نهم ربیع الاول روز تجلی  حاکمیت مستضعفان بر جهان است

خبرگزاری شبستان: امام جمعه موقت کرمانشاه، ابراز کرد: طبق حدیثی از رسول اکرم(ص) امام عصر(عج) در زمان غیبت مانند خورشید پنهان شده در پس ابر است که دیده نمی شود، اما نورش به زمین می رسد و به آن سود می رساند.

آیت الله محمد حجتی امام جمعه موقت کرمانشاه با تبریک نهم ربیع الاول سالروز آغاز امامت امام عصر(عج) در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان اظهار کرد: امامت امام عصر(عج) مانند سایر ائمه اطهار (علیه السلام) تا زمان شهادت امام حسن عسگری(علیه السلام) برای مردم به طور واضح علنی نشده بود.

 

وی، ابراز کرد: امام حسن عسگری(علیه السلام) در زمان حیات خودشان به دلیل در امان ماندن امام زمان(عج) از خطرات حکومت عباسی ولادت حضرت مهدی(عج) را پنهان نگه داشتند و در صورت آگاه شدن نزدیکان نیز آنها می خواستند که این موضوع را مخفی نگه دارند.

 

امام جمعه موقت کرمانشاه، با بیان اینکه آغاز دوره امامت حضرت مهدی(عج) از حوادث مهم و سرنوشت ساز تاریخ تشیع محسوب می شود، اذعان داشت: امام حسن عسگری(علیه السلام) جامعه را برای پذیرش ولایت امام عصر(عج) فراهم کرده بودند.

 

آیت الله حجتی، ادامه داد: در زمان شهادت امام حسن عسگری(علیه السلام)، عباسیان سخت از منزل امام مراقبت کردند تا آگاه شوند آیا فرزندی از امام باقی مانده است که آن را دستگیر کنند، به همین منظور مادر امام زمان(عج) را دستگیر و خواستار فرزندش شدند.

 

به گفته این مقام مسئول، امام زمان(عج) پس از شهادت امام حسن عسگری(ع) پنج ساله بودند که به امامت رسیدند و امامت ایشان نیز بنابر حدیت های فراوانی بود که از پیامبر اکرم(صلی الله علیه و آله) و امامان پیشین روایت شده بود.

 

وی، با اشاره به ادعای جانشینی جعفر، عموی امام زمان(عج) پس از شهادت امام حسن عسگری(علیه السلام)، گفت: عموی امام دصدد بود که بر پیکر مطهر امام حسن عسگری(علیه السلام) به عنوان جانشین نماز بخواند، اما حضرت مهدی(عج) با حاضر شدن در جلوی چشمان حاضران بر پیکر امام نماز خواندند و پس از آن از دیدگان مردم پنهان شدند.

 

امام جمعه موقت کرمانشاه، تصریح کرد: امام عصر(عج) چندین بار دیگر در بین مردم ظاهر شدند مانند آن زمان که جعفر قصد داشت اموال امام حسن عسگری(علیه السلام) را تصاحب کند که امام بر وی ظاهر شدند و اور از این کار منع کردند.

 

آیت الله حجتی، با بیان اینکه به اعتقاد شیعیان غیبت امام عصر در دو دوره صغری و کبری است، افزود: غیبت صغری تا سال ۳۲۹ هجری قمری ادامه داشته و امام با چهارتن از نمایندگان خودشان در ارتباط بودند.

 

این مقام مسئول، اضافه کرد: با درگذشت چهارمین نایب امام عصر(عج) در سال ۳۲۹ هجری قمری دوره غیبت کبری آغاز شده و تا ظهور امام عصر(عج) ادامه خواهد داشت و در این دوره فردی از سوی امام مستقیمأ برای نیابت تعیین نشده و نیابت بر عهده فقیهان است.

 

وی، به ادعای مهدویت در زمان غیبت کبری از سوی برخی افراد اشاره کرد و افزود: طبق حدیثی از رسول اکرم(صلی الله علیه و آله) امام عصر(عج) در زمان غیبت مانند خورشید پنهان شده در پس ابر است که دیده نمی شود، اما نورش به زمین می رسد و به آن سود می رساند.

 

امام جمعه موقت کرمانشاه، نهم ربیع الاول را روز  تجلی حاکمیت مستضعفان بر جهان عنوان کرد و ادامه داد: این روزی است که شیعیان با خیالی آسوده زیر سایه ولایت در مسیر هدایت الهی گام بر می دارند.

 

کد خبر 509281

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha