به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، محمد حسینی امروز (19 آبان) در جلسه کارگروه فرهنگی اجتماعی استان اظهار کرد: توجه جدی به کاهش آسیب های اجتماعی یک اصل مهم در سطح جامعه است و متولیان و کسانی که میخواهند در این زمینه اقدامی انجام دهند در ابتدا باید به این باور برسند.
وی افزود: یکی از مشکلات ما این است که خیلی به ابعاد و آسیبهای مسئلهای که مطرح میشود آگاه نیستیم بنابراین در برخورد با آن رفتار معمولی و اداری است که این گونه رفتار برای حل مشکلات و معضلات جامعه خیلی جواب نمیدهد.
معاون سیاسی، اجتماعی و امنیتی استاندار خراسان جنوبی با بیان اینکه مشکلات و آسیبهای اجتماعی در کلان کشور وجود دارد و حل آن اراده ملی میطلبد، گفت: اگر بر اساس مطالعه جدی و علتیابی به ریشه این موضوعات توجه نشود، نمیتوان این مشکلات را حل کرد.
حسینی بر ریشه یابی آسیبب ها در استان و جلوگیری از پیشرفت آن تاکید کرد و افزود: بسیاری از مسائل از خانواده شروع میشود و خانواده به عنوان اولین کانونی که فرد در آن قرار میگیرد دارای اهمیت قابل توجهی است چرا که اولین تأثیرات محیطی که فرد دریافت میکند از محیط خانواده است.
وی ادامه داد: بی توجهی به محیط خانواده موجب افزایش آسیب های اجتماعی در جامعه میشود.
معاون سیاسی، اجتماعی و امنیتی استاندار خراسان جنوبی با اشاره به اینکه برخی از چالشها اجتماعی را شاید نتوانیم حل کنیم، تصریح کرد: اما حداقل کار این است که آن را مدیریت کنیم.
حسینی با بیان اینکه بحث عدالت اجتماعی جدی است، عنوان کرد: توجه به این مهم ضرورت دارد چرا که برخی از جوانان نمیتوانند رفتارهای متناقض و تبعیضها را هضم کنند و در نتیجه به تخلف و جرم پناه میبرند.
وی با تاکید بر اینکه باید در مسائل اجتماعی و فرهنگی تحلیل بومی داشته باشیم، گفت: باید از بگو مگوهای و بحثهای که نفعی برای جامعه ندارد عبور و پرهیز کنیم و برای حل مشکلات و مسائل اساسی جامعه کمک کنیم.
سید غلامرضا حسینی، رئیس پلیس فتا خراسان جنوبی در این جلسه با اشاره به گسترش شبکههای اجتماعی، گفت: در کشور 13 میلیون در شبکههای اجتماعی عضو هستند که این افراد با وجود اینکه میدانند هیچ اطمینانی به این عرصه نیست و بارها در خصوص آن تذکر و هشدار داده شده اما متاسفانه اقشاری که آسیب میبینند دارای سن پایین و یا به لحاظ علمی در سطح بالایی هستند.
وی افزود: مهمترین مشکلی که در استفاده از فضای سایبری و شبکه های اجتماعی وجود دارد و منجر به تشکیل پروندهها در این بخش میشود، عدم آگاهی مردم از آسیبهای احتمالی موجود در این فضا است.
رئیس پلیس فتا خراسان جنوبی تاکید کرد: بهترین راه حل ممکن برای پیشگیری از وقوع جرائم و آسیبها در این فضا، آموزش مردم به ویژه قشر نوجوان و جوان است.
حسینی با بیان اینکه آمار قضایی جرم در کشور واقعی نیست، تصریح کرد: بسیاری از افراد به خاطر آبرو و یا عدم آگاهی شکایت نمیکنند.
وی در پایان با اشاره به اینکه یک سری از جرائم وجود دارد که نه میشود حذف کرد و نه میشود هضم کرد، گفت: دغدغه در این قصه فضای مجازی بسیار است و همت و همراهی همگانی میطلبد.
نظر شما