ساخت و ساز در منطقه ۲۲ متوقف شود/لزوم بازنگری در طرح تفصیلی

خبرگزاری شبستان: رییس شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به مسائل و مشکلات عمرانی و خدماتی منطقه ۲۲ گفت: ساخت و سازهای این منطقه باید تا قبل از تهیه طرح تفصیلی جدید متوقف شود.

به گزارش خبرنگار اجتماعی شبستان، مهدی چمران، رییس شورای اسلامی شهر تهران در دویست و سیزدهمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر تهران گفت: منطقه 22 با این وضعیت و ساخت و سازهای بی‌رویه طراحی نشده بود و 400 هزار نفر حداکثر جمعیتی پیش‌بینی شده برای آن بود.

وی با بیان اینکه منطقه 22 بیشتر با محوریت احداث خدمات شهر تهران و مکان های تفریحی برنامه ریزی شده بود، اظهارداشت: واحدهای تجاری نباید در منطقه 22 احداث شود.

لزوم بازنگری در طرح تفصیلی منطقه ۲۲

چمران با تاکید بر ضرورت تجدیدنظر در طرح تفصیلی منطقه 22 خاطرنشان کرد: تا زمان تصویب طرح جدید، باید ساخت و سازها در این منطقه متوقف شود.

وی با بیان اینکه باید از ساخت و سازهای بلند مرتبه جلوگیری کرد، گفت: متاسفانه منطقه 22 با مشکلاتی از جمله آب شرب،‌ فاضلاب و ... روبرو است و رییس ستاد شورایاری‌های شهر تهران مشکلات و موانع ارائه شده را پیگیری کند.

چمران با اشاره به امضای تفاهم نامه ای با شرکت آب و فاضلاب در منطقه 22 در دور سوم شورای شهر تهران یادآور شد: متاسفانه این تفاهم نامه تاکنون اجرایی نشده است.

رییس اسلامی شورای شهر تهران به وضعیت آموزشی و مدارس در منطقه 22 اشاره کرد و گفت: انبوه‌سازان باید به تعهدات خود درخصوص احداث مراکز آموزشی و فرهنگی عمل کنند.

ضرورت جلوگیری از صدور مجوزهای بی رویه در منطقه ۲۲

 علیرضا دبیر رییس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تهران با اشاره به ساخت و سازهای بی‌رویه در منطقه 22 گفت: کمیسیون شهرداری و معماری شورای شهر تهران باید به این موضوع ورود کند و از صدور مجوزهای بی‌رویه جلوگیری کند.

وی گفت: کمیسیون شهرسازی و معماری شهر تهران باید پرونده‌هایی که در مراحل مختلف ساخت و ساز قرار دارند را مورد بررسی قرار دهد تا از مشکلات منطقه کاسته شود.

 

ساخت و ساز در منطقه ۲۲ بدون توجیه فرهنگی و اجتماعی

 اقبال شاکری رییس کمیته عمران شورای شهر تهران نیز منطقه 22 را یکی از مناطق ارزشمند شهر تهران عنوان کرد و افزود: به دلیل بی‌توجهی به ساخت‌ و  سازهای بی‌رویه شاهد وجود بافت فرسوده در این منطقه هستیم.

وی با بیان اینکه ساخت و ساز در این منطقه بدون توجیه فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی انجام شده است، اظهارداشت: این موضوع در آینده فاجعه زیست محیطی در منطقه 22 به بار خواهد آورد.

اهداف احداث منطقه ۲۲ اجرایی نشده است

احمد حکیمی‌پور با بیان اینکه ایجاد زیرساخت‌های لازم و امکانات مناسب برای شهر از اهداف احداث منطقه 22 بود، گفت: امیدواریم در رابطه با گزارشات شورایاران یک تصمیم عملی گرفته شود.

رییس کمیته میراث فرهنگی شورای شهر تهران تاکید کرد: متاسفانه شرایط به وجود آمده در منطقه 22 مشکلات بسیاری از لحاظ جمعیتی، زیرساخت‌ها و امکانات و حمل و نقل ایجاد کرده که البته همه مشکلات به شهردار فعلی برنمی‌گردد.

توجه به مقوله فرهنگی و اجتماعی ضروری است

مجتبی شاکری نیز با اشاره به گزارش ارائه شده از سوی دبیر دبیران شورایاری منطقه 22 بیان داشت: گزارشات شورایاران باید بر اساس فرمتی تهیه شود که مشکلات محلات و مناطق در قالب کمیسیون‌های شورا تنظیم و پیگیری شود و مطالباتشان معلوم شود.

عضو کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران گفت: سهم حوزه فرهنگی اجتماعی در گزارش ارائه شده از سوی شورایاران منطقه 22 اندک بوده و این درحالی است که با توجه به حضور قومیت‌های مختلف باید توجه بیشتری را به مقوله فرهنگی و اجتماعی در منطقه 22 داشت.

وی افزود: مساحت تجاری پروژه هزار و یک شب در حال ساخت در منطقه 22 حدود 700 هزار مترمربع عنوان شده که اگر این اطلاعات اشتباه است، باید تصحیح کنند.

بی توجهی انبوه سازان به تعهدات آموزشی و خدماتی

مرتضی طلایی، نایب رییس شورای اسلامی شهر تهران نیز با بیان اینکه مشکلات ارائه شده از سوی دبیر دبیران شورایاری منطقه 22 تنها بخشی از موانع و مشکلات منطقه محسوب می‌شود، گفت: شورا باید برای حل این مشکلات تصمیم‌گیری سریعی را انجام دهد.

وی با بیان اینکه در برخی محلات منطقه 22 هیچ مدرسه‌ای وجود ندارد و شهروندان برای اعزام بچه‌هایشان به مدارس باید پول‌های هنگفتی را پرداخت کنند، اظهارداشت:قطعا وظیفه شهرداری ساخت و ساز مدرسه نیست و این نهاد تنها می تواند کمکی را در این بخش داشته باشد و امیدواریم آموزش و پرورش به امر آموزش در منطقه 22 توجه بیشتری را داشته باشد.

نایب رییس شورای اسلامی شهر تهران به فعالیت انبوه‌سازان در منطقه 22 اشاره کرد و گفت: متاسفانه انبوه سازان به تعهدات خود برای احداث سرانه‌های آموزشی و خدماتی توجهی نکرده‌اند.

نایب رییس شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به کمبود سرانه مذهبی در منطقه 22 به طوریکه برخی از محلات منطقه 22 مسجد ندارند، خاطرنشان کرد: امیدواریم شورای سیاست‌گذاری مطالعات لازم را برای رساندن خطوط مترو به این منطقه در دستور کار خود قرار دهد.

کمیسیون شهرسازی شورا بر ساخت و سازهای منطقه ۲۲ نظارت کند

اسماعیل دوستی رییس کمیته حمل و نقل شورای شهر تهران نیز با اشاره به نگرانی در منطقه 22 به دلیل ساخت برج‌های سر به فلک کشیده گفت: معتقدم نظارت دقیقی در ساخت و سازها در این منطقه نمی‌شود.

وی اظهار امیدواری کرد: کمیسیون شهرسازی شورای شهر تهران نظارت‌های ویژه‌ای را در ساخت‌ و سازهای این منطقه داشته باشد.

منطقه ۲۲ با کمبود سرانه های فرهنگی و مذهبی مواجه است

پرویز سروری به کمبود سرانه‌های فرهنگی مذهبی در منطقه اشاره کرد و گفت: شاهد هستیم که با توجه به جمعیت منطقه تناسب خوبی فی‌مابین جمعیت و اماکن فرهنگی و مذهبی وجود ندارد و این موضوعی است که باید مورد توجه قرار گیرد.

رییس کمیسیون نظارت و حقوقی شورای شهر تهران  افزود: منطقه 22 یکی از مناطقی است که به صورت پایلوت در دستور کار قرار گرفته است و باید به موضوعات مهمی از جمله موضوعات فرهنگی، اجتماعی، ‌آموزشی و ... توجه شود.

وی با اشاره به پیگیری‌های صورت گرفته برای مراکز آموزشی در منطقه 22گفت: علی‌غم نامه‌نگاری‌های صورت گرفته با وزیر آموزش و پرورش متاسفانه اقدامی برای توسعه فضای آموزشی در منطقه صورت نگرفته است و به دلیل عدم هماهنگی، شهروندان در این منطقه در فقر آموزشی به سر می‌برند.

 

کد خبر 506317

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha