ازدواج های سست و برمبنای پول از عوامل مهم طلاق است

خبرگزاری شبستان:یک کارشناس امور خانواده گفت:ازدواج هایی که بر مبنای پول و احساس های زودگذر شکل می گیرد به طور حتم به طلاق ختم می شود

فاطمه ایوبی فر کارشناس امور خانواده به خبرنگار خبرگزاری شبستان در مشهد گفت:دلایل بالا رفتن آمار طلاق بسیار است اما مهمترین این دلایل ازدواج های سست و کوکورانه،عدم داشتن روابط اصولی زناشویی و عوامل اخلاقی و اجتماعی است که در بالا رفتن آمار طلاق نقش بسزایی دارند.

 

وی افزود:در ازدواج های سست که به خاطر سود و منافع است و پایه و اساس منطقی ندارند و همچنین ازدواج هایی که اساس شکل گیری آنها عشق های زهرآگین زودگذر است که عمدتا در سنین زیر ۲۲سال می باشد منشا بروز طلاق است.

 

وی با بیان اینکه افسانه عشق از مخربانه ترین اختراعات بشر است خاطرنشان کرد:یکی از اصلی ترین معایب طلاق تاثیر منفی آن در روحیه فرزندانی است که طعمه این آسیب شدید خانوادگی- اجتماعی می شوند چرا که عمدتا بچه های طلاق در گذر زمان پرخاشگر،عصبی و در اغلب اوقات بزهکار می شوند و متاسفانه قانون هم حمایت های اندکی را از فرزندان مذکور دارد.

 

ایوبی فر تصریح کرد: برای اینکه طلاق در خانواده ها شکل نگیرد ابتدا باید عوامل ایجاد طلاق را شناخت و آسیب شناسی نمود سپس برای حل آنها اقدامات لازم را انجام داد،باید به جوانان درست زندگی کردن را آموزش دهیم و این نوع آموزش را از دوران متوسطه که اوج شعور جوان است و خود را صاحب فکرواندیشه می داند شروع کنیم و این آموزش ها باید منطقی و هدفدار باشد.

 

وی برخی عوامل دیگر طلاق را عدم عشق و علاقه،ناتوانی در برقراری روابط اصولی زناشویی،عدم تمکن مالی و مشکلات اقتصادی و توجه نکردن زوجین به نیازهای روحی و روانی یکدیگر عنوان کرد و افزود:در کشورهای توسعه یافته از ابتدا روابط مشروع جنسی را آموزش می دهند و اگر بتوانیم راهی پیدا کنیم تا روابط زناشویی را اصلاح کنیم به طور حتم آمار طلاق کاهش خواهد یافت.

 

ایوبی فر ادامه داد:در ازدواج های فامیلی نیز طلاق بسیار است چون ازدواج بر مبنای خواسته والدین و قول و قرارهای گذشته است که در این میان زوج ها به واسطه رابطه عاطفی دوران قبل از ازدواج نمی توانند رابطه احساسی عمیقی داشته باشند و تازگی را در زندگی خود احساس نمی کنند.

 

وی دخالت خانواده ها و اطرافیان را بزرگترین ایراد در زندگی زناشویی دانست و ادامه داد:نباید با برزو کوچکترین اختلاف زوجین به دادگاههای خانواده مراجعه کنند زیرا بر اثر رفت و آمدهای بسیار به دادگاه اختلافات کوچک آنقدر بزرگ می شود و با رفتارهای دور از عقل تمام پلهای پشت سر خور را خراب کرده دیگر راهی را برای بازگشت نمی گذارند.

کد خبر 515502

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha