انسجام بخشی و هم افزایی فعالان قرآنی لازمه تحقق فرمایش رهبری

خبرگزاری شبستان: مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قزوین گفت: لازمه تحقق فرمایش مقام معظم رهبری در خصوص تربیت ۱۰ میلیون حافظ قرآنی، تجمیع، انسجام بخشی و هم افزایی همه فعالان عرصه قرآنی است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قزوین، مهدی احمدی بعداز ظهر امروز (21 آبان) در نشست خبری که به مناسبت برگزاری چهاردهمین دوره آزمون سراسری قرآن و عترت در سالن اجتماعات این اداره کل برگزار شد، بیان کرد: لازمه تحقق فرمایش مقام معظم رهبری در خصوص تربیت 10 میلیون حافظ قرآنی، تجمیع، انسجام بخشی و هم افزایی همه فعالان عرصه قرآنی و تشکیل بانکی مدون است چرا که فعالیت های پراکنده و جزیره ای نتیجه بخش نخواهد بود.

وی افزود: دستگاه هایی چون آموزش و پرورش، سازمان تبلیغات اسلامی، اداره اوقاف و امور خیریه، حوزه علمیه و اداره فرهنگ ارشاد اسلامی که در زمینه قرآن فعالیت دارند، دارای یک سری نقاط مشترک هستند که برای رشد و پیشرفت در این حوزه باید همه در زیر چتری واحد قرار گیرند تا به موفقیت های چشمگیری در این عرصه دست یابند.

 مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قزوین خاطر نشان کرد: نکته مهم دیگر توجه عمیق به مسئولیت ها و ماموریت های یازده گانه ای است که بخش قرآن و عترت در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی دنبال می کند از این رو ماموریتهایی که به بخش ها داده شده باید با تمام وجود پیگیری شود.

وی با اشاره به اهمیت عمل به قرآن تصریح کرد: شورای فرهنگ عمومی نیاز به دستورالعمل قرآنی دارد زیرا دستورالعمل هایی که زاده علم بشر است نمی تواند پاسخگوی نیاز بشر باشد و تنها قرآن است که توانسته برای همه حوائج انسان پاسخی عمیق ارائه دهد.

احمدی تاکید کرد: با وجود فعالیت های قرآنی انجام شده هنوز دستورالعمل قرآنی به عنوان فرهنگ عمومی عرضه نشده این در حالی است که مسئولان همواره از افزایش آسیب های اجتماعی همچون طلاق، اعتیاد نزاع و درگیری سخن می گویند.

وی اضافه کرد: همه دستگاه ها و موسسات مجری فعالیت‌ های قرآنی باید دستور العمل های قرآنی برای نهاد عمومی جامعه تنظیم کنند چرا که همه مسائل در قرآن آمده و این نیاز عمومی استان و کشور ما است.

احمدی تاکید کرد: آسیب شناسی ١٣ دوره آزمون قرآن و عترت که در سطوح مختلف در استان برگزار شده، نیازی ضروری است و اداره ارشاد تنها متولی این کار نیست چرا که شناسایی آسیب ها منجر به ارائه راهکارهای موثر در راستای رشد و پیشرفت فعالیت قرآنی می شود.

وی فلسفه برگزاری آزمون ها را رصد استمرار گونه رشد و پیشرفت پله ای انسان ها ذکر کرد و گفت: آزمون های قرآنی نباید سبک مدرسه ای یا مکتبی داشته باشد و باید از نگاه کردن به مباحث قرآنی همچون نگاه به کتاب های درسی اجتناب کرد و لازمه آن برنامه ریزی دقیق متولیان امر و هم افزایی آنها جهت حصول نتیجه سازنده است.

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قزوین با اشاره به نکاتی در خصوص برگزاری مناسب آزمون های قرآنی عنوان کرد: رعایت اصول نظم در برگزاری آزمون، برخورد شایسته مراقبین با آزمون دهنده ها و راهنمایی آنها با خوش رویی، قرائت قرآن همراه با ترجمه آن پیش از شروع آزمون همچنین مستندسازی آزمون توسط مجریان برگزاری آزمون به صورت مکتوب و تصویری و ارائه آن به واحد قرآن و عترت برای ارسال به وزارتخانه از نکات مهم برگزاری آزمون است.

وی در ادامه گفت: تهیه بانک اطلاعاتی جامع در خصوص فعالیت های قرآنی نیاز به هم افزایی همه دستگاهها، مشارکت و فعالیت آنها دارد.

احمدی در پایان تصریح کرد: تامین زیرساخت های لازم برای رشد، هم افزایی دستگاه ها و اتحاد در نقاط مشترک هم چنین مشارکت عمومی و سامان بخشی همه دستگاه ها که در حوزه قرآن فعالیت دارند لازمه کسب موفقیت های بیشتر در کشور است.

 

کد خبر 500598

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha