آموزش های عمومی قرآن، نیازمند عزم ملی است/ فعالیت بالغ بر ۷۰۰ دارالقرآن در سطح کشور

خبرگزاری شبستان: مسئول دبیرخانه کمیسیون آموزش عمومی قرآن کریم وزارت آموزش و پرورش، توسعه آموزش های عمومی قرآن را نیازمند عزم ملی دانست و از فعالیت بالغ بر ۷۰۰ دارالقران در سطح کشور خبر داد.

سالار عرفانی نسب، مسئول دبیرخانه کمیسیون آموزش عمومی قرآن کریم وزارت آموزش و پرورش در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در بجنورد با اشاره به تشکیل شورای عالی انقلاب فرهنگی بعد از پیروزی انقلاب اسلامی به منظور تغییر در یک سری از ارکان فرهنگی کشور، گفت: این شورا دارای 11 شورای زیرمجموعه است که شورای توسعه فرهنگ قرانی کشور یکی از اثرگذارترین شوراهای زیرمجموعه است.

 

مشاور معاون پرورشی وزیر آموزش و پرورش، ماموریت این شورا را توسعه فرهنگ قرآن و عترت در سطح جامعه اعلام کرد و افزود: برای اجرای این ماموریت نیز سه کمیسیون ویژه توسعه، تبلیغ و ترویج قرآن، آموزش عمومی قرآن و توسعه پژوهش و آموزش عالی تشکیل شده است.

 

عرفانی نسب عهده دار اصلی ماموریت اصلی توسعه قرآن در حوزه آموزش عمومی را کمیسیون آموزش عمومی قرآن دانست و گفت: در همین راستا این کمیسیون در سطح استان ها نیز فعال شده است.

 

وی خاطرنشان کرد: این کمیسیون برنامه ریزی به منظور آموزش های عمومی و احصاء برنامه ها و توسعه قرآن را بر عهده دارد.

 

مسئول دبیرخانه کمیسیون آموزش عمومی قرآن کریم وزارت آموزش و پرورش، محل تامین اعتبارات این کمیسیون را شورای عالی انقلاب فرهنگی برشمرد و اظهار داشت: تا کنون اعتبارات سال 94 ابلاغ نشده ولی از محل اعتبارات شورای توسعه فرهنگ قرآنی که به کمیسیون ها تخصیص داده شده بخش اعظم آن به کمیسیون به منظور گسترش فعالیت ها اختصاص یافته است.

 

مشاور معاون پرورشی وزیر آموزش و پرورش با اشاره به ابلاغ 49 درصد اعتبارات در سال گذشته، تصریح کرد: هم اکنون برنامه دستگاه ها گرفته و جمع آوری شده و به محض ابلاغ اعتبار در اختیار کمیسیون ها قرار می گیرد.

 

عرفانی نسب با بیان اینکه با این وجود اعتبار مورد نظر پاسخگو نیست، اظهار داشت: هر چه در زمینه توسعه آموزش های عمومی قرآن در کشور فعالیت داشته باشیم باز هم جای کار دارد.

 

وی افزود: با این وجود بر اساس منابع مالی دولت برای فعالیت های مختلف اعتبار اختصاص می یابد.

 

وی مطالبه رهبری در رابطه با آموزش های عمومی قرآن در راستای توسعه آموزش های عمومی قرآن و تربیت 10 میلیون حافظ قرآن را مطالبه بحق دانست و گفت: در این راستا تا کنون قدم های خوبی در حوزه های مختلف برداشته شده ولی باید تلاش ها بیشتر شود.

 

مسئول دبیرخانه کمیسیون آموزش عمومی قرآن کریم وزارت آموزش و پرورش، حفظ قرآن را از اهداف مهم آموزش عمومی قرآن دانست و افزود: اجرای آموزش های عمومی قرآن نیازمند عزم ملی است که باید از طرف دستگاه های تاثیرگذار، تشکل های مردم نهاد و دستگاه ها شکل گیرد.

 

وی، تحقق این خواسته رهبری را نیازمند تلاش همه جانبه دانست و بیان داشت: تربیت مربیان قرآنی، دانش افزایی و آموزش های تخصصی مربیان موجود از جمله برنامه های آموزش و پرورش در این رابطه است.

 

عرفانی نسب متذکر شد: آموزش و پرورش با جذب مربیان قرآنی به صورت ویژه به این امر پرداخته است.

 

مشاور معاون پرورشی وزیر آموزش و پرورش، به فعالیت دارالقرآن ها اشاره کرد و گفت: هم اکنون بالغ بر 700 دارالقرآن در سطح کشور فعالیت دارد.

 

وی با اشاره به استقبال خوب خانواده ها از برنامه های این دارالقران ها، تصریح کرد: دارالقران ها از مراکز خوب برای آموزش های عمومی قرآن است.

 

 

کد خبر 507582

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha