هفته قرآن و عترت سنگ محك فعالان قرآني

خبرگزاری شبستان: هفته قرآن و عترت را سنگ محك فعالان قرآني دانست و گفت: برگزاري برنامه هاي اين هفته زمينه ساز آسيب شناسي براي رفع مهجوريت از قرآن امانت گرانبهاي رسول خدا(ص) باشد.

حجت الاسلام محمدعابدي، امام جمعه شهرتاريخي فرح آباد امروز(26دي) در گفتگو با خبرنگار خبرگزاري شبستان از ساري پيرامون برگزاري هفته قرآن و عترت در مازندران با بيان اينكه تدبر، تعقل و تفكر در آيات معجزه رسول خدا(صلي الله عليه وآله وسلم) محدود به زمان و مكان خاص نيست، گفت: توجه به قرآن و عترت در طول عمر انسان ضروري است.

 

وي با اشاره به اينكه پيامبراسلام(صلي الله عليه وآله وسلم) در قیامت از تمام کسانی که قرآن را در کنج خانه خود مهجور نمودند شکایت می کند، اظهار داشت: اينكه در جامعه يك زمان و عنواني را براي قرآن و عترت داشته باشيم و بانديشيم كه در چه مرحله اي از آموزش و فراگيري هستيم كاري ارزشمند و درخورتحسين است.

 

حجت الاسلام عابدي، هفته قرآن و عترت را سنگ محك فعالان قرآني دانست و افزود: دانش آموزان و دانشجويان در پايان سال با گذراندن امتحان مورد ارزيابي قرار مي گيرند كه هفته قرآن نيز مي تواند نوعي آزمون براي فعالان اين عرصه باشد كه نقاط قوت و ضعف فعاليت در اين حوزه را بررسي نمايند.

 

وي با اشاره به حديث ثقلين و اينكه قرآن و عترت دو يادگار گرانبها رسول گرامي اسلامي حضرت محمد(صلي الله عليه وآله وسلم) از هم جدا شدني نيستند، تصريح كرد: خداوند متعال را شاكريم كه شيعه و علاقه مند به عترت هستيم و با حضور باشكوه در برنامه هاي هفته قرآن و عترت مي توانيم ارزيابي نماييم كه چه مقدار با امانت هاي حضرت محمد(صلي الله عليه وآله وسلم) همراه هستيم.

 

حجت الاسلام عابدي با بيان اينكه امروز در برخي موارد شاهد مورد غفلت قرار گرفتن قرآن در بين امت اسلامي هستيم، گفت: هفته قرآن مي تواند تلنگر خوب و به جا براي فعالان اين حوزه باشد كه مهجوريت قرآن را آسيب شناسي نمايند.

 

وي با بيان اينكه پرداختن به فعاليت هاي قرآني وظيفه همه اقشارجامعه در سن و جنس مختلف است، عنوان داشت: متاسفانه امروز استقبال مردم به صورت خودجوش از فعاليت هاي قرآني كمرنگ شده و مسئولين براي كاهش فاصله گروه هاي مختلف سني به ويژه نوجوانان و جوانان با قرآن بايستي برنامه هاي جذاب و متنوع  ارائه نمايند.

 

حجت الاسلام عابدي افزود: مردم آنطور كه براي زرق و برق دنيوي تلاش دارند براي دستاوردهاي معنوي وارد عمل نمي شوند از اينرو مسئولين بايد با ايجاد جاذبه در فعاليت هاي قرآني، گام اول براي جذب مردم را بردارند.

 

وي با بيان اينكه اگر جامعه تكاپو نداشته باشد مردم نيز ميل و رغبت براي حضور در برنامه ها را نخواهند داشت، تاكيد كرد: برنامه هاي هفته قرآن و عترت بايد زمينه ساز تدبر و تفكر در احاديث، نهج البلاغه، صحيفه سجاديه و گفتار اهل بيت(عليهم السلام) باشد.

 

حجت الاسلام عابدي با اشاره به نهضت قرآن خواني در مساجد سراسر كشور با نام طرح تلاوت نور در بين نمازجماعت مساجد، گفت: اينكه قرآن بخوانيم ارزشمنداست اما بايستي قرآن پژوهي نيز مورد توجه باشد.

 

وي بابيان اينكه در زمستان مردم كمتر تمايل به آشاميدن آب سرد از آبسردكن ها دارند درصورتي كه در تابستان براي رفع عطش درجستجوي ابت خنك هستند، خاطرنشان كرد: بايد با ايجاد برنامه هاي متنوع در حوزه قرآن و عترت زمينه تشنگي مردم به ويژه نسل جوان فراهم شود.

 

حجت الاسلام عابدي درخصوص نصب المان هايي با موضوع قرآن و عترت در سطح شهرها، اظهار داشت: ايجاد المان و يادمان در مبلمان شهري با هدف تشويق و ترغيب مردم به ويژه نوجوانان و جوانان براي حضور در فعاليت هاي قرآني صورت گيرد پسنديده است اما اگر نصب المان صرف سوژه هاي تبليغاتي باشد كمتر توجه مخاطب را به همراه خواهد داشت.

 

کد خبر 515555

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha