به گزارش خبرنگار اندیشه خبرگزاری شبستان، سیدمحمد مقیمی، رییس کمیسیون تخصصی-مشورتی علوم انسانیِ دانشگاه تهران در همایش «بررسی آراء و اندیشه های حکمی و تفسیری آیت الله جوادی آملی از منظر پژوهشگران» که صبح امروز دوشنبه، 30 آذرماه با حضور جمعی از اندیشمندان دانشگاهی و حوزوی در دانشگاه تهران برگزار شد، اظهار کرد: ما در حوزه های مختلف علوم به ویژه علوم انسانی به شدت نیاز آرای آیت الله جوادی آملی هستیم.
وی ادامه داد: پیش زمینه آنچه رهبری در خصوص تحول علوم انسانی تاکید دارند این است که ابتدا مبانی فکری اسلامی را به خوبی شناخته و سپس ورود به این مسئله پیدا کنیم، در این راستا شناخت آرای آیت الله جوادی آملی ورودی بسیار خوبی برای آشنایی با پیش فرض های علوم انسانی است.
مقیمی ادامه داد: کنگره بین المللی برای تبیین اندیشه های آیت الله جوادی آملی مهرماه سال آینده در دانشگاه تهران برگزار می شود که دکتر عبداللهی از اعضای هیئت علمی دانشگاه، دبیری این همایش را بر عهده دارند. در این راستا کمیته علمی کار تشکیل شده و پیش از کنگره چندین نشست متوالی در همین زمینه برگزار می شود.
وی در ادامه سخنان خود با یادآوری روز وحدت حوزه و دانشگاه و با گرامیداشت این روز تصریح کرد: شهید مفتح تلاش بسیاری برای تعامل و نزدیکی حوزه و دانشگاه انجام داد و امیدواریم این موضوع که بارها تکرار شده اما کمتر عملیاتی شده است، انجام شود و با فراهم کردن فضایی که هم اندیشمندان حوزوی در دانشگاه حضور پیدا کنند و هم دانشگاهیان با حضور در حوزه از فرصت های خاص بهره مند شوند در این راستا گام موثری برداریم و این تعامل بتواند سعادت اینان را تضمین کند.
وی بیان کرد: در این راستا دانشگاه تهران موسسه ای تاسیس کرده که تبادلات علمی و پژوهشی حوزه علمیه قم و تهران در دانشگاه با حضور اساتید حوزه و دانشگاه هر هفته دو نوبت صورت می گیرد.
مقیمی در پایان سخنان خود خاطرنشان کرد: ظرفیت های علمی که از آیت الله جوادی آملی در دست داریم دریایی از مطالب بوده که آنطور که شایسته و بایسته است از این ظرفیت ها استفاده نکرده ایم لذا باید تعاملات در این زمینه نزدیک شود.
نظر شما