به گزارش خبرگزاری شبستان، کتاب "کاری باید کرد: مفاسد اقتصادی، خسارتها و چالشها" نوشته احسان بابایی از سوی دفتر نشر معارف به چاپ رسید.
بنا بر این گزارش "فساد، خسارت و نقص نظارت"، "چالشها"، "چه می توان کرد؟" و "هشدارها" عناوین سرفصل های این کتاب را تشکیل می دهند.
نویسنده در بخشی از کتاب بیان می کند: مرور بر فهرستی از آثار شوم فساد، کافی است تا ضرورت تحمل نکردن فساد را نشان دهد: توزیع نامشروع و ناعادلانه منابع و فرصت های اقتصادی، شکل گیری و گسترش اقتصاد زیرزمینی، غیرقانونی و غیرشفاف، ایجاد نارضایتی عمومی و احساس بی عدالتی، گسترش بی اعتمادی، تضعیف فرهنگ کار و وجدان کاری و احساس مسئولیت اجتماعی، تضعیف فرهنگ قانونگرایی. تلاش در مسیر مبارزه با مفاسد اقتصادی علاوه بر آثار مخرب اقتصادی و اجتماعی، همچنین از این جهت ضروری است که نظامی به نام اسلام، فقه و روحانیت بنا شده است.
این گزارش می افزاید: نویسنده در بخش دیگری از کتاب درباره "فساد زمینه نفوذ دشمن" می نویسد: "فسادپذیری، مقدمه نفوذپذیری است، نفوذ افرادی که به دنبال منفعت بزرگتر هستند و البته نامشروع. چه بسا اگر این روند ادامه پیدا کند، این فسادپذیری زمینه نفوذ بیگانگان را هم فراهم کند. اگر در گذشته فسادپذیری صاحبان قدرت در ایران نبود، برخی قراردادهای ننگین نیز امضا و اجرا نمی شد. آنهایی که دغدغه مند استقلال کشور هستند باید نگران فساد باشند".
بنا به گزارش دفتر نشر معارف "کاری باید کرد" در 60 صفحه، با شمارگان 2000 نسخه و بهای 2000 تومان به تازگی روانه بازار کتاب شده است.
گفتنی است دفتر نشر معارف در این حوزه، تاکنون کتاب های "فساد مالی" و "مروری بر تجمل گرایی و اسراف" را با همکاری کانون اندیشه جوان چاپ کرده و به زودی کتاب هایی درباره فقر، عدالت، نظارت همگانی و... منتشر می کند.
نظر شما