ضعف بخش های مهارتی، بزرگترین مشکل کشور در زمینه اشتغال جوانان است

معاون پژوهشی و برنامه ریزی سازمان فنی و حرفه ای کشور، اشتغال جوانان را یکی از دغدغه‎های مسئولان به‎ویژه مقام معظم رهبری عنوان کرد و گفت: ضعف بخش های مهارتی، بزرگترین مشکل کشور در زمینه اشتغال جوانان است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از سنندج، معاون پژوهشی و برنامه ریزی سازمان فنی و حرفه ای کشور، شب گذشته (15 تیر) در مراسم تودیع و معارفه مدیرکل سازمان آموزش فنی و حرفه‏ای کردستان، گفت: یکی از دغدغه‎های مسئولان کشور و به‎ویژه مقام معظم رهبری اشتغال جوانان است و باید در این راستا با بهره‎گیری از ظرفیت‎های استان در بخش‎های مختلف صنعتی و تولیدی گامهای مؤثری برداشت.


سید محمد حسینی افزود: سازمان آموزش فنی و حرفه‎ای استان طی سال های گذشته در جهت آموزش مهارت‏های زندگی و کاری برای جوانان منطقه گام های مفیدی برداشته و باید بیش از گذشته در راستای آموزش‌های فنی و مهارتی جوانان در جهت توسعه و پیشرفت استان و نیز ارتقاء اشتغال تلاش شود.

 

این مقام مسئول افزود: جلب اعتماد مردم در ارتباط با تاثیر گذاری دوره های فنی و حرفه ای باید سرلوحه فعالیت مدیران باشد.

 

وی اعتماد مردم به مفید بودن فعالیت های فنی و حرفه ای و تلاش برای جذب جوانان به دوره های فنی و حرفه ای را سرمایه ای غنی در تحقق همه برنامه ها و آرمان های این سازمان عنوان کرد.

 

معاون پژوهشی و برنامه ریزی سازمان فنی و حرفه ای کشور، بزرگترین مشکل کشور در زمینه اشتغال جوانان را ضعف بخش های مهارتی خواند و گفت: برای ایجاد اشتغال و کارآفرینی باید بخش های مهارتی جایگزین بخش های نظری شود که فنی و حرفه ای در این امر رسالت سنگینی بر عهده دارد.

 

حسینی، راه اندازی سازمان ملی مهارت در اینده ای نزدیک در کشور را عاملی مهم در ارتقاء جایگاه فنی و حرفه ای و زیرشاخه های آن اعلام کرد.

 

وی صلاحیت حرفه ای، نظام اشتغال و نظام مهارت اداری را سه زیر شاخه اصلی سازمان ملی مهارت معرفی کرد و افزود: نظام مند کردن فعالیت های فنی و حرفه ای و تقویت جایگاه آن در نظام کاری و اشتغال، حرکت بزرگی برای توسعه کشور است.

 

معاون پژوهشی و برنامه ریزی سازمان فنی و حرفه ای کشور اظهار داشت: در بخش فعالیت های نظام صلاحیت حرفه ای، هر کسی بخواهد در هر بخش و شغلی فعالیت کند باید گواهینامه صلاحیت حرفه ای را از فنی و حرفه ای اخذ کند.

 

حسینی اعلام کرد: بر اساس مصوبات سازمان ملی مهارت، متقاضیان دوره های فنی و حرفه ای در هفت سطح گواهینامه می گیرند، که تا سطح سه آن دیپلم، سطح چهار فوق دیپلم، سطح پنج لیسانس، سطح شش فوق لیسانس و سطح هفت آن برابر مدرک دکتری است.

 

وی با اشاره به موفقیت های قابل توجه فنی و حرفه ای استان کردستان در چند سال گذشته، افزود: این اداره کل از نگاه مسوولان سازمان دارای جایگاه ویژه ای است که حفظ و ارتقاء این جایگاه نیازمند همت پرسنل این اداره کل و حمایت مسوولان استانی است.

 

مدیرکل جدید فنی و حرفه ای استان کردستان نیز در این آیین گفت: فراهم کردن شرایط شاغل شدن و آموزش نیروهای متقاضی کار رسالت سنگینی بر عهده فنی و حرفه ای است.

 

جمیل احمدی با اشاره به جایگاه فنی و حرفه ای در استان کردستان و کسب موفقیت های زیادی از سوی مدیرکل قبلی، حفظ این جایگاه را کاری دشوار خواند و همه مدیران فنی و حرفه ای و مدیران استانی را به حمایت از این اداره کل دعوت کرد.

 

وی قول داد تا صداقت، سلامت، پشتکار و تلاش بعنوان میراث مدیرکل قبلی را الگوی خود قرار دهد.

 

وی ارتقای آموزش های فنی و حرفه ای را لازمه افزایش کیفیت و تولیدات داخلی و امری مهم در بالابردن بهره وری نیروی انسانی خواند و تحقق آن را نیازمند تعامل و همکاری مدیران فنی و حرفه ای بیان کرد.

 

گفتنی است، در پایان این آیین از چهار سال و 70 روز مسئولیت مهندس نادر فخری در تصدی مدیرکلی فنی و حرفه‏ای استان تقدیر و سید جمیل احمدی از نیروهای جوان و بومی استان به عنوان مدیرکل جدید سازمان آموزش فنی و حرفه‏ای کردستان معرفی شد.


 

پایان پیام/ 

کد خبر 50287

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha