شالوده اصلی همه هنرها قرآن است

خبرگزاری شبستان:مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی گفت: شالوده اصلی همه هنرها قرآن است و این کتاب نورانی مجموعه ای از تک تک هنرهای هفتگانه را در خود یکجا دارد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از اراک، مهدی حقیقی، مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی امروز(19بهمن) در دیدار با ابوطالب شهسواری و حبیب اله مشیری راد از پیشکسوتان و اساتید قرآنی اراک گفت: قرآن، مسجد و هنر سه ضلع برنامه های فرهنگی است که همه کارهای فرهنگی را می توان با این سه ضلع پیش برد.

 

وی افزود: براساس سال ها تجربه در امور قرآن و عترت به جدیت و قاطعیت می توان گفت قرآن برانگیخته از همه هنرهاست و خوشنویسی، تئاتر، نقاشی، فیلم، رمان و سایر هنرهای فاخر اسلامی است و این کتاب نورانی مجموعه ای از تک تک هنرهای هفتگانه را در خود یکجا دارد.

 

حقیقی با بیان اینکه ظرفیت های زیادی در قرآن وجود دارد تصریح کرد: قرآن مادر و شالوده اصلی همه هنرهاست؛ حتی آوای قرآن موسیقی است مشروط به نگرش زاویه که برخی جذب مفاهیم و برخی جذب آوای زیبای این کلام الله وحی می شوند.

 

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی گفت: فعالیت‌های قرآنی و آموزش قرآن با گذشت 37 سال از پیروزی انقلاب اسلامی، رشد و توسعه چشم‌گیری داشته و قابل قیاس با سال‌های قبل از انقلاب نیست که تعداد جلسات قرآن و بعضا اساتید قرآنی به تعداد انگشتان یک دست هم نمی‌رسید.

 

این مقام مسئول افزود: اساتید و پیشکسوتان قرآنی کشورمان که هر یک در جایگاه خود قهرمان قرآنی به شمار می‌آیند و طی دهه‌های گذشته موجب کسب افتخاراتی در حوزه قرآن برای نظام مقدس جمهوری اسلامی شده‌اند.

 

حقیقی تصریح کرد: اساتید و پیشکسوتان قرآنی که دهه‌های متمادی از عمر خود را به شاگردپروری پرداختند و هربار موفقیت یکی از شاگردان خود را ا زبرکت انس با قرآن و توجه قرآن به آنها دانسته‌اند.

 

وی امیدواری کرد: بانک اطلاعات استادان مجرب قرانی از استان مرکزی که داری نشان کشوری هستند در همه زمینه ها راه اندازی شود.

 

 

همچنین در جریان این دیدار ها استاد حبیب اله مشیری راد خواستار پژوهش کاربردی در حوزه قرآن و تاریخچه افرادی که در حوزه قران کریم فعالیت می کنند شد.

 

وی افزود: تاسیس مکانی دایمی برای فعالیت قرآنی در مقبره آقانورالدین عراقی می تواند بسیاری از فعالان جامعه قرانی را مرتفع کند و برگزاری جلسات منظم آن برای همفکری، همگرایی و همدلی بین اساتید قرآنی کل کشور سبب حرکت خوب فعالیت‌های قرآنی می شود.

 

لازم به ذکر است، استاد ابوطالب شهسواری از اساتید قرآن به چهارده روایت است که از سال 1350 اقدام به آموزش این کتاب نورانی بین افراد علاقمند کرده؛ وی مبانی این کتاب ارزشمند را تحت نظر استادانی همچون استاد نهرمیانی، آیت اله سبحانی، تهرانی و آیت الله مکارم شیرازی کسب کرده است.

 

شهسواری در سال 1392 به عنوان چهره قرآنی موفق کشور از سوی دارالقرآن کریم معرفی شد.

 

 

کد خبر 521869

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha