مساجد و حسینیه‌ها از محل زکات‌های پرداختی بازسازی شوند

نماینده ولی‌فقیه در کردستان، در دومین جلسه ستاد زکات استان در سنندج، بر بازسازی مساجد و حسینیه‌ها از محل زکات‌های پرداختی تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از سنندج، حجت‌الاسلام و المسلمین سیدمحمد حسینی‌شاهرودی، امروز (25 تیر) در این جلسهف اعتمادسازی در بحث زکات را امری ضروری خواند و اظهار داشت: ارائه گزارش‌های مختلف توسط نهادها و ارگان‌های ذیربط در مورد میزان زکات‌های جمع‌آوری شده و نحوه هزینه‌کرد آنها نقش به سزایی در افزایش اعتماد مردم دارد.


وی از زکات به عنوان حق خداوند برگردن انسان‌ها نام برد و تصریح کرد: تاخیر یا عدم اجرا در ادای این حق گناهی نابخشودنی است.


نماینده ولی‌فقیه در استان کردستان خاطرنشان کرد: پروردگار با واجب کردن پرداخت زکات به انسان‌ها در حقیقت زمینه و ظرفیت مناسبی را برای رفع مشکلات و نیازمندی‌های قشر محروم جامعه فراهم کرده است.


حجت‌الاسلام و‌المسلمین حسینی ‌شاهرودی تصریح کرد: اگر چه اقدامات قابل توجهی با انجام مصوبات سفرهای استانی در زمینه اجرای پروژه‌های عمرانی و محرومیت‌زدایی صورت می‌گیرد اما کمتر به بازسازی مساجد و اجرای کارهایی در این زمینه توجه شده است که می‌توان از محل زکات‌های پرداختی مساجد را بازسازی و کارهای فرهنگی موثر انجام داد.


وی افزود: اگر خداوند متعال همه چیز را به گونه‌ای به هم پیوند زده که دنیا به آخرت، مادیات به معنویات و فقر و نداری به ثروت و دارایی تبدیل شود همه و همه میدانی برای آزمایش انسان‌هاست که با حرکت در آن، زمینه رشد، تعالی و تکامل دنیوی و اخروی خود را فراهم آورند.


به گفته نماینده ولی‌فقیه در استان کردستان، حرکت درست در چنین میدانی با رعایت اصول انسان را به اوج و سعادت دنیا و آخرت می‌رساند و غفلت از اجرای اوامر خدا او را در انتهای میدان به نابودی و تباهی می‌کشاند.


حجت‌الاسلام و المسلمین حسینی‌شاهرودی، از دنیا به عنوان مزرعه‌ای برای آخرت نام برد و گفت: آنچه امروز انسان‌ها در دنیا می‌کارند فردای قیامت درو می کنند و حاصل و ثمره‌ کاشته‌هایشان آنان را به سمت رحمت و یا قهر الهی هموار می‌سازد.


وی با اشاره به اینکه خداوند برای رسیدن انسان به کمال و سعادت مولفه‌هایی قرار داده که بارها به وسیله کتب آسمانی و پیامبران الهی آن را برای انسان‌ها بیان کرده است، افزود: نماز، روزه، زکات، صبر و بردباری، احیای امر به معروف و مقابله با منکرات از جمله مولفه‌های است که هر انسان مومن برای رسیدن به کمال باید آنها را در خود تقویت کند.


نماینده ولی‌فقیه در استان کردستان با بیان اینکه زکات یکی از واجبات الهی است که بارها در قرآن کریم بر انجام آن تاکید شده است، گفت: احیا و اجرای این فریضه الهی در جامعه امری ضروری و موجب تحکیم بنیان جامعه می‌شود.


به گفته وی، ادای نماز ارتباط قلبی انسان را با پرودگار همیشگی می کند و پرداخت زکات نیز علاوه بر پاک کردن اموال و افزایش آن، موجب رهایی شخص از تعلقات دنیوی را فراهم می‌کند.


حجت‌الاسلام و المسلمین حسینی‌شاهرودی خاطرنشان کرد: زمانی پرداخت زکات و انفاق ارزشمند است که انسان بهترین داشته‌هایش را در راه خدا به محرومان و نیازمند انفاق کند.


به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مرکز بزرگ اسلامی غرب کشور، این مقام مسئول، زکات، نماز و امر به معروف و نهی از منکر را چهار اصل ضامن سلامت جامعه دانست و خاطرنشان کرد: کم‌کاری در اجرای هر کدام از این واجبات تاثیرگذاری دیگری را در جامعه کم می‌کند.


نماینده ولی‌فقیه در استان کردستان با تاکید بر اینکه برای ترویج و توسعه فرهنگ پرداخت زکات در جامعه باید کارهای اساسی و برنامه‌‌ریزی های اصولی انجام شود، افزود: باید در هر جامعه و منطقه‌ای با توجه به مذهب و فقه مردم موضوع پرداخت زکات، اهمیت و تاثیرات آن به وسیله افرادی آگاه و تاثیرگذار برای مردم تبیین و تشریح شود.

 

 

پایان پیام/

کد خبر 52408

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha