به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از پایگاه خبری حوزه هنری، مجید سعدآبادی دبیر علمی بخش شعر چهاردهمین دوره جشنواره شعر و داستان جوان سوره وجود نامهای تكراری در تیم اجرایی و داوری جشنوارهها را حركتی غیر حرفه ای دانست و گفت: در عرصۀ داستان نویسی و شعر افراد توانمند و با استعدادی در ادبیات كشورمان وجود دارند كه اسم هر كدام اعتباری محسوب می شود ولی این موضوع نباید باعث شود تا از حضور جوان ترها غافل شویم و زمینه را برای بروز استعدادهای آنها تنگ كنیم.
وی ادامه داد: در این دوره در نظر داریم تا از حضور هنرمندان جوان برگزیده دوره های گذشته در تیم داوری استفاده كنیم و همان طور كه جشنواره اسم جوان را یدك میكشد، حضور آن ها را در تیم داوری و بخش اجرایی را نیز باید به واقع احساس كنیم.
سعدآبادی تفكر جشنواره ستیزی و غیر كاربردی خواندن آن توسط عدهای از هنرمندان را دور از انصاف خواند و اظهار داشت: همیشه عدهای شبه روشنفكر سعی دارند تا با مطرح كردن این قبیل سخنان و اینكه جشنوارهها خروجی خوبی ندارند با آن مبارزه كنند اما باید دید با این حرفها چه نفعی نصیب آنها میشود.
وی خاطرنشان كرد: اگر این موضوع بد است پس چرا همین افراد خودشان با برگزاری جشنواره های خصوصی و حضور در رأس اجرایی آن سعی دارند تا همگان چتر حمایتی خود را بر سر آن ها بیندازند.
وی تصریح كرد: بعضی از جشنواره های هنری هستند كه به هنرمند نگاه و تفكر می دهند و بودن آن ها باعث می شود تا خط مشیهایی كه كشورهای خارجی برای تغییر دادن نگاه هنرمندان برنامهریزی میكنند به بن بست برسد.
دبیر علمی بخش شعر جشنواره شعر و داستان جوان سوره یكی از محاسن این جشنواره را نداشتن عنوان های رتبه ای اعلام كرد و گفت: همیشه در جشنواره هایی كه دارای عنوان اول تا سوم هستند پس از مراسم اختتامیه عده ای خوشحال هستند و عده ای ناراحت ولی این جشنواره با اعلام كردن اسامی كثیری از هنرمندان و دعوت كردن آن ها در جشنواره سعی كرده تا رضایت هنرمندان جوان را مورد توجه قرار دهد.
وی یكی از سیاست های اصلی این جشنواره را حمایت از هنرمندان استانی عنوان كرد و بیان داشت: این جشنواره با برگزاری اش در استان های مختلف می خواهد عنوان كند كه ادبیات فقط مخصوص مركز كشور نیست و باید از توانمندی های هنرمندان استانی هم استفاده كنیم و همچنین تحولی كه جشنواره در مشاركت هنرمندان استانی ایجاد كرده است را غیر قابل وصف خواند.
نظر شما