به گزارش خبرگزاری شبستان وبه نقل از روابط عمومی فنی و حرفه ای استان سمنان، مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان سمنان گفت: در راستای استفاده از توان بالقوه بسیج در زمینه توسعه مهارت آموزی در شهرها و روستاهای استان سمنان ، اداره کل آموزش فنی و حرفه ای این استان با سازمان بسیج سازندگی سپاه قائم آل محمد(عج) و مؤسسه کارآفرینی و اشتغالزایی نگار نصر ، تفاهم نامه همکاری مشترک منعقد شد.
ابراهیم محمودی هدف از انعقاد این تفاهم نامه را تحقق رهنمودهای مقام معظم رهبری مبنی بر بکارگیری جوانان ، اقشار و متخصصین داوطلب بسیجی در امر سازندگی کشور و نیز گسترش دانش ، مهارت و ارتقای توانمندی سرمایه های انسانی به ویژه در مناطق روستائی و محروم دانست.
وی افزود: ایجاد زمینه همکاری متقابل در خصوص ارائه آموزش مهارتهای ایجاد اشتغال ، کارآفرینی و آموزش عرصه های اقتصاد مقاومتی در بین بسیجیان جامعه هدف و هدایت و آموزش بسیجیان جویای کار و فاقد شغل به سمت فرصتها و ظرفیتهای شغلی موجود و قابل ایجاد در سطح استان از دیگر موضوعات این تفاهم نامه می باشد.
محمودی در ادامه یادآور شد : ارائه آموزشهای فنی و حرفه ای به بسیجیان معرفی شده از طرف مؤسسه و سازمان در مراکز دولتی ، اعطای گواهینامه مهارت به بسیجیان ، استفاده از مربیان واجد شرایط معرفی شده از سوی مؤسسه نگار نصر و سازمان بسیج سازندگی سپاه قائم آل محمد(عج) ، در اختیار قرار دادن وسائل آموزشی و کمک آموزشی به بسیجیان بصورت رایگان و همکاری در شناساندن فرصتهای شغلی از تعهدات این اداره کل در راستای اجرای تفاهم نامه به شمار می آید.
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان سمنان همچنین شناسائی و ساماندهی بسیجیان جویای کار نیازمند آموزش ، نیازسنجی آموزشی ، انجام اقدامات حمایتی از نفرات بسیجی آموزش داده شده در قالب پرداخت تسهیلات ، اجرای برنامه های تبلیغی و اطلاع رسانی را از جمله تعهدات سازمان بسیج سازندگی سپاه قائم آل محمد(عج) و مؤسسه کارآفرینی و اشتغالزایی نگار نصر برشمرد.
به گفته وی این تفاهم نامه از دیماه سال جاری به مدت دو سال شمسی اعتبار خواهد داشت.
ارائه 9000 نفر ساعت آموزش مهارتی در قالب طرح انفال به زنان استان سمنان
محمودی همچنین از ارائه 9000 نفر ساعت آموزش مهارتی به زنان استان سمنان در قالب طرح انفال ، خبر دادواظهار داشت : طرح انفال (آموزشهای فنی و حرفه ای ، نیاز مشارکت فعال اقتصادی زنان ، لازمه اشتغال و توسعه پایدار) از جمله طرحهای سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور به منظور ایجاد اشتغال پایدار می باشد که هدف از اجرای آن ، افزایش انگیزه جمعیت نیروی کار غیر فعال در حوزه زنان جهت مشارکت اقتصادی در بازار کار است.
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان سمنان با تاکید بر ضرورت عدالت آموزشی و استفاده از امکانات مراکز آموزش فنی و حرفه ای سطح استان برای همه مخاطبان تصریح کرد: در این راستا دوره های آموزشی قلمزنی روی چوب ، کشتکار گلخانه ، تراش سنگهای قیمتی و اجرای ابداعی یک اثر نگار گری ، در مراکز آموزش فنی و حرفه ای برادران سمنان ، مهدیشهر و شاهرود به اجرا درآمده است.
وی افزود : 57 نفر از زنان در این دوره های آموزشی شرکت کرده اند که در مجموع 9000 نفر ساعت آموزش مهارتی به آنان ارائه گردیده است.
محمودی در ادامه ابراز امیدواری کرد: تا با مشارکت سایر دستگاههای اجرایی و نیز بخش خصوصی بتوانیم شاهد افزایش نرخ مشارکت اقتصادی نیروی کار به ویژه زنان در بازار کار استان باشیم.
نظر شما