به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمان، پشتیبانی از رزمندگان، در کرمان سابقه ای دیرینه دارد؛ مردم سخاوتمند کرمان علاوه بر اینکه در میهمان نوازی و بذل و بخشش مثال زدنی هستند؛ در هنگامه های سخت انقلاب و دفاع مقدس نیز خود را به خوبی نشان دادند.
استان شهید پرور کرمان که مهد دلیران و نام آوران بیشماری است، در روزهای سخت دوران دفاع مقدس هزاران نفر از فرزندان خود را تقدیم نظام مقدس جمهوری اسلامی کرد و در پشتیبانی از جبهه ها هیچ کم نگذاشت. امروز سال ها از آن روزها می گذرد اما مردمان این دیار و جوانانی که سخاوتمندی برای آنان به ارث گذاشته شده امروز در پشتیبانی از مدافعان حرم همانگونه رفتار می کنند.
ایمان یونسی، از فعالان جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی در استان در این باره به خبرنگار خبرگزاری شبستان می گوید: برای جمع آوری کمک به جبهه مقاومت در مسجد امام حسین علیه السلام خیابان مهدیه، چادر برپا شده است.
وی می افزاید: پایگاه حضرت زینب سلام الله علیها و موسسه قرآنی ثارالله روستای سرآسیاب 6 خشکبار برای مدافعان حرم بسته بندی می کند و شال گردن و کلاه برای کمک به جبهه مقاومت می بافند.
بسته بندی خشکبار و بافت کلاه دستکش و شال گردن توسط خواهران پایگاه نور ولایت کرمان برای مدافعین حرم، فعالیت قابل ذکری است که یونسی به آن اشاره می کند و می افزاید: علاوه بر این، کمک های نقدی هم برای تقویت جبهه مقاومت جمع آوری می شود.
کمک های مردم استان به اینجا ختم نمی شود؛ پشتیبانی از مدافعان حرم تنها بخشی از سهم مردم استان برای تقویت جبهه مقاومت است؛ بخش مهم تر و عظیم تر آن، حضور سردران و دلاورمردانش در جبهه مقاومت و جنگیدن با دشمن است.
استان کرمان سه تن از سرداران بزرگ خود را طی دو سال اخیر تقدیم جبهه مقاومت اسلامی کرده است؛ محمد جمالی اولین سردار کرمانی است که جاده سبز شهادت را در مقاومت اسلامی گشود و دیگران در پی او؛ اوایل سال92 از شهید می پرسند برای رفتن به سوریه نظرت چیست؟ پاسخ می دهد عالی است من که از خدا می خواهم.
بنا براین از شادی در پوست خود نمی گنجید و برای رفتن دیگر آرام و قرار نداشت (در باغ شهادت باز باز است) و خلاصه سرانجام در اواخر مرداد ماه92 ایشان برای دفاع از حرم حضرت زینب(س) و مبارزه با تکفیری ها و به گفته یکی از فرماندهان خود دآنقدر برای رفتن عجله داشتند که کسی جلودارش نبود.
آری او این دنیا را دیگر جایی برای ماندن خود نمی دانست و برای همین عجله داشت تا هر چه سریع تر به آرزوی دیرینه اش برسد و به وصال محبوب نایل آید تا اینکه در 12 آبان یعنی چهار روز بعد از عزیمتش به آرزوی دیرینه خود رسید.
شهید سردار سرتیپ پاسدار محمدعلی الله دادی، دیگر سردار کرمانی مدافع حرم است؛ او در سال 1342 ه.ش، در شهر "پاریز" از توابع شهرستان "سیرجان" واقع در استان "کرمان" چشم به جهان گشود. با شروع انقلاب اسلامی، وارد نهادهای انقلابی شد و در سال 1359 به اتفاق سردار "شهید زندی نیا" به جبهههای جنوب رفت و در کنار "شهید حسین علم الهدی" و شهدای دانشجو به مبارزه پرداخت. وی در سال 1362 برای خدمت در مناطق محروم به "کهنوج"، یکی از شهرهای استان کرمان رفت.
شهید محمدعلی الله دادی در دوران دفاع مقدس در لشکر 41 ثارالله به عضویت در تیپ ادوات درآمد و بعد از شهادت "سردار زندی" به فرماندهی تیپ ادوات لشکر 41 ثارالله منصوب شد. همچنین جانشینی تیپ 38 ذوالفقار نیروی زمینی سپاه، فرماندهی تیپ رمضان لشکر 27 حضرت رسول (ص) تهران و فرماندهی سپاه القدیر یزد نیز از دیگر مسئولیت های وی در سال های بعد از دفاع مقدس بود.
تا اینکه وی به دعوت "سردار سرلشکر قاسم سلیمانی" فرمانده وقت نیروی قدس سپاه، به نیروی قدس پیوست تا در "لبنان" و "سوریه" به مبارزه با رژیم صهیونیستی بپردازد. سردار شهید محمدعلی الله دادی جانباز 30 درصد و دارای دو پسر و یک دختر بود. این سردار شهید سرانجام، در روز 28 دی ماه سال 1393 در منطقه "القنیطره" سوریه مورد حمله موشکی نظامی رژیم صهیونیستی اسرائیل قرار گرفت و به همراه تعدادی از اعضاء حزب الله لبنان جام شهادت را سرکشید.
در 30 فروردین امسال بود که خبر شهادت سردار شهید حاج حسین بادپا، این یار دیرین سردارحاج قاسم سلیمانی منتشر شد اما روزشماری ها برای بازگشت پیکرش با گذشت 10 ماه از شهادتش هنوز به پایان نرسیده و این انتظار سرنیامده است.
نفر وسط شهید بادپا در کنار حاج قاسم سلیمانی
محمدمهدی بادپا در مصاحبه ای گفته است: پدرم برای مقابله رفت نه مبادله... من قلبا اعتقاد دارم که اگر پدرم خودشان بخواهند قطعا بر می گردند یعنی همه چیز بستگی به خود شهید دارد.
علت بازنگرداندن پیکر پدر شهیدم، مشخص نیست و موارد مطرح شده نیز مربوط به مسائل امنیتی بین ایران و دشمن است؛ مذاکرات مربوطه در حال انجام است. اگر دشمن چیزی خلاف عرف و غیر عقلانی بخواهد و زیاده خواهی کند، یقین کنید که به هیچ وجه رضایت به بازگرداندن پیکر شهید نداریم؛ ما به خاطر خدا راضی بودیم که پدرم برود و در این مسیر قرار گیرد و رضایت کامل داشتیم، چون راهی که ایشان رفت راه مقدسی است؛ چطور می توانیم راضی شویم که به دشمن باج بدهیم، در حالی که نه پدرم رضایت دارد و نه خدا راضی ست.
فرزند ارشد شهید بادپا توجه پدر به اقامه نماز جماعت را قدر دانست و گفت: یکی از همرزمان و افرادی که تا آخرین لحظه در کنار پدرم حضور داشت، نقل می کند گاهی پیش آمده بود که در اوج عملیات و درگیری های شدید، پدر در مقابل دشمن دستور به اقامه نماز جماعت می داد و به هیچ وجه وحشت عملیات و تیر نداشت.
شهید پرویز بامری پور، جوان روستایی از زهکلوت جازموریان در رودبار جنوب کرمان از دیگر شهدای مدافع حرم است که سند گویایی از رشادت جوانان این استان است و نشان از اینکه فرهنگ جهاد و شهادت در استان کرمان همچنان بالنده است و تا روستاهای دورافتاده نفوذ دارد.
محمدجواد محمدی و محمد جمعه محمدی از شهدای مدافع حرم در بردسیر هستند که به ترتیب در 30فروردین و 10آذر 94 تشییع شدند. اما رفسنجان که سهم آن از همه شهرستان های استان بیشتر است؛ از سال گذشته تاکنون 4شهید تقدیم کرده است: محمدحسین حسینی 7 دی 93 شهید غلامعلی رضایی و شهید محمد خلیلی از اتباع افغانی مقیم رفسنجان در 20 شهریور 94 و فخرالدین اکبری 13 آذر ۹۴.
کتاب مبارزات کرمانی ها و دفاع جانانه آنان از آرمان ها، قطورتر از آن است که حتی صفحه ای از آن در این مجال، تورق شود؛ کرمان را با لشکر ۴۱ ثارالله اش می شناسند؛ با سرداران شهیدی چون حاج یونس زنگی آبادی، عبدالمهدی مغفوری و... و با سرداران و نام آوران امروزش چون حاج قاسم سلیمانی...حکایت جانفشانی ها و پشتیبانی ها و مجاهدت های مردمان کرمان همچنان باقی است.
نظر شما