احمد شریف، رییس کمیته اطلاع رسانی خانه احزاب در مورد محل استقرار خانه احزاب به خبرنگار احزاب خبرگزاری شبستان گفت: هم اکنون 186 حزب و تشکل سیاسی عضو خانه احزاب هستند اما در مورد محل خانه احزاب واقعیت این است که در دوره های قبل در محلی که وزارت کشور در اختیار ما قرار داده بود، مستقر بودیم. با توجه به اینکه در دولت دهم چالش هایی میان احزاب و دولت ایجاد شد محلی که در اختیار خانه احزاب بود از آنها بازپس گرفته شد و حتی مدارک نیز از دسترس خارج شد.
وی گفت: در دولت یازدهم یکی از برنامه های دولت بازگشایی خانه احزاب و نهادهای صنفی بود که خانه احزاب از جمله نهادهای صنفی محسوب می شود و به لطف خدا این اتفاق رخ داد و اعضای شورای مرکزی نیز تعیین شدند. در هنگام برگزاری مجمع عمومی خانه احزاب، احزاب از وزیر کشور تقاضا کردند جایی را برای استقرار خانه احزاب ایران اختصاص دهند و وی با ارتباطی که با قالیباف شهردار برقرار کردند قول گرفتند که شهرداری این مکان را در اختیار خانه احزاب قرار دهد.
رییس کمیته اطلاع رسانی خانه احزاب ادامه داد: شهرداری نیز محلی را در اختیار خانه احزاب قرار داد و اعضای شورای مرکزی از این محل بازدید کردند اما با توجه به اینکه این محل در داخل طرح ترافیک قرار داشت و با توجه به مساحت کوچکی که داشت کفاف کمیته های ما را نمی داد و همکاران آن را نپذیرفتند و قرار شد با رایزنی های جدیدی که انجام شده است مکان مناسب دیگری نیز در اختیار خانه احزاب قرار گیرد. هم اکنون جلسات خانه احزاب سالن شهید رجایی وزارت کشور است و هنوز محل استقرار دایمی مشخص نیست.
وی گفت: برای اینکه از برنامه هایی که اعلام کردیم عقب نمانیم احتمال دارد دبیرخانه موقت در دفتر یکی از اعضای عضو مستقر شود.
دبیر کل کانون همبستگی دانشجویان و فارغ التحصیلان اظهار کرد: به طور مثال دبیرخانه موقت همایش فصلی احزاب قرار است در کانون همبستگی دانشجویان و فارغ التحصیلان به فعالیت خود ادامه دهد تا محل مناسبی در اختیار خانه احزاب قرار گیرد و این آمادگی را داریم که دبیرخانه خانه احزاب نیز در اینجا مستقر شود.
نظر شما