راهبرد وزارت دفاع در تجهيزات دفاعي،دست يابي به بالاترين سطوح كيفيت

خبرگزاری شبستان:وزیر دفاع گفت:راهبرد وزارت دفاع در طراحي و ساخت تجهيزات دفاعي،دست يابي به بالاترين سطوح كيفيت و رقابت پذيري در عرصه جهاني است.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل ازاداره كل تبليغات دفاعي وزارت دفاع؛ به مناسبت 18 آبان روز كيفيت دفاعي، نخستين همايش كيفيت دفاعي با حضور سردار سرتيپ پاسدار حسين دهقان وزير دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح،سردار سرتيپ پاسدار علي عبداللهي معاون آماد، پشتيباني و تحقيقات صنعتي ستاد كل نيروهاي مسلح، سردار سرتيپ پاسدار حسين سلامي جانشين فرمانده كل سپاه پاسداران انقلاب اسلامي و امير دريادار دكتر حبيب الله سياري فرمانده نيروي دريايي ارتش جمهوري اسلامي ايران در سالن شهداي ساصد وزارت دفاع برگزار شد .

 

در این همایش که توسط وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح و با مشارکت ستاد کل نیروهای مسلح، ارتش جمهوری اسلامی ایران ، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و نیروی انتظامی برگزار گردید سردار دهقان طي سخناني از تثبيت و ارتقاي قابليت هاي دفاعي، توجه فراگير به كيفيت جامع دفاعي، تمركز بر الزامات كيفيت مورد نياز براي تقويت زيربناهاي بنيادين اقتصاد مقاومتي و قابليت هاي درون زا، هماهنگي و هم افزايي بين نيروهاي مسلح در بهره برداري از محصولات دفاعي، همواركردن مسير خلاقيت، تضمين پويايي و استمرار نظام نوآوري دفاعي به عنوان اهداف  همايش كيفيت دفاعي ياد كرد و افزود: وزارت دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح كه وظيفه تامين اقلام دفاعي مورد نياز نيروهاي مسلح را بر عهده دارد بايستي همواره بر كيفيت  و توانمندي  خود افزوده و محصولات مورد نياز نيروهاي مسلح را در بازه هاي زماني كوتاه توليد و در اختيار آن ها قرار دهد .

 


سردار دهقان با تاكيد بر نوآوري، خلاقيت، تجهيز منابع، استفاده از ظرفيت هاي مختلف ملي و بهره گيري از نيروهاي انساني باانگيزه و متخصص در فرايند توليد محصولات با كيفيت افزود:براي اجراي اين مهم بايد همواره  نيازها را  پايش و متناسب با آن ها، محصولات مناسبي را توليد نماييم .

 
وزير دفاع با بيان اينكه بحث كيفيت در تمامي سطوح و زمينه ها مورد اهتمام قرار دارد و بايستي اين مهم را در سطح ملي بسط و توسعه دهيم تصريح كرد: با ايجاد  زبان مشترك ونهادينه كردن فرهنگ كيفيت نسبت به ارتقاي كيفيت تجهيزات دفاعي، اطمينان حاصل كنيم.
سردار دهقان گفت : بحمدالله در اين همايش كه با كمك همه دست اندركاران سطوح نيروهاي مسلح برگزار گرديد، ضمن ارائه  بحث هاي علمي توسط متخصصان، ديدگاه هاي  صاحب نظران  در حوزه هاي مختلف عملياتي را دريافت و انشاالله نتايج اين همايش در ارائه راهكارهاي عملياتي براي استقرار سيستم و نظام كيفيت در همه سطوح و فرآيندها موثر واقع خواهد شد.


وزير دفاع اظهار اميدواري كرد: با اجراي اين فرايند بتوانيم راهبرد وزارت دفاع كه همانا دست يابي به بالاترين سطوح كيفيت و رقابت پذيري در عرصه جهاني است را تحقق بخشيم.
سردار عبداللهي معاون آماد، پشتيباني و تحقيقات صنعتي ستاد كل  نیز طي سخناني  با بيان تاريخچه نحوه تامين تجهيزات نيروهاي مسلح گفت: پيام برگزاري همايش كيفيت دفاعي اين است كه نيروهاي مسلح بهره بردار و صنايع دفاعی از مراحل مقدماتي تامين تجهيزات عبور كرده اند و امروز با تسلط بر طراحي و ساخت و بهره برداري از محصولات و سامانه هاي دفاعي به موضوعات پيشرفته كيفيت مي پردازند.


وي در ادامه تصريح كرد : امروز به فضل الهي و با تلاش جهادي نيروهاي مسلح و صنعت گران دفاعي، نيروهاي مسلح پرتوان و پرافتخار جمهوري اسلامي ايران در وضعيت آمادگي دفاعي خوبي قرار دارند و تجهيزات متناسب با تهديدات روز و نقاط آسيب پذير دشمنان را در اختيار دارند .
امير دريادار دكتر حبيب الله سياري فرمانده نيروي دريايي ارتش جمهوري اسلامي ايران سخنران بعدي اين همايش بودکه  با اشاره به اهميت نقش  و جايگاه وزارت دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح در برقراري امنيت و ارتقاي توانمندي  دفاع از مرزهاي  زميني، دريايي، هوايي وآمادگي مقابله با هرگونه تهديد منطقه اي و فرامنطقه اي در تشريح دلايل دشمني نظام سلطه با جمهوري اسلامي ايران گفت : موقعيت ممتاز ژئوپليتيك، منابع سرشار انرژي و جهان بيني ايران اسلامي كه مبتني بر شعار استقلال، آزادي، جمهوري اسلامي مي باشد، دليل اصلي اين تهديدات است .

 

فرمانده نيروي دريايي ارتش جمهوري اسلامي ايران با اشاره به ماموريت وزارت دفاع در توليد قدرت سخت و نرم  از  ارتقاي مهارت هاي نيروي انساني و افزايش علم ، دانش و مهارت  به عنوان جنبه هاي كليدي در مقابله با جنگ سخت دشمن ياد كرد.
امير سياري با بيان اينكه  امروز محصولات صنعت دفاعي به شدت رقابتي و نسل فناوري ها به سرعت در حال تغيير است گفت:تجهيزات به لحاظ كيفيت و مطلوبيت بايد قابل اعتمادومتناسب با حوزه هاي دفاعي جمهوري اسلامي ايران طراحي و ساخته شود و بتواند ضمن ايجاد فرصت غافلگيري، عدم قطعيت را نيز فراهم كرده و بازدارندگي موثر  را ايجاد كند.
فرمانده نيروي دريايي ارتش جمهوري اسلامي ايران با استناد به تدابير و فرامين فرمانده معظم كل قوا در ديدار فرماندهان نيروهاي مسلح با ايشان تصريح كرد: اجراي تدابير معظم له مي تواند ما را در همه حوزه ها به ويژه در موضوع كيفي سازي كه از موضوعات مورد اهتمام ويژه  ايشان است به مقصود برساند .
در ادامه اين همايش سردار سرتيپ پاسدار حسين سلامي جانشين فرمانده كل سپاه پاسداران انقلاب اسلامي نيز طي سخناني با قدرداني از وزارت دفاع و مجاهدان عرصه توليد قدرت دفاعي در اين وزارتخانه كه با حركت برنامه ريزي شده و انديشه معتبر و موثر، افزايش كيفيت محصولات صنايع دفاعي را مورد اهتمام قرار داده و در سخت ترين مقاطع تاريخي ايران اسلامي، عهده دار  اين مسئوليت بزرگ هستند گفت : امروزدشمنان به ويژه قدرت هاي استكباري با يك تلاش فشرده و برنامه ريزي شده، درصدد  شكستن شكوه، منزلت، اقتدار، هويت و حيات عزت مندانه ملت شريف ايران هستند و در اين مسير از هيچ روشي نظير اعمال تحريم ها براي سوق دادن ملت ما به سوي انزواي سياسي فروگذار نكرده اند .


جانشين فرمانده كل سپاه پاسداران انقلاب اسلامي با بيان اينكه دشمنان با اعمال فشارهاي ظالمانه در پي سلب قدرت سازي از كشورمان و تغيير مسير قدرت به سوي خودشان هستند افزود : ملت ما در اين در اين فضاي سخت ، بخش مهمي از يك جنگ حقيقي را اداره كرد و با توكل به خداو پشت سرگذاشتن تحريم ها، كه از مهمترين مولفه هاي صنعت دفاعي كشور براي عدم تسليم در برابر قدرت هاي استكباري محسوب مي شود ، نشان داد كه با بهره گيري از ظرفيت هاي دروني و شكوفايي استعدادها مي توان نوآوري هاي جديدي را براي  قدرت دفاعي جمهوري اسلامي ايران به ارمغان آورد.
وي تصريح كرد : اما امروز شما علي رغم اين فشارها، با ايمان و نوآوري پديده هاي جديدي را وارد عرصه دفاعي مي كنيد كه نمونه آن آزمايش موفقيت آميز موشك عماد بودكه به عنوان يك اقدام بزرگ در اين عرصه، تغيير تفكر راهبردي جهان نسبت به جمهوري اسلامي ايران را به دنبال داشت و موازنه هارا بر هم زد.
سردار سلامي گفت : جنگ جديد لزوما، ميدان مبادله آتش نيست بلكه مديريت نگاه،انديشه و تفكر نيروي مقابل است و امروزه بازدارندگي از جنگ موثرتر است زيرا اگر در ميدان تاكتيك قوي باشيم در ميدان جنگ نيز قوي خواهيم بود.

جانشين فرمانده كل سپاه پاسداران انقلاب اسلامي چابكي و دقت را از الزامات تاكتيكي ميدان نبرد دانست و افزود : تمامي افكار و انديشه هاي ما بايد  براي حركت ، طراحي و ارتقاي كيفيت محصولات دفاعي باشد و  لازم است با  آگاهي از عملكرد سيستم ها  و سامانه ها در ميدان نبرد، وضعيت موجود را بهسازي و روز به روز ارتقاء بخشيم.
سردار سلامي تصريح كرد : هيچگاه نبايد اجازه دهيم شتاب رشد نسبت به زمان نابرابر شود و درزمينه تاكتيك و تكتيك بايد توامان رشد كنيم كه بحمدالله وزارت دفاع با مديريت جهادي و ايمان كامل وارد اين عرصه شده است و موفقيت هاي زيادي را رقم زده است.
در ادامه اين همايش، سردار سرتيپ پاسدار مهدي فرحي معاون آماد، تحقيقات و امور صنعتي وزارت دفاع با گرامي داشت 18 آبان ماه روز ملي كيفيت طي سخناني  گفت : مجموعه هاي نيروهاي مسلح به ويژه وزارت دفاع و صنايع دفاعي كشور در زمينه كيفيت روندي رو به رشد را طي مي كنند و قادرند نيازها و مايحتاج خود در حوزه هاي دفاعي، به نحو مطلوبي برآورده نمايند .


سردار فرحي با بيان اينكه امروز به رغم تحريم ها به بلوغ خوبي رسيده ايم و يك تحول اساسي در نيروهاي مسلح و صنعت دفاعي كشور ايجاد شده است تصريح كرد: نيروهاي مسلح خلاق و نوآور قادر خواهند بود  محصولاتي  متناسب با تهديدات احتمالي توليد كنند كه قدرت بازدارندگي كشور را بيش از بيش افزايش دهد.
معاون آماد، تحقيقات و امور صنعتي وزارت دفاع افزود: نيروهاي مسلح از ما انتظار دارند با پلتفرم ثابت و بهينه سازي محصولات قبلي به آن ها بهترين محصول تاكتيكي با حداقل هزينه و زمان در حوزه هاي رزمي ارائه دهيم كه از دقت ، هوشمندي بالاو خدمات پس از فروش مطلوبي نيز برخوردار باشد .

سردار فرحي  از  تعمير و تعويض پذيري  محصولات دفاعي به عنوان يكي از ويژگي هاي  صنعت دفاعي مطلوب ياد كرد وگفت : صنايع دفاعي كشور بايد به كيفيت به عنوان يك چتر كيفيتي نگاه كنند و اين چتر كيفيتي تمامي فرايند توليد يعني از خلق ايده تا توليد محصول را تحت  پوشش قراردهد.
معاون آماد، تحقيقات و امور صنعتي وزارت دفاع تصريح كرد: مهمترين مولفه توليد محصولات با كيفيت، نيروي انساني ماهر و كارآمد است و تجربه نشان داده كه  توليدكنندگان محصولات داراي برند خوب،  از نيروهاي انساني كيفي و كارآمد  نيز برخوردار هستند .


معاون آماد، تحقيقات و امور صنعتي وزارت دفاع در تشريح مولفه هاي استاندار سازي گفت : مهارت نيروي انساني، ايجاد زيرساخت هاي جديد، اصلاح فرايندها و ارتقاي محصولات از مولفه هاي اصلي استانداردسازي محسوب مي شوند .
در همايش كيفيت دفاعي ميزگردهاي تخصصي با موضوعات كيفيت در تحقيقات و طراحي، كيفيت در ساخت و توليد و كيفيت در پشتيباني و بهره برداري برگزار شد.
در پايان اين همايش از منتخبين كيفيت نيروهاي مسلح و صنايع دفاعي وابسته به وزارت دفاع با اهداي لوح تقدير تجليل و قدرداني شد.

کد خبر 500050

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha