به گزارش خبرگزاری شبستان از اراک، مهدی حقیقی، مدیرکل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی در این مراسم ضمن گرامیداشت یاد این استاد گرانقدر بر ترویج فرهنگ قرآنی در جامعه تاکید کرد و گفت: قرآن کتاب هدایت و همچون مشعل فروزانی در زندگی انسان ها است که همه باید به آن تمسک جویند.
وی با بیان اینکه اصلیترین وظایف ارشاد با مدیریت جدید اولویت قرار دادن فعالیت های فرهنگی و قرآنی است، ادامه داد: در کنار ارشاد، کانون مساجد و بسیج هنرمندان با حمایت یکدیگر به این امر می پردازند.
این مقام مسئول ادامه داد: همه افراد به ویژه مسئولان استانی باید در راستای ترویج بیش از پیش معارف قرآنی در جامعه پیشگام بوده و با حضور خود الگویی برای سایرین باشند.
وی برگزاری اینگونه محافل و برنامه ها را راهی موثر در ایجاد جامعه ای قرآنی و فرهنگی دانست و بیان کرد: بزرگان و پیشکسوتان قرآنی باید به جامعه معرفی شوند.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی در بخش دیگری از سخنانش به عدم حضور مسئولان و مدیران ارشد استانی در این مراسم اشاره کرد و گفت: اگر جای مسئولان ارشد استانی در این محفل پربرکت و نورانی نیست، پس کجاست.
خوش اخلاقی و اخلاص از ویژگی های استاد نهرمیانی
حجت الاسلام چمانی، معاون فرهنگی اداره کل تبلیغات اسلامی استان مرکزی نیز در این مراسم ضمن گرامیداشت یاد و خاطره این استاد بزرگ قرآنی بیان کرد: حرکت در مسیر قرآن و معارف دینی و اهل بیت انسان را به درجه بالایی از انسانیت و کمال می رساند.
وی ضمن تقدیر و تشکر از اساتید قرآن و برگزارکنندگان این مراسم افزود: خوش اخلاقی و اخلاص از ویژگی مهم این استادبزرگ بوده است.
حجت الاسلام چمانی خاطر نشان کرد: در روایات مختلف تأکید زیادی بر این رعایت و داشتن این ویژگی ها شده و انسانهای بزرگ باید همیشه به این دو ویژگی مهم آراسته باشند تا به سعادت برسند.
معاون فرهنگی اداره کل تبلیغات اسلامی استان مرکزی ادامه داد : اگر انسان بخواهد در زمینه دین و اعتقادات و علوم انسانی و..... کار کند و به نتیجه برسد باید قرآن را بیاموزد و به آن عمل کند و جامعه ای که بر اساس قرآن حرکت کند اهل سعادت خواهد بود.
این مقام مسئول با بیان اینکه انسان با تربیت درست و قرار گرفتن در پرتو آموزههای قرآنی میتواند به جایگاهی برسد که خداوند متعال همواره نوید آن را به بندگان داده است، اضافه کرد: استاد نهرمیانی در همه حال عامل به کلام وحیانی بود و دانستههای خود را بدون کم و کاست در اختیار شاگردان قرار می داد.
حبیبالله صابری نسب، پیشکسوت قرآنی استان و یکی از شاگردان استاد نهرمیانی نیز در این مراسم با بیان خاطراتی از این استاد بزرگ گفت: استاد نهرمیانی در راستای تربیت شاگردانی متعهد و دین دار هموار کوشا بود اجازه نمیداد که ذهن شاگردان از دانستهها خالی باشد.
وی ادامه داد: این استاد گرانقدر با مطرح سؤال های مختلف ذهن شاگردان را به سمت حرکت علمی و دانستن مطالب و تفکر بیشتر هدایت می کرد.
صابرینسب در ادامه خاطر نشان کرد: پرداختن به جنبههای محتوایی قرآن توسط استاد سرآمد بود وی با بهترین شیوه بدون اینکه از مقامات تلاوت بداند کلام وحی را به بهترین صوت تلاوت میکرد و به شاگردان نیز آموزش می داد.
در این مراسم که با حضور جمعی از مسئولان و فعالان قرآنی برگزار شداز تمبر یادبود استاد نهرمیانی رونمایی و از خانواده وی تقدیر شد.
نظر شما