۸۵ درصد از جمعیت دانش آموزان درگیر فضای مجازی/تحلیلی در فضای مجازی نداشتیم

خبرگزاری شبستان: مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران گفت:حدود یک میلیون و ۸۰ هزار دانش آموز در شهر تهران تحصیل می کنند که بیش از ۸۵ درصد آنها درگیر فضای مجازی هستند، به همین دلیل سن تعامل فضای مجازی در کشور بسیار پایین آمده و حتی زیر ۵ سال رسیده است.

به گزارش خبرنگار شبستان، اسفندیار چهاربند، مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران، امروز در مراسم انعقاد تفاهم نامه فیمابین اداره کل آموزش و پرورش شهر تهران با موسسه فرهنگی و اطلاع رسانی تهران گفت: امروز موسسه فرهنگی تبیان جزء موسسات خوشنام و فراگیر در حوزه مجازی است و به عنوان یکی از سرمایه های خوب ما محسوب می شود.

 

وی اظهار کرد: بدون تردید حدود یک میلیون و 80 هزار دانش آموز در شهر تهران تحصیل می کنند که بیش از 85 درصد آنها درگیر فضای مجازی هستند، به همین دلیل سن تعامل فضای مجازی در کشور بسیار پایین آمده و حتی زیر 5 سال رسیده است. با این تفاسیر اگر نتوانیم مصونیت های لازم را ایجاد کنیم و با آشفتگی در این فضا مشغول باشیم قطعا دوره رشد نسل آینده بدون سپر محافظ خواهد بود و حتی اصلاحش در سنین بالاتر هزینه سنگینی خواهد داشت.

 

وی با بیان اینکه باید یک کار ملی و جهادی در عرصه فضای مجازی رخ دهد، بیان کرد: تا تربیت فرزندان ما بر اساس داشته هایمان باشد.

 

چهاربند اضافه کرد: دشمن بارها گفته هدف اول ما در منطقه نفت نیست بلکه جمعیت منطقه است و حتی وزیر امور خارجه 2 ماه پیش در مجمع فعالان شبکه اجتماعی عنوان کرد که از فرصت شبکه های اجتماعی باید برای نفوذ در افکار کودکان، نوجوانان و جوانان منطقه خاورمیانه و آسیا استفاده کرد تا ارزش ها و انتظارات مان را از زبان فرزندان کشورشان به گوش حاکمان برسد.

 

وی با بیان اینکه این یک جنگ و یک تهدید آشکار است و باید در این فضا هویت خود را حفظ کنیم، تصریح کرد: حفظ هویت از ویژگی های توسعه می باشد.

 

چهاربند ادامه داد: اگر در این مسیر کوشش نکنیم و بر این تصور باشیم که مرزها محافظت می شوند سخت در اشتباه هستیم چرا که آنها از داخل افکارها را با هزینه و منابع مان اما به نفع خودشان اشغال کرده اند.

 

مدیر کل آموزش و پرورش استان تهران با بیان اینکه عقب ماندگی قابل توجهی در سه عرصه دانش، مهارت و فرهنگ در فضای مجازی داریم، گفت: اینها تهدیداتی است که از سوی دشمن ما را تهدید می کند، این دغدغه ماست. متاسفانه در فضای مجازی دیر شروع کردیم، تاخیر داشتیم و تحلیلی در این فضا شاهد نبودیم.

 

وی اظهار کرد: آموزش سواد رسانه ای را باید از سنین پایین در آموزش و پرورش آغاز کنیم و از همان سنین با این فضا آنها را آشنا کنیم.

 

وی با بیان اینکه باید اقرار کنیم که حتی بزرگسالان و میانسالان ما از سواد کافی در فضای مجازی برخوردار نیستند، افزود: این عوامل به دلیل مشکلات و نظام آموزشی غیر رسمی و ضعیف ما در گذشته بوده است.

 

وی با اشاره به برگزاری جشنواره خوارزمی تصریح کرد: ما در جشنواره خوارزمی به دنبال کشف استعدادهای برتر در میان دانش آموزان هستیم. یکی از زیرساخت های آموزش و پرورش خلاقیت های ذهنی است.

 

وی با اشاره به اینکه تولید محتوا، طرح ملی، هنر و خلاقیت بسیار مهم است بیان کرد: تولید محتوا و طرح ملی هنر و خلاقیت، طرح مهمی است چراکه موضوع هنر در مدارس کم‌رنگ شده است درحالی که هنر بستر خلاقیت است.

 

 

کد خبر 515917

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha