بتول كياني، يكي از نويسندگان مازندراني، امروز (28 آبان) در حاشيه نمايشگاه بزرگ كتاب ساري به خبرنگار خبرگزاري شبستان در مركز ديار علويان گفت: سه كتاب «شاگرد من، معلم من»،«ديوژن باديه نشين»، «پلي در بستر خشك رودخانه» را تاكنون تاليف نموده و كتاب «آواي دل»، را در دست دارد.
وي اظهار كرد: در جواني با اسم مستعار در مجلات و روزنامه ها درباره زندگي مردم محروم، فعاليت مي كرده و بعد از 34 سال، خدمت در آموزش و پرورش هنوز هم، عاشق نويسندگي است.
كياني بيان كرد: بين بچه ها به دليل شغل والدين، تبعيض قائل مي شوند كه اين امر متاسفانه حتي در نهادهاي آموزشي كشور، مشهود است و عواقب اين امر، جزء خسران و پشيماني براي آينده جامعه، چيز ديگري نيست.
وي ابراز كرد: گرايش به مطالعه و كتابخواني در كشور، بسيار پايين است و اين امر مي طلبد كه مورد كنكاش و تحقيق، قرار گيرد چرا كه عواقب سوئي در پيشرفت و تعالي ميهن در ابعاد مختلف، دارد.
كياني گفت: با نويسندگي، امرار معاش غير ممكن است و عشق به سرزمين مادري، ايران عزيز و نوجوانان و جوانان، مشوق در اين وادي است.
وي اظهار كرد: با عمل كردن به سفارش هاي دين اسلام در امر توجه به علم و مطالعه و نظارت بر چاپ و انتشار، مي توان كتاب را در سبد خانواده قرار داد.
كياني بيان كرد: فرهنگ كتابخواني در كشورهاي توسعه يافته در مقايسه با كشورهاي توسعه نيافته، متفاوت است كه اين امر با توجه به راهنما بودن كتاب در زمينه هاي مختلف، تاسف بار است.
وي ابراز كرد: خانواده در كتابخواني فرزندان نقش مهمي دارد كه با اختصاص حتي ساعتي در روز به مطالعه توسط والدين تمام اعضاء اين نهاد مهم به كتاب، سوق مي يابند.
كياني گفت: نويسندگي را از الطاف و توجه خدا و همچنين انعكاس درد و رنج مردم را مربوط به استعداد خود از طرف پروردگار، مي داند و سپاسگزار اين نعمت بي بديل و مهم، است.
وي اظهار كرد: از كتاب هاي تاليف شده، فيلمبرداري شده البته نه به نام خودش بلكه به نام هاي گوناگون كه اين امر جاي شگفتي و تامل دارد.
كياني بيان كرد: با هدايت استعدادها در مسير درست، مي توان به توسعه بيش از پيش هر جامعه اي، اميدوار بود.
به گزارش شبستان، نمايشگاه كتاب مركز مازندران از 24 آبان – 1آذر از ساعت 9صبح تا 20 در مجتمع فرهنگي هنري اداره كل فرهنگ و ارشاد اسلامي اين استان واقع در ميدان امام خميني(رحمت الله عليه) ساري، پذيراي علاقه مندان كتاب و كتابخواني است.
نظر شما