مهرداد نادری فرد، معاون فرهنگی و اجتماعی استاندار همدان در گفتگوی اختصاصی به خبرنگار شبستان گفت: در حال حاضر استان همدان دارای 116 خانه قرآنی روستائی در راستای توسعه آموزش قرآن کریم است.
وی با بیان اینکه تا پایان سال جاری خانه های قرآنی روستائی به 150 مورد افزایش پیدا می کند، افزود: باید از فضاهای موجود در خانههای عالم روستاها برای آموزش قرآنی استفاده شود.
وی تصریح کرد: بهترین راهکار برای توسعه خانههای قرآنی روستایی ترویج فرهنگ وقف قرآنی است و باید این مهم را در جامعه نهادینه کنیم.
معاون فرهنگی و اجتماعی استاندار همدان با بیان اینکه به دنبال نهضت قرآنی در استان همدان هستیم، اظهار داشت: بنابر فرموده رهبری مبنی بر اجرای طرح تربیت حفاظ قرآن کریم به دنبال رشد، گسترش و نهضت قرآنی در استان همدان هستیم.
نادری فرد در خصوص بیمه فعالان قرآنی ، خاطرنشان کرد: با توجه به برنامه ها و کمبود بودجه، فعالان قرآنی بیمه نشدند و باید تدابیر مهمی در خصوص بیمه این قشر از جامعه اندیشیده شود.
وی گفت: رونق جلسات خانگی قرآنی، استفاده از فضای مدارس و حسینیه ها و مکان های بلا استفاده برای فعالیت های قرآنی از جمله راهکارها برای گسترش فرهنگ قرآنی است.
وی، مهمترین راهکارهای گسترش فرهنگ و معارف قرآنی در میان جوانان و خانواده های روستائی، بهرهگیری از امکانات سمعی و بصری، ایجاد، توسعه و حمایت از خانههای قرآنی، برگزاری دورههای آموزشی قرآن، مفاهیم، ترجمه و تفسیر برای سطوح مختلف و اقشار مختلف روستائی، بهرهگیری از اساتید مجرب و حافظ قرآن برای آموزش در روستاها را از اهم راه اندازی خانه های قرآنی روستائی دانست.
نظر شما