند و کودکان و نوجوانان عضو کانون نیز کبوترهایی را به نشانه آزادی در آسمان به پرواز درآوردند.

 

همچنین در این مراسم مدیر کل منابع طبیعی و محیط زیست استان حضور داشتند و نمایشگاه گل و گیاه را در مرکز فرهنگی هنری شماره دو بیرجند را افتتاح کردند.

 

مطالعه، افق‌های فکری کودکان و نوجوانان را گسترش می‌دهد

کارشناس فرهنگی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خراسان جنوبی گفت: مطالعه افق‌های فکری کودکان و نوجوانان را گسترش می‌دهد.

 

فریده سلامیان در جمع مربیان و اعضای کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خراسان جنوبی با تاکید بر اینکه ادبیات کودک و نوجوان بخش مهمی از ادبیات کشور را در برمی‌گیرد، اظهار کرد: باید تلاش شود تا این ادبیات از جایگاه ویژه‌ای در کشورمان برخوردار شود.

 

وی ادامه داد: فرهنگ هر کشوری از طریق ادبیات آن به سایر کشورها منتقل می‌شود و در این مورد باید توجه ویژه به بحث کودک و نوجوان داشت.

 

کارشناس فرهنگی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خراسان جنوبی برگزاری کلاس‌های ادبی در کانون پرورش فکری سبب آشنایی کودکان با کتاب‌ها و نویسندگان آنها و سبک‌های مختلف داستان‌نویسی می شوند، افزود: محوریت کلاس‌های ادبی پرورش خیال، افزایش دقت، توجه به محیط اطراف و از بین بردن ترس از نوشتن در کودکان و نوجوانان است.

 

سلامیان با اشاره به اینکه برگزاری کلاس‌های قصه‌گویی و معرفی کتاب کودکان را با کتاب‌های مختلف آشنا می‌کند، گفت: این کلاس‌ها تمایل آنها به مطالعه و یادگیری را افزایش می‌دهد.

 

وی مطالعه را ابزاری برای آموزش غیرمستقیم راه و رسم زندگی به کودکان و نوجوانان دانست و تصریح کرد: مطالعه زمینه‌ای برای پندآموزی از تجربه‌های دیگران را برای دانش‌آموزان ایجاد می‌کند.

 

کارشناس فرهنگی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خراسان جنوبی مطالعه را یکی از بهترین راه‌های غنی‌سازی و بهره‌وری از اوقات فراغت کودکان و نوجوانان دانست و افزود: کانون پرورش فکری با داشتن کتابخانه اختصاصی برای کودکان و نوجوانان و انجام فعالیت‌هایی در ارتباط با کتابخوانی این راه را برای کودکان و نوجوانان کشور هموار کرده است.

 

سلامیان با بیان اینکه 3 مرکز کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در بیرجند است، گفت: در این مراکز نزدیک به 8 هزار486 نفر عض هستند.

 

وی ادامه داد: در شهرستان بیرجند یک کتابخانه سیار روستایی، یک کتابخانه سیار شهری، یک کتابخانه پستی و یک مرکز فرهنگی هنری ثابت فعالیت می کنند.

 

 

 

کد خبر 493135

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha