فاطمه آلیا، نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی در پاسخ به این سؤال که آیا اعتماد به اعتقاد اصلاحطلبان به نظام و قانون اساسی با توجه به فتنه 88 برای حضور در انتخابات مجلس نهم وجود دارد به خبرنگار شبستان گفت: اصلاحطلبان در مجموع کارنامه قابل قبولی را به مردم ارایه ندادند یعنی در جمعبندی در نظر مردم آنها مساوی هستند با عدهای که قانونشکنی میکنند و اگر نتایج مورد قبولشان نباشد نه تنها جرزنی میکنند بلکه خط قرمزها نیز رعایت نمیکنند.
وی اظهار کرد: واقعیتی نیز وجود دارد و آن این است که در بین اصلاحطلبان افرادی هستند که به حفظ یک سری ارزشها، خط قرمزها، ولایتفقیه مقید هستند و در واقع تابع قانون و به آن پایبند هستند.
آلیا بیان کرد: ممکن است ورود اصلاحطلبان و نامزدهایی که قرار است در انتخابات مجلس نهم شرکت کنند در سطح رهبریت آنها نباشد و ممکن است افراد عادی باشند که بخواهند نامزد شوند که ورود آنها نیز به دو گونه است یا به صورت فردی شرکت میکنند و یا ورود تشکیلاتی به عنوان نامزد اصلاحطلبان داشته باشند.
وی ادامه داد: در هر دو صورت یک سری موارد است که باید از سوی آنها رعایت شود یعنی اگر بخواهند به صورت تشکیلاتی وارد شوند باید موسوی و کروبی و کسانی که در فتنه 88حقوق ملت را پایمال کردهاند، به حیثیت ملت لطمه زدهاند و کشور را با خسارتهای مالی، سیاسی و معنوی مواجه کردهاند را محکوم کنند و به ملت تعهد دهند که در چارچوب قوانین نتیجه هر چه باشد به آن پایبند خواهند بود و اینگونه نیست که اگر نتیجه خلاف نظر آنها باشد به ملت و منابع و منافع کشور صدمه بزنند.
این عضو فراکسیون اصولگرایان مجلس با بیان اینکه محکوم کردن سرانه فتنه مطالبه درجه اول مردم از نامزدهای اصلاحطلبان خواهد بود، گفت: آنها باید تعهد کنند که از طریق احزاب منحله خودشان هیچگونه فعالیتی نمیتوانند انجام دهندو اگر میخواهند به صورت تشکیلاتی در انتخابات شرکت کنند لذا بایدمواضع خود را به صورت شفاف اعلام کنند.
وی ادامه داد: شورای نگهبان اعلام کرده است که کسانی که در جریان فتنه 88یا این جریان را رهبری میکردند یا در آن مشارکت داشتند و یا در پشت صحنه و غیرعلنی از این جریان حمایت میکردند با توجه به مدارک صلاحیت آنها تأیید نمیشود چون این خواسته ملت است.
آلیا تصریح کرد: در سطح کشور انتخابات ما انتخابات آزادی است که همگان میتوانند طبق قانون در آن حضور پیدا کنند اما از نظر ارگانهایی که صلاحیت را تأیید میکنند کسانی میتوانند در انتخابات شرکت بکنند که کارنامه قابل قبولی را به ملت ارایه داده باشند.
وی اضافه کرد: اصلاحطلبان در مجلس ششم و اوایل مجلس هفتم نیز نشان دادند که طبق موازین قانون وقتی رد صلاحیت میشوند جوسازی میکنند پس باید این موارد را نیز برای حضور خود در انتخابات رعایت کنند.
وی گفت: آن جمعی از اصلاحطلبان که به قانون و ولایتفقیه مقید هستند و فتنهگران را نیز محکوم میکنند میتوانند در انتخابات شرکت کنند و با حضور در مجلس شورای اسلامی همانند مجلس فعلی که اقلیت اصلاحطلبان در آن حضور دارند، حضور داشته باشند.
نماینده تهران در خانه ملت با بیان اینکه نافرمانی اصلاحطلبان در انتخابات ریاستجمهوری دهم نافرمانی مدنی، سیاسی، اخلاقی بود، گفت: آنها از ولایتفقیه نافرمانی کردهاند و در حال حاضر باید اعلام کنند که آیا به این موازین وفادار هستند و به ملت و در مقابل آنها تعهد دهند که اخلاق و شرعا موازین را رعایت میکنند و خط قرمزها را مدنظر قرار میدهند.
وی تأکید کرد: حضور در انتخابات مجلس نهم فرصتی است برای اصلاحطلبان که از این فرصت استفاده کنند تا بتوانند تا حدودی آبروی از دست رفته خودشان را در پیشگاه ملت و رهبری جبران کنند.
آلیا بیان کرد: اما اگر باز اینها به نافرمانیهای خود ادامه دهند و تن به قانون ندهند قطعا مراجع ذیصلاح با ارزیابی صلاحیت آنها در مورد آنها تصمیمگیری میکنند.
وی با بیان اینکه اصلاحطلبان میتوانند با التزام به اصول قانون اساسی و ولایتفقیه با حضور در انتخابات مجلس نهم حیات سیاسی و آینده خود را حفظ کنند، اظهار کرد: اگر اصلاحطلبان امانتدار نباشد و به عهدشان وفا نکنند و همچنان به نافرمانیهای سیاسی و مدنی ادامه دهند قطعا حیات سیاسی آیندهشان را از دست میدهند، گرچه در حال حاضر نیز آنها حیات سیاسیشان را از دست دادهاند.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با اشاره به تحلیل برخی از تحلیلگران سیاسی مبنی بر اینکه اصلاحطلبان مرده سیاسی هستند، گفت: بعضی از افراد سعی میکنند به اصلاحطلبان در پشت صحنه تنفس مصنوعی بدهند که از نظر ملت این افراد دیگر مرده سیاسی هستند.
وی گفت: ممکن است عدهای از اصلاحطلبان بخواهند این آبروی خود را حفظ کنند که آن هم نیز شرط هایی دارد که با رعایت این شرایط میتوانند در انتخابات مجلس نهم شرکت کنند.
پایان پیام/
نظر شما