به گزارش خبرگزاری شبستان از همدان، امیر خجسته، نماینده مردم همدان در مجلس شورای اسلامی شب گذشته(14 آذر) در جمع خبرنگاران گفت: طی 36 سال گذشته از عمر انقلاب اسلامی ایران استان همدان به دلیل عدم همفکری و همدردی نمایندگان مجلس شورای اسلامی مغفول مانده است .
وی افزود: طی سه سال سپری شده از آغاز به کار مجمع نمایندگان مجلس شورای اسلامی استان همدان یک هزار و 500 میلیارد تومان بودجه برای استان جذب شده است.
وی با اشاره به پیشرفت پروژه های عمرانی استان، تصریح کرد: فرودگاه همدان با قدمت 80 ساله تنها 9 میلیارد تومان برای کارهای اجرایی پیشرفت داشته اما این در حالیست که از سال 84 تا 90 ، 40 میلیارد تومان بودجه جذب شده است.
نماینده مردم همدان در مجلس شورای اسلامی همچنین از اختصاص 21 میلیارد تومان بودجه برای تکمیل برج مراقبت خبر داد و ابراز کرد: برج مراقبت و ترمینال حجاج فرودگاه همدان برای سال آتی به بهره برداری می رسد.
خجسته اظهار داشت: آزاد راه همدان- ساوه تا سال 91، 30 درصد پیشرفت فیزیکی داشته اما این در حالیست که از سال 93 به بعد دارای پیشرفت فیزیکی 70 درصدی است و تمام توان خود را برای اتمام این پروژه به همت گماردیم.
تامین اعتبار یک هزار میلیارد تومان برای منطقه ویژه جهان آباد
وی در خصوص منطقه ویژه جهان آباد، بیان کرد: منطقه ویژه جهان آباد در سال 83 در سفر رهبر معظم انقلاب اسلامی به استان همدان به تصویب رسی و تا سال 91 هیچ گونه کار عملیاتی برروی آن اجرا نشده بود و این در حالیست که در فعالیت این دوره از نمایندگان مجلس یک هزار میلیارد تومان از شرکت شستا برای زیرساخت های این منطقه تأمین شده است.
وی گفت: راه آهن تهران- همدان- سنندج هم در سال 85 در دستور کار قرار گرفت اما هیچ پیشرفت فیزیکی نداشته و اکنون دارای 99 درصد پیشرفت فیزیکی و 175 کیلومتر ریل گذاری شده است.
وی با بیان اینکه ایستگاه راه آهن 15 کیلومتر از خارج از شهر تعیین کرده بودند، افزود: با پیگیری های به عمل آمده ایستگاه راه آهن را در ورودی شهرک فرهنگیان راه اندازی می کنیم.
سد آبرسانی تالوار برای همدان اشتباه بود
رئیس گروه شوراها و امور داخلی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه انتخاب سد تالوار برای همدان اشتباه بود، خاطرنشان کرد: پیش بینی آبرسانی سد تالوار 65 میلیون مترمکعب بود که این مهم انجام نشده است.
خجسته تصریح کرد: سد آبرسانی تالوار به همدان تا سال 91 ، 18 درصد پیشرفت فیزیکی داشته است و در حال حاضر دارای 55 درصد پیشرفت فیزیکی می باشد .
وی خاطرنشان کرد: نیروگاه شهید مفتح یک آسیب جدی به استان وارد کرد چرا که آب منطقه را بلعیده و مشکلات عدیده ای برای کشاورزان ایجاده کرده است.
نماینده مردم همدان در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: این نیروگاه موجب خشک شدن چاههای منطقه و مصرف بالای آب در منطقه شد که برای رفع این مشکل سیستم تر به خشک نیروگاه و انتقال پساب فاضلاب همدان به نیروگاه با اعتباراتی بیش از ۱۳۶ میلیارد تومان راهاندازی شد.
استان همدان نیازمند سرمایه گذار است
وی با بیان اینکه تنها راه نجات استان همدان سرمایه گذاری است، اظهار کرد: استان همدان با توجه به پتانسیل های موجود نیازمند جذب سرمایه گذار داخلی و خارجی است.
خجسته ادامه داد: یکی از وظایف اصلی مجلس شورای اسلامی مبارزه با مفاسد اقتصادی است و این در حالیست که مجلس باید قدرتمندانه جلوی تمام زیاده خواهی های مفاسد اقتصادی را بگیرد.
وی در خصوص فضای مجازی و تخریب نمایندگان مجلس از این طریق، گفت: بریا فضای مجازی قانونی تصویب شده است که عده ای که اقدام به تخریب شخصیت نمایندگان می کنند جریمه و حبس شامل شود.
رئیس گروه شوراها و امور داخلی مجلس شورای اسلامی با اشاره به اولویت توسعه استان همدان ، افزود: استان همدان دارای 1800 جاذبه توریستی می باشد که تاکنون حق گردشگری آن ادا نشده است اما استان اصفهان با 400 نوع جاذبه تاریخی حرف اول را می زند .
اختصاص 5 میلیارد تومان اعتبار برای سایت اداری فامنین
وی در خصوص احداث سایت اداری فامنین، بیان داشت: یکی از مهمترین برنامه ای نمایندگان احداث سایت اداری شهرستان فامنین است و تاکنون 5 میلیارد تومان برای آن اختصاص دادند و همچنین 2 هزار تن قیر رایگان برای آسفالت راه های روستائی استفاده شده است.
خجسته با اشاره به فرمایشات رهبری در خصوص نفوذ آمریکا، گفت: فرمایشان رهبری فصل الخطاب ما است و نفوذ آمریکا خط قرمز همه ای مردم و مسئولین باید قرار گیرد.
نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی با اشاره به بررسی طرح مبارزه با ورود پولهای کثیف به مجلس، اظهار داشت: شفافسازی هزینههای انتخاباتی یک اصل است که طرح دوفوریتی بود و متأسفانه یکفوریت تصویب نشد.
نظر شما