به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، غلامرضا شریف زاده امروز (22 آذر) در نشست خبری به مناسبت آغاز هفتهی پژوهش اظهار داشت: در طی یکسال گذشته یکصد و 15 طرح انجام شده است.
وی با اشاره به اینکه در هر سال از پژوهشگران برتر در هفتهی پژوهش تقدیر می شود، افزود: امسال یک برنامهی ویژه تحت عنوان پژوهشگر برگزیده دانشگاه نیز اضافه شده است و در روز چهارشنبه 25 آذر 3 نفر به عنوان پژوهشگر برگزیده دانشگاه معرفی خواهند شد.
مدیر امور پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با بیان اینکه 12 پژوهشگر برتر معرفی خواهند شد، گفت: از پژوهشگران جوان با سابقهی 3 سال فعالیت در حوزهی پژوهش تقدیر خواهد شد و در حوزه دانشجویی نیز 4 نفر که 2 نفر در حوزه تحصیلات تکمیلی و 2 نفر در سایر حوزهها فعالیت دارند تقدیر خواهند شد.
حسین بیدختی مدیر کتابخانه دانشگاه علوم پزشکی بیرجند نیز در این جلسه اظهار داشت: امروزه دسترسی به منابع اطلاعاتی در فضای مجازی یکی از کاربردهای اصلی هر کتابخانه است.
وی با اشاره به اینکه ۴۰ کتابخانه کوچک و بزرگ در دانشگاههای استان وجود دارد، بیان کرد: یکی از مزیت هایی که یک کتابخانهی دیجیتال دارد کارکرد فهرست وار سازمانی آن است به این معنا که دسترسی به هر اطلاعاتی از طریق این سامانه قابل ردگیری است.
مدیر کتابخانه دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با اشاره به اینکه کتابخانهی دانشگاه یک عضویت متمرکز دارد، گفت: این مورد در سایر کتابخانهها کمتر مشاهده می شود و کتابخانهی دیجیتال دانشگاه علوم پزشکی با یک کارت عضویت امکان دسترسی به اطلاعات را فراهم می کند.
وی خاطرنشان کرد: کتابخانهی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند بیش از 3 هزار عضو دارد که در سراسر کشور می توانند به این سامانه دسترسی پیدا کنند.
وی در ادامه افزود: این سامانه امکان تعامل با کاربران را فراهم کرده است یعنی هر کسی می تواند یک کتابخانهی شخصی در این سامانه داشته باشد و این سامانه برای عموم قابل دسترس است.
نظر شما