به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از سنندج، رمضان یوسفی، معاون سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش کردستان شامگاه شنبه (۲۸ آذر) در جلسه مشترک شورای آموزش و پرورش و شورای پشتیبانی نهضت سواد آموزی استان که در سالن شهدای گمنام استانداری تشکیل شد، گفت: اجرای طرح کتابت قرآن کریم همزمان با سراسر کشور یکی از برنامه های ما در هفته نهضت سوادآموزی است.
وی با اشاره به اینکه این طرح در روز چهارشنبه(9 دی) به اجرا در می آید، عنوان کرد: کتابت قرآن کریم توسط سواد آموزانی که دوره انتقال (شامل سوادآموزانی است که دوره ابتدایی را به اتمام رساندند) را با موفقیت گذراندند، انجام می شود.
وی با بیان اینکه از سوی وزارت آموزش و پرورش سهمیه کتابت هر استان مشخص شده است، بیان داشت: در استان کردستان قرار شده از آیات 17 سوره ص تا 20 سوره فصلت که 25 صفحه از قرآن کریم را شامل می شود، توسط سوادآموزان کتابت شود.
معاون سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش کردستان خاطرنشان کرد: قرار است در سراسر کشور با اجرای این طرح پنج نسخه از قرآن کریم کتابت شود و به مرقد مطهر اباعبدالله الحسین(علیه السلام)، مرقد امام رضا(علیه السلام)، حضرت معصومه(سلام الله علیها)، مرقد امام (ره) و مقام معظم رهبری تقدیم شود.
یوسفی به اهداف اجرای این طرح اشاره کرد و اظهارداشت: انس بیشتر سوادآموزان با آیات قرآن کریم، تقویت انگیزه سوادآموزان برای قرائت مستمر قرآن، تقویت مشارکت سوادآموزان در انجام کارگروهی و تثبیت و تحکیم مهارت های خواندن و نوشتن از جمله اهداف کتابت قرآن است.
وی با اشاره به اینکه از توان و تخصص کسانی که در حوزه کتابت قرآن کریم آشنایی و آگاهی کامل دارند برای آموزش سواد آموزان بهره گرفتیم، عنوان کرد: در روز کتابت هم این افراد برای راهنمایی بیشتر سوادآموزان در مساجد و تکایای محل برگزاری این طرح حضور دارند.
وی اظهارداشت: در کل استان 125 سواد آموز به عنوان کاتبان وحی در این طرح شرکت می کنند و 75 نفر را هم به عنوان ذخیره انتخاب کردیم که در صورتی که افراد اصلی نتوانستند حضور پیدا کنند این افراد را جایگزین آنها کنیم.
نظر شما