احیای رود دره ها اولویت مدیریت شهری تهران است

خبرگزاری شبستان: عضو شورای شهر تهران با بیان اینکه طرح جامع رود دره ها باید توسط شهرداری تهیه و به شورای شهر ارایه شود، اظهار داشت: احیای رود دره ها از اولویت های مدیریت شهری است.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری شبستان، اقبال شاکری، عضو شورای اسلامی شهر تهران در صد و نود و هفتمین جلسه علنی شورای شهر تهران با اشاره به تجربه های تلخ در خصوص عدم ساماندهی رود دره ها اظهار داشت: فضای طرح جامعه تهران در محدوده پنج رود رده تهران تدوین شده است.

 

وی با بیان اینکه تعیین حریم و بستر، آزادسازی حریم و پیشگیری در ساخت و ساز حریم رود دره ها در برنامه پنج ساله مورد توجه است، اذعان داشت: شهرداری باید در طی 18 ماه طرح جامع تعیین حریم و بستر آزادسازی حریم رود دره ها را تهیه و به شورای شهر ارایه می کرد.

 

شاکری احیای رود دره ها را اولویت مدیریت شهری عنوان کرد و افزود: هرگونه ساخت و ساز در حریم رود دره ها ممنوع است و در حال حاضر دره فرحزاد در اولویت قرار گرفته و بازسازی این رود دره در حال انجام است.

 

وی خاطرنشان کرد: آزادسازی حریم رودخانه ها به معنای آن نیست که ساخت و سازهای جدیدی انجام شود.

 

عضو شورای شهر تهران تصریح کرد: طرح جامع رود دره ها باید هرچه سریع تر تدوین شود. 

 

حقانی نیز در جلسه شورای شهر تهران با بیان اینکه فصل درختکاری را در پیش داریم، تصریح کرد: باید درختانی در سطح شهر کاشته شود که با شرایط اقلیمی سازگاری داشته باشد.

 

وی با بیان اینکه عدم سازگاری اقلیمی باعث مشکلاتی در آینده خواهد شد، اذعان داشت: با انتخاب نوع درختانی که با آب و هوای شهر تهران سازگار هستند می توانیم جلوی بروز اینگونه مشکلات را بگیریم.

 

حقانی با بیان اینکه کاشت درختان در خیابان ولیعصر قابل تقدیر است، یادآور شد: نباید برای درختان ولیعصر از آبیاری قطره ای استفاده کنیم چرا که اجرای این طرح با توجه به شرایط این خیابان هزینه زیادی نیاز دارد.

 

وی در ادامه با اشاره به دیدگاه اسلام درباره محیط زیست خاطرنشان کرد: آموزه های دینی اسلام به موضوع بهداشت، سلامت مردم و محیط زیست توجه ویژه دارد.

 

وی با اشاره به توزیع شربت و غذاهای نذری در ایام سوگواری محرم تاکید کرد: بنا به اعلام اتحادیه تولیدکنندگان و فروشندگان پلاستیک در روزهای عادی امسال روزانه 14 هزار تن ظروف پلاستیکی و 3 هزار تن ظروف کاغذی تولید می شود، این در حالی است که در ماه محرم تولید این میزان ظروف پلاستیکی و کاغذی 4 برابر افزایش می یابد به طوری که روزانه 40 هزار تن ظروف پلاستیکی تولید می شود.

 

حقانی خاطرنشان کرد: ظروف پلاستیکی به دلیل اینکه از انواع پایدارکننده ها، رنگدانه ها و روان کننده ها ساخته می شود سرطان زا بوده و حدود 600 سال نیز طول می کشد تا در طبیعت تجزیه شود.

 

وی با بیان اینکه مواد پلیمری به کار رفته در این ظروف سرطان زا است، تصریح کرد: نباید با آلوده کردن محیط زیست زندگی نسل حاضر و نسل های بعدی را دچار مخاطره نماییم.

 

 

 

کد خبر 495310

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha