عبور از ابرهای گناه آلود، سبب رؤیت خورشید امامت می شود

خبرگزاری شبستان: تفاوت در میزان تقوای افراد و ترک گناه و معصیت، سبب تفاوت در میزان بهره مندی آنان از وجود مبارک امام زمان(عج) می شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اصفهان، آیین گرامیداشت فرارسیدن سالروز آغاز امامت، ولایت و زعامت آخرین سحاب رحمت، حضرت مهدی موعود(عج) شامگاه دوشنبه(30 آذر) با نوای گرم سید سعید میرفهیمی و سخنرانی حجت الاسلام زارع در مسجد قدس عاشق آباد اصفهان به همت هیئت چهارده معصوم(ع) برگزار شد.

 

حجت الاسلام یحیی زارع با اشاره به روایتی از پیامبر گرامی اسلام(ص) که برای امام زمان(عج) غیبتی طولانی پیش بینی کردند، به غیبت صغری و غیبت کبری امام عصر(عج) اشاره کرد و اظهار داشت: بر اساس این روایت، مردم تا زمان امامت امام حسن عسگری(ع) از وجود امام معصوم(ع) در بین خود بهره مند بودند و در هنگام نیاز، به وجود مبارک ایشان رجوع می کردند تا اینکه آخرین حجت خدا بر مردم از نظرها غایب می گردد.

 

وی افزود: مردم تا قبل از به امامت رسیدن امام زمان(عج) قدرت و توانایی درک این حدیث و روایت پیامبر را نداشتند که چگونه در عصر غیبت می توان از وجود مبارک ایشان که از نظر ها غایب است بهره برد و امر هدایت و رهبری امت اسلامی چگونه انجام می شود.

 

حجت الاسلام زارع پیرامون این موضوع ادامه داد: از آنجا که مردم قدرت درک و فهم این مطلب را نداشتند؛ حکمت خداوند بر این امر جاری گشت که از زمان امامت امام رضا(ع) تا عصر امامت امام حسن عسگری(ع) مردم به سختی با امام عصر خود دیدار و سوالات خود را از محضر این معصومین(ع) پرس و جو می کردند و همین موضوع مقدمه ای گشت تا مردم عدم ظهور امام زمان(عج) را در عصر غیبت و بهره مندی از وجود ایشان را درک کنند.

 

وی به شرح و تفسیر این حدیث؛ که بهره مندی از وجود مبارک امام زمان(عج) در عصر غیبت همانند بهره مندی از خورشید پشت ابر است پرداخت و ادامه داد: همان گونه که خورشید با جاذبه ای که دارد با عث می شود سایر کروات منظومه ی شمسی در یک نظم و فاصله ی مشخصی در مدار خود اطراف خورشید گردش کنند و این جاذبه سبب امنیت و نگهداری آنان می گردد، وجود امام زمان(عج) نیز همانند خورشید با نیروی جاذبه و حلاوتی که دارند امنیت اهل زمین از بلاهای گوناگون تضمین می کند و مانع از هلاکت آنان می گردد.

 

حجت الاسلام زارع به روایتی که بین اهل تشع و اهل سنت مشترک است اشاره کرد و گفت: اهل تشیع و اهل سنت هر دو بر این موضوع که زمین از وجود حجت خدا خالی نمی ماند چرا که اگر حجت خدا بر روی زمین نباشد زمین به اهل خود غضب می کند و عوامل هلاکت آن را فراهم می کند در اتفاق نظر هستند.

 

وی با بیان اینکه امام زمان(عج) واسطه و رشته ی اتصال بین مردم و خداوند است افزود: امام(عج) واسطه ی بین خدا و خلق خدا و رشته ی اتصال میان آسمان و زمین است و آنچه که سبب می شود صفت رحمانیت خداوند بر مردم جاری گردد و روزی انسان تامین و دعاهای آنان مستجاب شود، همگی به خاطر وجود امام معصوم(ع) و حجت آشکار خدا بر روی زمین است که از طریق ایشان خداوند بر مردم ترحم می کند و مانع از هلاکت آنان می شود.

 

وی پرده و حجابی را که مانع از ظهور و نمایان شدن امام زمان(عج) در بین خلق می شود را به گناهان و اعمال و کرداری که از انسان سر می زند تعبیر کرد و ادامه داد: آنچه که باعث می شود از وجود ایشان همانند خورشید پشت ابر بهره ببریم، گناهان و اعمالی است که همچون ابر تیره حجاب و مانع از تابش نور و حجت الهی برمردم می شود.

 

حجت الاسلام زارع با بیان اینکه اگر از ابرهایی که مانع دیدن خورشید می شود عبور کنیم خورشید را خواهیم دید افزود: اگر انسان خود را ملبس به لباس تقوا و دوری از گناه گرداند این حجاب و پرده ای که مانع از رؤیت خورشید امامت شده از مقابل دیدگان خلق کنار می رود و حجت خدا بر روی زمین نمایان و ظاهر می گردد.

 

وی میزان بهره مندی مردم از وجود امام عصر(عج) را به میزان بهره مندی آنان از تقوای الهی و ترک از گناه و معصیت طبقه بندی کرد و افزود: همان گونه که در زمان ابری بودن هوا، میزان تابش و نور و گرمای خورشید در نقاط مختلف جهان یکسان نیست، بعضی از افراد نیز از برکات وجود امام زمان(عج) بیشتر از سایرین بهره مند می شوند چرا که میزان تقوای افراد متفاوت است و همین موضوع سبب میزان تفاوت در بهره مندی آنان از وجود حجت خدا می گردد.

 

کد خبر 509526

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha