به گزارش خبرگزاری شبستان از ایلام و به نقل از روابط عمومی دانشگاه ایلام، دکتر محمد علیاکبری، رئیس دانشگاه ایلام در این نشست، اظهار کرد: از جامعه دانشگاهی و فرهیخته استان انتظار میرود برنامههای دهه فجر را با رویکردهای جدید و بروز اجرا کنند و به این منظور تشکیل اتاقهای فکر ضروری است.
وی، بابیان اینکه دهه فجر یک نقطه عطف در تاریخ جمهوری اسلامی ایران است زیرا مسیر حرکت نظام به سمت دینداری و عقلانیت تغییر کرد، گفت: اکنون زمان آن است که در خصوص مسیر حرکت آینده کشور برنامهریزی کنیم.
رئیس دانشگاه ایلام، تصریح کرد: جامعه دانشگاهی استان از انسجام بسیار خوبی برخوردار است و میتوان با مشارکت و همافزایی مجموعه دانشگاهی استان برنامههای وزین و مناسبی بهصورت مشترک در ایام دهه فجر برگزار کرد.
علیاکبری، افزود: باید با مشارکت تمامی دانشجویان و اساتید دانشگاههای استان، برنامه مشترک و وزین جشن پیروزی انقلاب اسلامی که در شان دهه فجر و دانشگاههای استان باشد، با حضور چهرههای ملی و استانی برگزار شود.
رئیس دانشگاه ایلام، بابیان اینکه سهم استان ایلام از کاروانهای دانشجویی راهیان نور متناسب با نقش این استان در هشت سال جنگ تحمیلی نیست، گفت: همه باید تلاش کنند همانگونه که در بحث اربعین ایلام، به دروازه عتبات عالیات تبدیلشده است، در زمینه راهیان نور نیز جایگاه استان تثبیت شود.
علیاکبری، ابراز کرد: مردم این استان در هشت سال دفاع مقدس نقش بسیار برجستهای داشتند و یادمانها و مناطق عملیاتی بسیاری مانند کلهقندی، شرهانی، چنگوله و میمک وجود دارد که نباید به فراموشی سپرده شوند.
وی، یادآور شد: لازمه افزایش سهم استان از اردوهای راهیان نور این است که مسئولان استان در زمینه فراهم کردن زیرساختها و زمینههای حضور راهیان نور در استان اهتمام داشته باشند.
حجتالاسلام غلامرضا غیاثی، سرپرست نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ایلام نیز در این نشست،گفت: اجرای برنامههای دهه فجر باید از قالب سنتی و کلیشهای خارجشده و وارد عرصههای رسانههای مجازی و صوتی تصویری شود.
دکتر غیاثی، خاطرنشان کرد: دهه فجر شکرانه نعمت خداوند در اعطای انقلاب اسلامی و استقلال و آزادی به ملت ایران است و این شکرانه باید بهگونهای برگزار شود که حق مطلب ادا شود.
نظر شما