به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از رشت، یونس رنجکش، سرپرست اداره کل فرهنگی و اجتماعی استانداری گیلان امروز(۴بهمن) در همایش بزرگ استانی فصل حضور (توافق هستهای -فرصتهای پیشرو) که در سالن اجتماعات معلم رشت برگزار شد، با بیان اینکه برجام برنامه جامع اقدام مشترکی در انجام فعالیتهای هستهای ایران و شش کشور قدرتمند جهان است، گفت: خوشبختانه با تمامی مشکلاتی که داشته و داریم، تلاشهایی انجام شد تا این برجام با مدیریت رئیس جمهوری و هدایتهای مدبرانه رهبر معظم انقلاب به سرانجام رسید و امروز شاهد فصل نوینی در جامعه خود هستیم.
وی اجرای برجام را خاتمه یافتن تمامی تحریمهای ظالمانه ای دانست که در طول سالیان بر کشور ما تحمیل شده است و افزود: در این دیپلماسی شاهد لغو این تحریمها هستیم.
رنجکش تصریح کرد: همه آنهایی که به نوعی در همه معاملات سیاسی دنیا، تعیین کننده نقشه راه جهانی هستند امروز به این نکته رسیدهاند که جمهوری اسلامی ایران را باید به عنوان یک بازیگر اصلی در معاملات سیاسی و غیر سیاسی به رسمیت بشناسند.
وی با اشاره به اینکه همیشه دنیا ایران را به عنوان یک قدرت میشناخت اما اینکه بیاید و با ما پای مذاکره بنشیند را نمیپذیرفت، اظهار کرد: امروز باید بتوانیم از فرصت تولید شده برای اقتدار نظام و کشور و برنامههای پیش رو به نحو شایسته استفاده کنیم.
سرپرست اداره کل فرهنگی و اجتماعی استانداری گیلان با بیان اینکه فرجام این برجام آغاز راه جدیدی است که در توسعه کشور اهمیت دارد، گفت: راه جدیدی که در سوال پرسش مهر دکتر روحانی، ریاست جمهوری (ما بعد از برجام چه باید کنیم) و نقشه راهی که رهبر تعیین کرده و آن اقتصاد مقاومتی است را باید دنبال کنیم.
وی در ادامه اقتصاد مقاومتی را مهمترین اصل مدیریت داشتهها و بهرهوری مناسب داشتهها عنوان کرد و گفت: آنچه که داریم باید درست استفاده کنیم.
رنجکش با اشاره به اینکه مراودههای بانکی با سایر کشورها هموار شده است، افزود: با کاهش درآمدهای نفتی باید به سمتی برویم که از توان و ظرفیتی که داریم درست استفاده شود.
وی با تاکید بر اینکه ما در جامعه، خانه و خانواده خود با یک خلاء و حلقه مفقوده مواجه هستیم، اظهار کرد: این حلقه مفقوده نشان میدهد که ما نیازمند«فرهنگ درست و صحیح پسا برجام» هستیم.
سرپرست اداره کل فرهنگی و اجتماعی استانداری گیلان در ادامه آموزش و پرورش را با داشتن انسانها و کادر توانمند، تعلیم و تربیت، مدیر پژوهشی و ... به عنوان مرجعی از بخشهای جامعه با دانش آموزانش دانست و افزود: جامعه بزرگ آموزش و پرورش میتواند در تولید فرهنگی جامعه نقش بسزایی داشته باشد.
وی بیان کرد: هیچ شبکهای مانند آموزش و پرورش نمیتواند این نقش مهم فرهنگ سازی را ایفاء کند.
رنجکش با تاکید بر اینکه میتوان جریان جدید توسعه فرهنگی را ایجاد کرد، گفت: آشنایی با مهارتهای مختلف زندگی و برقراری ارتباط با یکدیگر می تواند منجر به فرصت شغلی برای افراد شود.
وی در ادامه نقش آموزش و پرورش را برای رفتن به سمت توسعه پایدار بسیار حیاتی دانست و اظهار کرد:شکل گیری بسیاری از اتفاق های بزرگ از بستر آموزش و پرورش صورت میگیرد.
نظر شما