نبايد به زندگي مشترك مانند يك دادگاه نگريست

خبرگزاری شبستان: مشاور مرکز پاسخگویی به سوالات شرعی حوزه علمیه قزوین گفت: زندگي يك دادگاه نيست كه تنها به حق خود بيانديشيم و در زندگي بايد صميميت و ايثار و گذشت حاكم باشد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قزوین، حجت الاسلام محمد محمدحسینی ظهر امروز (3 آبان) در سلسله نشست های سبک زندگی اسلامی که در دفتر پاسخگویی به سوالات شرعی قزوین برگزار شد، بیان کرد: يكي از نكات مهم در زندگي مشترك وجود صميميت بين زوجين است بنابراين وقتي صميميت معجزه مي كند چرا بايد شاهد دعوا و جدال بين زن و شوهر باشيم.

وي ادامه داد: دعوا و جدال بين زن و شوهر در واقع يك نبرد بي برنده است كه لطمه آن به دو طرف وارد مي شود و هر بار زن و شوهر با يكديگر دعوا مي كنند عشق و محبت بين آنها كم مي شود.

مشاور مرکز پاسخگویی به سوالات شرعی حوزه علمیه قزوین اضافه كرد: بايد به اين نكته توجه داشت كه زندگي يك دادگاه نيست كه تنها به حق خود بيانديشيم و در خانواده بايد صميميت و ايثار و گذشت حاكم باشد.

وي با اشاره به آثار زيان بار مجادله عنوان كرد: بر اساس روايات، بنده حقيقت ايمان را كامل نكند مگر آنكه جدال را ترك كند هرچند بر حق باشد؛ مجادله در واقع تباهگاه ايمان، خراجگاه آبرو، كلاه كننده ذهن، سوزاننده محبت، شكننده صلابت و تباه گر آخرت است.

حجت الاسلام محمدحسيني تأكيد كرد: بر اساس آيه قرآن كريم خداوند متعال فرموده است نزاع و كشمكش نكنيد چراكه فرو شكنيد و شكوه هايتان برود.

وي در ادامه به دلايل بروز سوء تفاهم در زندگي اشاره و اظهار كرد: نداشتن مهارت زندگي، ناآگاهي از وي‍ژگي ها و تفاوت هاي زن و مرد، نداشتن شناخت كافي در خصوص ويژگي ذاتي همسر و تعصب غلط در مورد جنس مخالف از جمله علل بروز سوء تفاهم در زندگي است بنابراين وقتي با همسرتان اختلاف پيدا مي كنيد بهترين روش مذاكره است.

مشاور مرکز پاسخگویی به سوالات شرعی حوزه علمیه قزوین تأكيد كرد: خاصيت اين روش برد و برد است و هر دو طرف برنده هستند و نخستين قدم براي مذاكره موفق دوري از مجادله است.

وي يادآور شد: براي دوري از مجادله و پرهيز از آن چندين راه وجود دارد، آغاز نكردن مجادله، ترجيح فرار بر قرار براي نمونه ترك محل، گذشت و ايثار و تغافل و چشم پوشي از جمله اين راه ها است.

کد خبر 496263

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha