به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بجنورد؛ حجت الاسلام ابوالقاسم یعقوبی، قائم مقام نماینده ولی فقیه در خراسان شمالی، امشب(13 بهمن ماه) در دیدار شاعران استان که با نام نینوا در حجاز انجام شد، عنوان کرد: برگزاری جشن سالگرد پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی، به معنای جشن گرفتن سالگرد تولدمان است.
وی با تاکید بر اینکه امام(ره)، عزت، کرامت و شخصیت را برای ملت ایران ارمغان آورد، افزود: 22 بهمن روز بلوغ سیاسی و اجتماعی ماست.
حجت الاسلام یعقوبی با اشاره به اینکه ایران اسلامی با آمدن امام(ره) ارزشمند شد، بیان کرد: ملت ما صفر بود که با قرار گرفتن امام(ره) به عنوان عدد در رأس انقلاب، قدرت و اقتدار پیدا کرد.
وی تاکید کرد: در واقع احترام و کرامت متقابل بین امام و امت از سوی امام(ره) در ایران اسلامی نهادینه شد که بیانگر نظام ولایی است.
وی گفت: ملت ما نیروی بالقوه ای بود که با رهبری امام(ره) به فعلیت درآمد و قیمتی شد، به گونه ای که امروز در سراسر دنیا، ایران اسلامی به عنوان کشور مستقل و مقاوم شناخته می شود که بسیاری از کشورها آرزو دارند مانند ما باشند.
امام جمعه بجنورد، اظهار کرد: امام(ره) خلبانی بود که چتر نجات نداشت و با کلام مغناطیسی خود، ملت قطعه قطعه شده ایران را یکپارچه کرد، چرا که امام(ره) مردم را به خوبی می شناخت.
حجت الاسلام یعقوبی بیان کرد: امام(ره) با اقتدار، نظامی پایه ریزی کرد که اکنون در دهه چهارم تولدش در حال پیش رفتن است.
وی خطاب به حاضران در جلسه با مزاح گفت: شاعر نیستم اما کسی که طبع شاعری مرا برانگیزد با شعر پاسخش را می دهم.
وی افزود: جمع شما را می پسندم و طبع و استعدادهای خوبی را در این محفل دیدم که انسان را امیدوار می کند، دیار خراسان شمالی گنجینه معرفت هاست.
قائم مقام نماینده ولی فقیه در استان به شاعران استان پیشنهاد داد: این عنوان را در شعرهایشان استفاده کنند تا نهادینه شود و برای نسل های آینده این خطه نامی بماند تا بدانند در چه جایگاهی قرار دارند.
وی دیوان حافظ، صائب و گلستان سعدی را از جمله کتاب هایی نام برد که هر شامگاه، خواندن آنها را در برنامه اش قرار می دهد.
وحید نمازی، سرپرست حوزه هنری استان هم با تبریک فرا رسیدن دهه فجر گفت: در آستانه 40 سالگی انقلاب اسلامی قرار داریم که به معنای پختگی و بلوغ است، بنابراین باید شیرینی میوه انقلاب اسلامی را با ابزار هنر به مردم بچشانیم.
وی افزود: توجه به گذشته و یادآوری رشادت ها، شهادت ها، ایثار و همدلی امت و امام(ره) هم برای وقوع انقلاب عظیم اسلامی و فراموش نکردن و عادی نشدن روند انقلاب اسلامی تا کنون، نکته دیگری است که هنرمندان و مسئولان باید مد نظر داشته باشند.
وی با بیان اینکه ترسیم افق روشن و امید بخش برای آینده هم باید مورد توجه باشد، عنوان کرد: هر پیامی که در قالب هنر بیان شود ماندگار خواهد شد به گونه ای که هنرمندان هم سعی کرده اند دین خود را به انقلاب اسلامی ادا کنند.
اباصلت رضوانی از شاعران مطرح استان هم تشکیل چنین جلساتی و بهره گیری از محضر عالمان دینی را حلقه مفقوده شعر معاصر دانست و گفت: شاعران بزرگ در گذشته اهل خلفه و حکمت بودند و شعر معاصر هم نیاز دارد برای تعالی اندیشه ها، عواطف و احساسات در شعر، توصیه ها و صحبت عالمان دین را بشنود.
بر اساس این گزارش؛ در این دیدار که شاعران پیشکسوت و جوان استان در حوزه شعر آئینی، معاصر، کودک و نوجوان حضور داشتند، 9 تن از شعرا، اشعار خود را قرائت کردند.
نظر شما