به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، حجت الاسلام کاظم لطفیان امروز(23 مهر) در گردهمایی مسئولین هیئات مذهبی، مداحان و رابطین فرهنگی هیئات شهرستان بیرجند اظهار داشت: مداحان و ذاکرین اهل بیت(علیهم السلام) شخصیت هایی هستند که بر اساس قرائن هم نشینی با پیامبر بزگوار(صلی الله علیه و آله) و اهل بیت ایشان در انتظار آنهاست.
وي با بیان اینکه کارکرد این نهاد و جامعه الگوسازی مبتنی بر دین باوری و حق باوری است که این نهادها را از سایر نهادها ممتاز می کند، افزود: سرمایه ای که خداوند ما را مفتخر به داشتن آن کرده است محبت اهل بیت(علیه السلام) و خدمت به آنها است و هیچ کس جز پیروان اهل بیت (علیه السلام) این سرمایه را ندارند.
حجت الاسلام لطفیان با اشاره به اینکه مسئولان هيئات، افتخار مسئولیت در یک مجتمع فرهنگی برای تحمیل فرمول های مدرسه اهل بیت(علیه السلام) را دارند، گفت: هیئات مذهبی باید در راستای تحکیم عقاید مردم و نماینده هیئات در راستای تحکیم احکام و معارف اهل بیت (علیهم السلام) اهتمام داشته باشند و تهذیب اخلاق کارکرد دیگری است که از هیئت های مذهبی انتظار می رود و هیئات مذهبی باید مکانی برای پاسخگویی به شبهات باشند.
وی در ادامه افزود: انسان باید بعد از یک عمر خدمت به اهل بیت(علیهم السلام) به این نتیجه برسد که کاری را که انجام می دهد مد نظر اهل بیت(علیه السلام) است و مصیبتی که برای امام حسین (علیه السلام) اتفاق افتاده است قابل درک و وصف نیست.
حجت الاسلام لطفیان با بیان اینکه هیئت مذهبی باید کانون نور و حقیقت باشد، گفت: هیئات مذهبی باید حقایق عالم را کشف کنند و در اختیار جامعه قرار دهند و باید برای تحکیم عدالت در جامعه تلاش کنند و گره ای از مشکلات ایتام و نیازمندان باز کنند و به فضیلت های فراموش شده در جامعه توجه داشته باشند و از هیئت های مذهبی انتظار می رود روی فضیلت های فراموش شده و به حاشیه رفته همت بگذارند.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان خراسان جنوبی با اشاره به اینکه هیئت های مذهبی در دهه اول محرم می توانند هزاران فضيلت را احیا کنند، افزود: هر کسی با هر عنوانی را جذب هیات کنید و با این کار جامعه به فضیلت ها آراسته می گردد و حداقل 180 هیئت مذهبی در شهر بیرجند وجود دارد و همه ی هیئت ها برای احیای فضیلت های اخلاقی همت کنند و اهل بیت (علیه السلام) ماموریتی را تعیین کرده اند.
حجت الاسلام لطفیان با بیان اینکه گره جامعه جهل است، گفت: بالا رفتن سواد در جامعه باعث کاهش ناهنجاری ها نشده است و بعضی از معیارهای اخلاقی دچار فروپاشی شده اند و بشر امروز در جهالت و گمراهی به سر می برد و تنها نوری که می تواند نجات دهنده باشد پیامبر بزرگوار(صلی الله علیه و آله) و اهل بیت(علیه السلام) هستند و هیئت ها باید تلاش کنند مردم را از جهالت به سعادت راهنمایی کنند و برای رفع نقاط تاریک در جامعه تلاش و برنامه ریزی کنید.
وی در ادامه با اشاره به اینکه تلاش کنید کسانی که به هیئت ها می آیند هدف آنها برای عبادت نه عادت باشد، افزود: اگر این اتفاق بیافتد صحنه ها بسیار عوض خواهد شد و هیئات مذهبی باید فعال باشند و هیئت منزوی وجود ندارد و هیئت مذهبی باید سیاسی باشد ولی سیاست زده نباشد و هیئت مذهبی در متن فعالیت سیاسی قرار دارد و هیئت غیر سیاسی به معنی هیئت مرده است.
حجت الاسلام لطفیان با بیان اینکه باید سیاستی وجود داشته باشد که مرکزیت نظام یعنی رهبری را متجلی کند، گفت: هیئت های مذهبی مراقب باشند به دام گروه های تفرقه افکن نیافتند و بايد برای ریشه کن کردن اعتیاد اهتمام داشته باشند و برای ترویج امر به معروف و نهی از منکر تلاش کنند.
مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی با اشاره به اینکه هیئت ها را باید بر مدار تفکر حسینی مدیریت کرد، افزود: شعار هیئت ها این است که حسینی هیئتی هستند و ستاد امر به معروف و نهی از منکر ماموریت ویژه ای دارد که طرح طلایه داران امر به معروف و نهی از منکر که در قالب گروه های 10 نفره است.
نظر شما