انتخاب تبریز به عنوان شهر نمونه گردشگری

خبرگزاری شبستان: معاون امور مجلس، حقوقی و استان های سازمان میراث فرهنگی، انتخاب تبریز به عنوان شهر نمونه گردشگری کشورهای اسلامی در سال ۲۰۱۸ را یک اتفاق بزرگ عنوان کرد و گفت: باید از این فرصت برای توسعه گردشگری کشور استفاده کنیم.

به گزارش خبرنگار اجتماعی شبستان، اسدالله درویش امیری، معاون امور مجلس، حقوقی و استان های سازمان میراث فرهنگی، در نشست خبری انتخاب تبریز به عنوان شهر نمونه گردشگری کشورهای اسلامی در سال ۲۰۱۸ را یک اتفاق بزرگ عنوان کرد و گفت: باید از این فرصت برای توسعه گردشگری کشور استفاده کنیم.

وی با بیان اینکه در نهمین اجلاس وزرای گردشگری کشورهای اسلامی در نامیبیا علاوه بر انتخاب تبریز برای سال 2018 شهر مدینه عربستان نیز برای سال 2017 انتخاب شد، خاطرنشان کرد: رقبای تبریز در این انتخاب شهرهای تالینگ مالزی، پالقا و سیلد بنگلادش، ماردینگ ترکیه و مدینه بودند که از میان 9 رای ماخوذه، تبریز با هفت رای انتخاب شد.


معاون امور مجلس، حقوقی و استان های سازمان میراث فرهنگی یادآور شد: در هشتمین نشست اجلاس گردشگری کشورهای اسلامی بنا شد کارگروه چهارمین نمایشگاه گردشگری کشورهای اسلامی در مصر و ایران در سال 2017 و 2018 برگزار شود ضمن اینکه دو مصوبه دیگر نیز از دیگر دستاوردهای این اجلاس برای جمهوری اسلامی ایران بود.


وی با بیان اینکه در این اجلاس مقرر شد تا برای اولین بار ایران وب سایت شبکه آنلاین آموزش گردشگری را برای کشورهای اسلامی راه اندازی کند، خاطرنشان کرد: با همکاری ایران و بنگلادش همایش فرصت های سرمایه گذاری خصوصی و دولتی در زمینه گردشگری در سال 2016 برگزار شود.


معاون امور مجلس، حقوقی و استان های سازمان میراث فرهنگی تصریح کرد: این اجلاس تلاش می کند تا موضوع گردشگری در کشورهای در حال توسعه و یا کمتر توسعه یافته را به فرهنگ تبدیل کنند.


درویش امیری از دلایل انتخاب شهر تبریز داشتن مناطق مختلف گردشگری نمونه، دارا بودن 17 موزه، طبیعت و شرایط اقلیمی مناسب، داشتن 17 مرکز اقامتی قابل قبول در سطح جهانی، وجود ده ها کنسول گری کشورهای جهانی در این شهر و قدمت، مشاهیر و تاریخ تمدن این شهر برشمرد و عنوان کرد که بسیاری از گردشگران حرفه ای دنیا قابلیت های این شهر را بهتر از ما ایرانی ها می شناسند.


وی رشد گردشگری داخلی تبریز را در سال گذشته 25 درصد و رشد گردشگری خارجی به این شهر را 35 درصد عنوان کرد و گفت: سازمان همکاری کشورهای اسلامی با عنوان OIC دارای 57 عضو است که این دوره اجلاس به ریاست عبدالرحمان از عربستان برگزار شد و هر دو سال یکبار در یکی از کشورهای عضو تشکیل می شود.

 

درویش امیری در ادامه با اشاره به بررسی دو طرح در حوزه میراث فرهنگی،‌ صنایع دستی و گردشگری خاطرنشان کرد: طرح های حمایت از صنایع دستی و هنرمندان هنرهای سنتی و حمیات از احیا و مرمت بافت های فرهنگی و تاریخی و توانمندسازی ساکنین و مالکین در کمیسیون های تخصصی مجلس در حال بررسی است که پس از تایید نهایی برای رای گیری و تصویب به صحن علنی می آید.

 

کد خبر 510754

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha