ابراهیم حاجی دولو، معاون پژوهشی دانشگاه شهید چمران اهواز، با اشاره به اهمیت جشنواره رویش، خبرنگار خبرگزاری شبستان در اهواز، گفت: جشنواره منطقه ای رویش فرصتی است که افراد مبتکر را تشویق کنیم تا ایده های خود را در جهت رفع نیاز های جامعه ارائه کنند.
وی در خصوص تاثیر برگزاری چنین جشنواره هایی بر جامعه دانشگاهی و نخبگانی استان افزود: برنامه و نگاهی که در کل دنیا در حال حاضر وجود دارد تغییر نوع نگاه به ایجاد اشتغال و بازار کار است به طوری که دنیا به سمتی حرکت کرده که بهترین راه ایجاد اشتغال را از طرق نوآوری، ابتکار و کارآفرینی از طریق ایده می بیند.
معاون پژوهشی دانشگاه شهید چمران اهواز، تصریح کرد: بازار کار از شغل های معمولی و سنتی اشباه شده و برای اینکه بتوان بازار کار بهتری داشت باید نوآوری و ابتکار داشته باشیم.
وی با تاکید بر اینکه شرایط جامعه تغییر کرده و بازار بر اساس خواست و نیاز مردم رونق می گیرد، بیان کرد: مخترعین باید ایده های خود را به سمت رفع نیازهای جامعه سوق دهند اگر این نکته رعایت شود بازار کار و اشتغال به دنبال آن خواهد آمد.
حاجی دولو، با اشاره به فرصتی که جشنواره رویش در این خصوص مهیا می کند، اذعان داشت: دانشگاه شهید چمران نیز در این راستا آمادگی حمایت و برگزاری از چنین جشنواره هایی را دارد.
وی تصریح کرد: دانشگاه شهید چمران به عنوان دانشگاه مادر با توجه به اینکه سیاست تشویق و ترغیب دانشجویان، دانشگاهیان و افراد مختلف به نوآوری و پژوهش را دنبال می کند، همکاری خوبی با بنیاد نخبگان در راستای برگزاری بهتر جشنواره رویش داشته است.
وی با اشاره به بخشی از این حمایت ها، ابراز کرد: علاوه بر تامین سالن، تجهیزات، اطلاع رسانی و تبلیغات گسترده برای حضور بیشتر علاقه مندان در جشنواره، تمهیداتی در نظر گرفته شده تا منتخبین جشنواره با توجه به اینکه ایده آن ها یک بار مورد داوری قرار می گیرد برای عملیاتی کردن ایده و طرح های خود به مرکز رشد و فناوری معرفی و مورد حمایت قرار گیرند.
معاون پژوهشی دانشگاه شهید چمران اهواز، اضافه کرد: مرکز رشد و فناوری مرکزی برای کمک به مخترعین در جهت عملیاتی کردن اختراعات است که باعث می شود با سهولت بیشتری محصول خود را وارد بازار کار کنند.
وی خاطر نشان کرد: اختراعاتی که بیشتر جنبه اجرایی و کاربردی داشته باشد، از جشنواره منطقه ای رویش انتخاب می شوند.
نظر شما