به گزارش خبر گزاری شبستان از رشت و به نقل روابط عمومی داگستری گیلان، احمد سياوش پور، رئيس كل دادگستری گیلان در نشست شورای مديريت پيشگيری از وقوع جرم دادگستری استان اظهار کرد: سربلندي امروز ايران اسلامي مرهون رشادتها و فداكاريهايهاي شهدا و ايثارگران است.
وي با اشاره به اهميت انتخابات سال جاري تصريح كرد: هدف از اين جلسه، همانديشي و تبادل نظر در مسير اين همايش ملي است تا تمام مسئولين همگام و همدل در كنار مردم و در راستاي مشكلات آنان گام بردارند.
اين مقام ارشد قضايي به بيانات مقام معظم رهبري در خصوص انتخابات استناد كرد و افزود: مردم ميتوانند با هر نوع ايدئولوژي و مذهبي حضوري گسترده و حداكثري در انتخابات داشته باشند.
احمد سياوش پور با تاكيد بر محوريت قانون در جامعه و التزام همه اعضاي جامعه به آن خاطرنشان كرد: مراقبت بر امنيت انتخابات، حفظ حقوق مردم و ايجاد نظم در جامعه بر عهده دستگاههاي انتظامي و قضايي است.
رئیس کل دادگستری گیلان با تاکید بر اینکه مرجع احراز صلاحیتها شورای نگهبان است، افزود: محور فعالیت نامزدها، مسئولان و مردم قانون است و همه باید از آن تبعیت داشته باشیم.
وی احراز صلاحیتها را دارای دامنه گستردهتری از تشخیص صلاحیتها دانست و تصریح کرد: ممکن است فردی در جاهای دیگر و مدیریتها بتواند خدمت کند و رد صلاحیت شده باشد که باید به قانون احترام بگذارد.
سیاوشپور با توصیه به نامزدهای رد صلاحیت شده یا عدم احراز صلاحیت، اظهار کرد: نامزدها انسانهای فهیمی هستند و نباید براساس التهابهای هیجانی واکنش نشان دهند.
وي به تمامي نامزدهاي انتخابات توصيه كرد که تحت هيچ شرايطي دين و آخرت خود را با دنيا و ظواهر آن معامله نكنند كه خسران ابدي در پي خواهد داشت.
رئيس كل دادگستري استان از مديران استاني خواست تا به دستگاههاي تحت نظارت خود توصيه كنند كه تحت تاثير جناح خاصي قرار نگرفته و از امكانات و تجهيزات دولتي به نفع كانديداي خاصي هزينه نكنند.
رئيس شوراي قضايي استان با بيان اين مطلب كه تمامي دشمنان مترصد فرصتي براي اخلال در انتخابات ايران هستند اظهارکرد: دستگاههاي دولتي بايد تمام توان خود را در برپايي انتخاباتي سالم و آرام به كار بندند.
وي از تشكيل ستادي تحت عنوان پيشگيري از تخلفات و جرائم انتخاباتي در دادگستريهاي سراسر استان خبرداد و افزود: تاكنون چندين جلسه در اين خصوص تشكيل شده و مصوبات و تمهيداتي نيز انديشيده شده است.
اين مقام ارشد قضايي، مسئوليت صدا و سيما را بسيار سنگين و خطير ذكر كرد و گفت: رسانهها بايد در جهت ارتقاي سطح آگاهي مردم تلاش كنند و فضاي جامعه را به سوي آرامش و همدلي سوق دهند.
جان احمد آقايي، معاون اجتماعي و پيشگيري از جرم دادگستري گيلان با با بيان اينكه ستاد پيشگيري از تخلفات انتخاباتي از سال 93 بر مبناي قانون و توسط رياست قوه قضائيه تشكيل شده و تاكنون 9 جلسه ستاد در استان و26 جلسه در شهرستانها برگزار شده است.
وی با اشاره به اينكه تمام دستگاهها در جهت اطلاع رساني و تشويق مردم به مشاركت در انتخابات تكليف دارند گفت: در اين ستاد چهار كميته با عناوين كميته حقوقي، كميته رصد فضاي مجازي، كميته مديريت پرونده هاي قضايي و كميته اطلاع رساني تشكيل شده است.
نظر شما