تربیت مؤذنان جوان پاسداشت شعائر اسلامی است

یکی از داوران مسابقات اذان در کردستان با تاکید بر توسعه و ترویج فرهنگ اذان در جامعه، تربیت مؤذنان جوان را پاسداشت شعائر اسلامی عنوان کرد.

به گزارش خبر گزاری شبستان از سنندج، یکی از داوران مسابقات اذان در کردستان، امروز (19تیر) در حاشیه برگزاری این مسابقات در جمع خبرنگاران گفت: توسعه و ترویج فرهنگ و اذان در جامعه، باعث ایجاد رقابت سالم در بین جوانان و نوجوانان می شود زیرا که ترویج فرهنگ اذان‌گویی بین جوانان، تربیت مؤذنان جوان پاسداشت شعائر اسلامی است.


زاهد مرادی، با بیان اینکه بلال حبشی به‌عنوان مؤذن رسول اکرم(ص) در صدر اسلام از محبوبیت خوبی نزد اصحاب پیامبر(ص) برخوردار بود، افزود: این موضوع اهمیت دین اسلام و ارزشی را که برای مؤذن در نظر دارد، به خوبی نشان می‌دهد.


وی اظهار داشت: مؤذن از نظر قرآن مقام والایی دارد و حتی در ردیف علما و مبلغان اسلام قرار گرفته و همواره به خدا عشق می‌ورزد و در انجام عبادات جدی، و وقت شناس است.


این داور قرآنی در ادامه با اشاره به اینکه امسال آمار ثبت‌نام‌کننده در رشته‌های اذان به‌ صورت میانگین با رشد خوبی روبه‌رو بوده است، افزود: نهادینه کردن ارزش‌های معنوی و تقویت بنیه‌های اعتقادی و مذهبی جوانان از مهمترین اهداف این مسابقات است.


مرادی با اشاره به اینکه مسابقات اذان 100 امتیاز دارد، افزود: صوت و فاکتورهای آن 35 امتیاز، صحت و فصاحت الفاظ 20 امتیاز، لحن آهنگ 35 امتیاز و اجرای ممتاز اذان 10 امتیاز دارد.


وی در پایان خواستار همکاری بیشتر مرکز بزرگ اسلامی استان با مؤذنان جوان شد.


پایان پیام/

کد خبر 50962

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha