به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، حجت الاسلام رمضان زاهدی امروز (26 مهر) به خبرنگاران با اشاره به برگزاری دهمین جشنواره قرآنی «مدها متان» در خراسان جنوبی، گفت: امسال این دوره از مسابقات قرآنی در دو بخش خواهران و برادران در استان برای اعضای کانونهای فرهنگی و هنری برگزار میشود.
وی با اشاره به این که این جشنواره دارای سه بخش برادران زیر 18 سال، برادران بالاتر از 18 سال تا 30 سال و خواهران بالاتر از 18 سال تا 35 سال است، افزود: در قسمت برادران این جشنواره در رشته های حفظ، قرائت تحقیق و ترتیل، اذان، تصحیح قرائت اذکار نماز و مفاهیم قرآن کریم برگزار می شود و در قسمت خواهران نیز شرکت کنندگان در رشته های حفظ و مفاهیم به رقابت خواهند پرداخت.
مسئول دبیرخانه کانونهای فرهنگی و هنری مساجد خراسان جنوبی با بیان اینکه شرکت در رشته تفسیر محدودیتی ندارد، تصریح کرد: جشنواره در شش رشته ویژه برادران، پنج رشته ویژه خواهران و یک رشته تفسیر ویژه امامان جماعت مساجد برگزار می شود.
به گفته وی در سال جاری مسابقات به صورت منطقه ای برگزار می شود و تاکنون مسابقات شهرستان های زیرکوه و قاین به مرکزیت قاین با حضور 60 نفر و مسابقات شهرستان های سرایان و فردوس با محوریت فردوس با حضور 60 نفر و مسابقات شهرستانهای طبس و بشرویه با محوریت طبس با حضور 100 نفر از اعضای کانونهای فرهنگی و هنری مساجد برگزار شده است.
مسئول دبیرخانه کانونهای فرهنگی و هنری مساجد خراسان جنوبی ادامه داد: اعضای کانونهای مساجد شهرستانهای بیرجند، خوسف، درمیان، سربیشه و نهبندان در 4 آبان ماه در بیرجند با یکدیگر به رقابت می پردازند و مهلت ثبت نام تا پایان وقت اداری دوشنبه 27 مهرماه سال جاری است.
حجت الاسلام زاهدی با اشاره به اینکه تمامی شرکت کنندگان صرفاً مجاز به انتخاب یک رشته (به جز رشته مفاهیم قرآن و نهج البلاغه ) هستند، بیان داشت: مرحله کشوری جشنواره قرآن در 8 آذرماه در رشته های قرائت، حفظ (10 ،20 و 30جزء)، اذان، ترتیل و تفسیر، فقط در رده سنی بالای 18 سال برگزار می شود.
وی یادآور شد: مرحله استانی مسابقات قرآنی مدها متان همزمان با 8 آبان ماه در بیرجند برگزار می شود و نفرات برتر مسابقات منطقه ای شهرستان ها در هر رشته در این مرحله شرکت می کنند و نفرات برگزیده به مرحله کشوری اعزام خواهند شد.
مسئول دبیرخانه کانونهای فرهنگی و هنری مساجد خراسان جنوبی مهمترین اهداف برگزاری این جشنواره قرآنی را کشف و شناسایی استعدادهای برتر قرآنی فعال کانونهای فرهنگی و هنری مساجد در قالب ایجاد رقابت سالم، ترغیب و تشویق مدیران کانونها به کشف استعدادهای محلی و منطقهای فعال در امور قرآنی، آشنایی بیشتر مردم و مسئولان با استعدادها و ظرفیتهای قرآنی موجود در کانونهای فرهنگی و هنری مساجد، کشف و شناسایی استعدادهای موجود در امر تفسیر قرآن (در بین ائمه جماعات مساجد) برشمرد.
نظر شما