به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از شبکه العالم، این انتفاضه در فضای مجازی از عصر روز پنجشنبه گذشته شروع شده و همچنان ادامه دارد و دامنه آن در حال گسترش است.
این اقدام کاربران به دنبال حذف عکسهای سید حسن نصرالله از صفحات فیس بوک انجام شد، و هدف از آن ناگزیر کردن مسئولان فیس بوک به بازگرداندن دوباره تصاویر دبیرکل حزب الله لبنان به این شبکه اجتماعی است.
انتشار فیلم های ویدیوئی از سخنرانی های دبیرکل حزب الله، تصاویر حماسی و معنوی از سید مقاومت و مجاهدان حزب الله و خاطره ها و اشعار و سرودهای حماسی بخشی ازفعالیت طرفداران حزب الله و مقاومت است که صفحات و پست های فیس بوک را فرا گرفته است.
حامیان مقاومت در کشورهای عربی و اسلامی به ویژه لبنان با شعار" با انتشارعکس مقاومت کن" ، ضمن انتشار گسترده تصاویر دبیرکل حزب الله لبنان با درج مواضع و اشعار و متن های محبت آمیز، ارادت قلبی خود به سید حسن نصرالله و مقاومت و حزب الله لبنان را به نمایش گذاشته اند.
پایگاه خبری العهد نوشت که حامیان مقاومت با انقلابی در جهان مجازی و انتشار تصاویر سیدحسن نصرالله، پاسخی محکم و درسی فراموش نشدنی به « مارک زوکربرگ» و « جک دورسی» مالکان فیسبوک و تویتر دادند.
« حمزه الخنسا» گفت: آنها جلوی انتشار تصاویر سید حسن نصرالله و پرچم مقاومت را می گیرند اما هیچ اقدامی برای جلوگیری از انتشار تصاویر البغدادی و الجولانی سرکردگان گروه های تروریستی تکفیری داعش و جبهه النصره نمی کنند.
وی افزود: فیسبوک ابتدا حساب من را به دلیل انتشار عکس سیدحسن نصرالله برای 24 ساعت بست، هنگامی که حسابم باز شد، عکسی جدید گذاشتم و فیسبوک این برای سه روز آن را بست.
کاربران فضای مجازی تاکید کرده اند که هدف فیسبوک و امثال آن از ارتکاب اقداماتی علیه مقاومت ، حمایت از گروه های تروریستی تکفیری و رژیم اشغالگر صهیونیستی است اما در این عرصه هم شکست خواهند خورد و صدای مقاومت خاموش نمی شود و پرچم آن در اهتزاز خواهد ماند.
خبر این کمپین در روزنامههای مختلف لبنان از جمله السفیر و النهار منعکس شد.
هواداران دبیرکل حزب الله ضمن ابرازخشم شدید خود از اقدام فیس بوک دربستن صفحات حاوی عکس سید حسن نصرالله ، ضد حمله گستردهای را تحت عناوین مختلف از طریق هاشتاگهای گوناگون به منظور فراخوان برای دفاع از نصرالله راهاندازی کردند.
به نوشته روزنامه لبنانی "البناء"، نزدیک به حزب الله، کمپین مخالفت با حذف تصاویر سید حسن نصرالله ، مارک زوکربرگ، بنیانگذار فیسبوک را که دستور این اقدام را داده بود، در مقابل چالش بزرگی قرار داده است.
نظر شما