ششم بهمن آمل، حماسه مردمي ماندگار در تاريخ انقلاب

خبرگزاری شبستان: ششم بهمن آمل، حماسه مردمي ماندگار در تاريخ انقلاب در مقابل معاندين نظام است كه با گذشت زمان بر شكوه و عظمت آن در شهر هزار سنگر، افزوده مي شود.

خبرگزاري شبستان- مازندران

 

حماسه ششم بهمن آمل در حقيقت نقطه عطفي در تاريخ اين مرز و بوم است كه مردم با دستان خالي در برابر معاندين نظام جمهوري اسلامي ايران، ايستادند و پيروز شدند.

 

ششم بهمن آمل سال 1360، حماسه مردمي ماندگار و جاودان در تاريخ باشكوه انقلاب اسلامي ايران است كه با گذشت زمان، هر روز بر شكوه و عظمت اين روز در شهر هزار سنگر، افزوده مي شود و در تاريخ تلالو مي كند.

 

آمل تنها شهری است که در وصیت نامه الهی سياسي بنيانگذار كبير انقلاب اسلامي ايران، حضرت امام خمینی(رحمت الله عليه) نام آن ذکر شده كه مردم اين شهرستان در چند ساعت این دسيسه هاي پليد معاندين را پاسخ دادند و آنها را به فرار واداشتند.

 

بزرگان بسياري همچون علامه حسن زاده آملي درباره اين روز چنين گفت كه «من ششم بهمن سال ۶۰آمل را مانند ۲۲ بهمن سال ۵۷ دیدم» و گواه صادقي بر یاد و خاطره دلیرمردان حماسه خونین اين شهر است.

 

 

حجت الاسلام مهدي تقي زاده، امام جمعه دابو و دشت سر آمل، درباره حماسه ششم بهمن آمل در گفتگو با خبرنگار خبرگزاري شبستان در ساري گفت: نظام مستبد شاهنشاهي در گرو دلدادگي به غرب بود و در عرصه انقلاب پيروز نشد اما پيروزي انقلاب اسلامي ايران با بصيرت و محوريت امام خميني(رحمت الله عليه) شكل گرفت.

 

وي افزود: آنها پس از پيروزي انقلاب درصدد بودند تا با جنگ معاندين نظام در نقاط مختلف كشور از جمله آمل، مردم انقلابي اين مرز و بوم را نااميد سازند و با محوريت جنگل و فضاي شمال و مناسب آن مكان، توانستند در اين شهر حضور يابند.

 

حجت الاسلام تقي زاده اظهار كرد: آنها با تشكيل و استقرار در آمل با برنامه ريزي و حمايت معاندين نظام، شهرستان آمل را تصرف كردند كه مردم از اين برنامه باخبر شدند و بسيج آملي ها از شهر و روستا حتي از شهرهاي اطراف، بعد از شنيدن اين جريان، شكل گرفت و جنگ نابرابر آغاز شد.

 

 

وي بيان كرد: آمل را هزار سنگر ناميدند چرا كه تمام شهر، سنگر شده بود و با ابزارهاي مختلف از داس، تفنگ، ابزار كشاورزي و ... با معاندين جنگيدند و اين شهر را از لوث آنها، پاك كردند و 40 شهيد همچون سيده طاهره هاشمي، شهيده شاخص 92 را تقديم كردند.

 

حجت الاسلام تقي زاده ابراز كرد: با اين پيروزي چنان درخششي در تاريخ انقلاب، تلالو كرد كه در وصيت نامه سياسي الهي، امام خميني(رحمت الله عليه) ثبت شد و به عنوان يك متد و الگو هر ساله پاسداشت هاي باشكوهي براي اين روز، برگزار مي شود.

 

 

عباسعلي رضايي، مدير كل بنياد شهيد و امور ايثارگران مازندران در گفتگو با خبرنگار خبرگزاري شبستان در ساري گفت: دهه مبارك فجر و طليعه سي و هفتمين پيروزي انقلاب اسلامي ايران را در حالي آغاز مي كنيم كه تاكنون شهدا، ايثارگران و ... بسياري براي حفظ كيان و ناموس ميهن اسلامي ايران، را تقديم نموديم.

 

وي افزود: تقديم بيش از ده هزا شهيد از اين استان و جانبازان بسياري كه همه نشانگر مقاومت كم نظير مردم نستوه ديار علويان است كه بايد همواره قدردان آنها باشيم.

 

رضايي اظهار كرد: حماسه ششم بهمن سال 60 آمل، نقطه نوراني در تاريخ مازندران است كه با دستان خالي در برابر معاندين مقاومت كردند و اجازه توطئه بر ضد انقلاب را به آنها، ندادند كه هرساله مردم قدردان، اين مقاومت جاودان در تاريخ را باشكوه تمام برگزار مي كنند.

 

وي بيان كرد: ياد و خاطره شهداي گرانقدر به ويژه 40 شهيد و جانبازان حماسه ششم بهمن آمل  را گرامي مي داريم و همواره با الگوگيري از اين مردان خدايي در برابر دشمنان تا پاي جان، مقاومت مي كنيم.

گزارش: معصومه عليزاده

کد خبر 518013

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha