برنامه وینچی فرانسه برای حضور در صنعت نفت ایران

خبرگزاری شبستان:بازار ایران؛ بازاری بکر برای شرکتهای خارجی است که حضور آنها در ایران علاوه بر اینکه سودی را عاید خودشان می کند باعث رشد اقتصاد ایران نیز می شود از جمله شرکتهایی که آمادگی خود را در این زمینه اعلام کرده است؛ شرکت وینچی فرانسه است.

خبرگزاری شبستان – گروه سیاسی: توافق هسته ای و فضای پساتحریم عاملی برای حضور شرکت های مختلف اروپایی و آسیایی در ایران شده است. بازار ایران؛ بازاری بکر برای این شرکت هاست که حضور آنها در ایران علاوه بر اینکه سودی را عاید متولیان و گردانندگان این شرکت ها می کند باعث رونق و رشد اقتصاد ایران نیز می شود. از جمله شرکت هایی که آمادگی خود را برای حضور در بازار ایران اعلام کرده است؛ شرکت وینچی فرانسه است.

 

بنابراین گزارش، شانا به نقل از رویترز در این باره نوشته است: "بزرگترین شرکت عمرانی جهان اعلام کرد که فرصتهای فعالیت در بخش نفت و گاز ایران را بررسی می کند. ژاویر ویارد، مدیر عامل وینچی اعلام کرده که این شرکت فرانسوی در حال مذاکره برای استفاده از فرصتهای فعالیت در بخش نفت و گاز ایران است. این شرکت همچنین مذاکرات اولیه برای ساخت ایستگاههای قطارهای پرسرعت را در ایران آغاز کرده است. پیش از این وینچی موفق شد امتیاز ساخت و بهره برداری از پایانه های جدید دو فرودگاه را در ایران به دست آورد.

 

این گزارش می افزاید: چندی پیش مدیران شرکت VINCI فرانسه به عنوان مالک و اداره کننده 32 فرودگاه در نقاط مختلف جهان در نشست با مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم، علاقمندی خود را برای سرمایه گذرای در جزیره قشم اعلام کرده بود. اداره کل روابط عمومی منطقه آزاد قشم به نقل از حمید رضا مومنی، مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم نوشته است: "62 مترعرض باند و 4500 متر باند این فرودگاه شرایط مناسبی را برای فرود انواع هواپیماها از جمله هواپیماهای سنگین و ترابری را دارد. برنامه توسعه ترمینال 5 هزار متر مربعی فعلی فرودگاه قشم به 10 هزار متر مربع و نصب سامانه های پیشرفته ناوبری در سال جاری از اهداف کوتاه مدت این سازمان می باشد. ایجاد 30 هزار متر مربع ترمینال جدید، توسعه باندهای فرودگاه، افزایش آشیانه هواپیماها تا 30 مورد و ایجاد برج مراقبت جدید نیز از دیگر اهداف ما در طرح توسعه بلند مدت فرودگاه قشم است. فرودگاه بین المللی قشم با داشتن امتیاز قیمت سوخت و کاهش زمان سوخت گیری می تواند به عنوان هاب هوایی فرصت مناسبی را برای سوخت گیری هواپیماها ایجاد کند."

 

یادآور می شود: شرکت وينچي يک شرکت ساختماني و مهندسي برق فرانسوي است که قبلا Societe Generale dEnterprises ناميده مي‌شد. اين شرکت اکنون بيش از 164 هزار کارمند در سراسر جهان دارد و از لحاظ درآمد، بزرگ‌ترين شرکت ساختماني دنيا به شمار مي‌رود. نام اين شرکت در انجام پروژه‌های عظيمي‌همچون سدگاريپ، قصر سلطنتي ياموسوکرو، ورودي هرمي ‌جديد موزه لوور، تونل مانش، استاديوم استودوفرانس جام جهاني 1998 و پل معلق نرماندي به چشم مي‌خورد.

 

وينچي در ليست يورونکست بورس پاريس وجود داشته و عضو CAC که شامل 40 کمپاني باارزش فرانسه مي‌باشد نيز هست. دفتر مرکزي وينچي در بخش «ريل مالمزون» واقع در حومه غربي پاريس قرار دارد. اين شرکت در سال 1899 توسط «لوئيز لوشو» و «الکساندر گيروش» با نام SGE تاسيس شد. لوشو يک سياستمدار فرانسوي و عضو اتحاديه محافظه کاران جمهوريخواه بود که بعدها به عضويت اتحاد جمهوريخواهان دمو‌کراتيک و افراطي‌هاي مستقل درآمد.

 

در سال 2000 اين شرکت دچار تغييرات عمده‌اي گرديد و پس از احقاق امتيازات خود از ويوندي و تبديل شدن به يک شرکت مستقل، نام خود را به «وينچي» تغيير داد. در نيمه دوم آن سال، موفقيت وينچي در خريد شرکت GTM باعث تبديل وينچي به رهبر حوزه ساخت و ساز و قرار گرفتن بالاتر از شرکت‌هاي همچون «اسکانسکا» سوئد و «بويژس» فرانسه شد. اين شرکت سپس به گسترش بيشتر پرداخت و در سال 2006 کمپاني آزادراه‌هاي جنوبي فرانسه و در سال 2007 شرکت «سولتانش باچي» که متخصص پيشتاز پيمانکاري ژئوتکنيک در جهان بود را خريداري کرد. وينچي کماکان به توسعه بخش ساخت و ساز خود مشغول بوده و در پي موفقيت‌هاي بيشتر است. اين شرکت در سال گذشته ميلادي درآمدي بالغ بر 32 ميليارد يورو داشته که سودي معادل 5/1 ميليارد يورو را نصيب اين شرکت کرده است.

کد خبر 522701

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha