گرایش خانواده های ایرانی به تک فرزندی/ افزایش سن ازدواج، عامل مهم کاهش نرخ باروری است

خبرگزاری شبستان: معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، گفت: بر اساس آمارهای موجود در حال حاضر ۱۹ درصد خانواده های ایرانی تنها یک فرزند داشته و ۱۴ درصد نیز فرزندی ندارند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمانشاه، ابراهیم شکیبا معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه پیش از ظهر امروز(29 دی) در همایش نقش انرژی هسته ای در باروری و ناباروی که در بیمارستان امام رضا(ع) شهر کرمانشاه برگزار شد، اظهار کرد: طی 30 سال گذشته تاکنون نرخ باروری در کشورمان 70 درصد کاهش داشته که این رقم اصلا مناسب نیست.

 

وی، ابراز کرد: با توجه به جمعیت موجود در کشور و نیازمند بودن افرایش آن باید نرخ باروی در کشور حداقل به 1.2 برسد تا به وضعیت مطلوب دست پیدا کنیم.

 

معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، از گرایش خانواده های ایرانی به تک فرزندی خبر داد و اذعان داشت: این مسئله نرخ باروری در کشورمان را با مشکل مواجه کرده است.

 

به گفته شکیبا، بر اساس آمارهای موجود در حال حاضر 19 درصد خانواده های ایرانی تنها یک فرزند داشته و 14 درصد نیز فرزندی ندارند.

 

این مقام مسئول، خاطرنشان کرد: یکی از عوامل مهم و تأثیرگذار در کاهش نرخ باروری در کشورمان افزایش سن ازدواج است که باید برای حل این مشکل چاره اندیشی کرد.

 

وی، با بیان اینکه  جمعیت جوان کشورمان نیز از 17 میلیون نفر به 15 میلیون نفر کاهش یافته است، ادامه داد: بین ازدواج تا تولد اولین فرزند و فرزندهای بعدی نیز فاصله وجود دارد.

 

معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، با اشاره به اینکه  طلاق نیز از دیگر عوامل کاهش نرخ باروری در کشورمان به شمار می رود، گفت: حل این معضلات باید به صورت ریشه ای در دستور کار مسئولان و دستگاه های ذی ربط قرار بگیرد.

 

کد خبر 516461

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha