به گزارش خبرنگار شبستان، مهدی لطفی، مدیر بخش تئاتر خانه هنرمندان و پژوهشگر موسیقی نواحی ایران عصر دیروز در مراسم رونمایی از آلبوم عاشورایی خونیندلان که در تماشاخانه مهر حوزه هنری برگزار شد ضمن گزارش از روند تولید این اثر گفت: حدود شش سال پیش از طریق داود فتحعلی بیگی افتخار آشنایی با آقای کیاماری نصیبم شد، کسی که فتحعلی بیگی معرفی می کند تصادفی نیست و قطعا از هنرمندان برجسته است.
لطفی ادامه داد: آشنایی با آقای کیاماری را جدی گرفتم، پیشنهاد فتحعلی بیگی این بود که آنچه آقای کیاماری در سینه دارد ثبت و ضبط شود.
پژوهشگر موسیقی نواحی ایران با اشاره به همکاری حوزه هنری در تولید آلبوم خونین دلان عنوان کرد: سه سال پیش دوستان ما در حوزه هنری به ما کمک کردند و کا را در استودیو پژواک آغاز کردیم. حدود 3-4 ماه طول کشید که این اثر ثبت و ضبط شود و اینجا باید از آقای اردستانی و فلاح پور که در صدابرداری اثر به ما کمک کردند، تشکر کنم.
وی اظهار داشت: سه ماه ضبط آلبوم خونیندلان طول کشید، سعی بنده و آقایان اردستاتنی، فلاح پور و وارانی این بود که در ضبط اثر امانتدار خوبی بودیم و اصالت هایی را که آقای کیاماری در سینه ثبت کرده بودند را حفظ کنیم.
مدیر بخش تئاتر خانه هنرمندان تصریح کرد: در حین کار قطعات بارها بازشنوایی شد، این طرح گسترده بود، قرار بود تمام قطعات آوانویسی شوند.
پژوهشگر موسیقی نواحی ایران با بیان اینکه شاهد آلودگی های زیادی در اطراف خود هستیم، عنوان کرد: در دوره ای هستیم که از واژه آلودگی زیاد استفاده می شود با آلودگی هوا، خاک، آب و طبیعت آشنا هستیم و در مورد آنها خبرهای مختلف از طریق رسانه ها می شنویم.
لطفی خاطرنشان کرد: جدیدا بسیاری از محققان می گویند که انسان امروز با نور اضافی شب را آلوده می کند، کارشناسان معتقدند وقتی شب آلوده شود انسان آرامشش را از دست می دهد.
وی با بیان اینکه محیط زیست ما سرشار از صداهای مزاحم است، اظهار داشت: در عرصه فرهنگ و هنر این آلودگی در بخش صدا خیلی مشاهده می شود و ما بسیاری از نغمات و آواهایی که نباید بشنویم را می شنویم.
مدیر بخش تئاتر خانه هنرمندان بیان کرد: استاد کیاماری سالهای سال نغمات و نوحه ها را در سینه حفظ کردند. این حفاظت با وجود شرایط محیطی نیاز به مراقبت و تقوا دارد. این ویژگی آقای کیاماری یعنی تقوا قابل تقدیر است.
نظر شما