کاردینی با زبان هنر  مطالبه مردم و رهبری/کردستان سومین استان در توسعه وترویج فرهنگ قرآنی شناخته شد

خبرگزاری شبستان: معاون ارتباطات و امور نهادهای دفتر نماينده ولي فقيه در استان كردستان گفت: شورای توسعه و ترویج فرهنگ قرآنی پنج استان را به عنوان استان های نمونه معرفی کرد که کردستان به عنوان سومین استان کشور توسط این شورا شناخته شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از سنندج، محمد مهدی طالبی، معاون ارتباطات و امور نهادهای دفتر نماينده ولي فقيه در استان كردستان امروز (26 آبان) در دومین جلسه شورای برنامه ریزی برنامه های هفته قرآن و عترت در استان اظهار کرد: شورای توسعه و ترویج فرهنگ قرآنی در سال گذشته پنج استان را به عنوان استان های نمونه معرفی کرد که استان کردستان به عنوان سومین استان پیگیری مصوبات و هزینه کرد اعتبارات شورای قرآن معرفی شد.

 

وی با بیان اینکه هفته قرآن و عترت در هشت استان کشور که از استعدادهای قرآنی بالقوه برخوردارند، برگزار می شود، بیان کرد: اگر در سطح کشور فعالیت های قرآنی با سرعت 20 حرکت می کند، این ضریب سرعت بایستی در کردستان صدباشد تا عقب ماندگی ها و کمبودهای که در زمینه علوم قرآنی در استان وجود دارد جبران شود.

 

معاون ارتباطات و امور نهادهای دفتر نماينده ولي فقيه در استان كردستان سبقت را در انجام فعالیت های قرآنی مجاز اعلام کرد و افزود: اگر در زمینه تقویت و ترویج فعالیت های قرآنی با سرعت و جامعیت بیشتر حرکت کنیم وضعیت قرآنی استان مطلوب تر خواهد بود.

 

طالبی، به دغدغه های رهبری در حوزه فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز اشاره کرد و گفت: مقام معظم رهبری در سال های گذشته انتقادات تندی را به وزارت ارشاد وارد کردند که کارهای اسلامی و دینی در وزارت ارشاد صورت نمی گیرد و تعبیر معظم له این است که اگر کار هنری و فرهنگی برگزار می شود بایستی در کنار آن کارهای با موضوعیت و مضمون اسلامی و قرآنی نیز اجرا شود.

 

این مقام مسئول همچنین گفت: کار دینی با زبان هنر و پایه گذاری دینی مطالبه مردم و رهبری است و هفته قرآن و عترت یکی از طرح های دینی و اسلامی است که در این راستا در جامعه می تواند عملی شود.

 

وی همچنین تاکید کرد: مسئولان هوشیار باشند هفته قرآن و عترت محلی نشود که ما از سر تکلیف و برای بالا رفتن بیلان کار فرهنگی و قرآنی انجام دهیم و لازم است در برگزاری برنامه های این هفته به کیفیت و تولید آثار و برنامه های قرانی بپردازیم.

 

معاون ارتباطات و امور نهادهای دفتر نماينده ولي فقيه در استان كردستان خواستار درگیر کردن آحاد جامعه در برگزاری برنامه های هفته قرآن و عترت شد و افزود: بایستی ظرفیت های قرآنی مردمی را به هفته قرآن و عترت الصاق کنیم و تشکل های مردمی و خانه های قرآنی مردمی در برگزاری برنامه های هفته قرآن و عترت شریک کنیم و از مشارکت آحاد مردم بهره مند شویم.

 

طالبی با تاکید بر قرآنی کردن فضای کل استان در هفته قرآن و عترت اذعان کرد: سعی کنیم هفته قرآن و عترت استمرار داشته باشد و با این تفکر که فقط برنامه اجرا شود، کار قرآنی انجام ندهیم.

 

وی خاطر نشان کرد: باید بیشترین اعتبار و هزینه و مشارکت دستگاه های فرهنگی در برگزاری هفته قرآن و عترت به کار گرفته شود و بهترین استان در برگزاری این هفته در کل کشور باشیم.

 

کد خبر 501807

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha